B Bebek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 366 En iyi cevaplar 1 126 53 32 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulam #21 Mehrii34 .!.: Eşinizi tebrik ederim zor bir kararı vermiş mutluluğunuz daim olsun Genişletmek için tıkla... ALlah razı olsun
Mehrii34 .!.: Eşinizi tebrik ederim zor bir kararı vermiş mutluluğunuz daim olsun Genişletmek için tıkla... ALlah razı olsun
B Bebek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 366 En iyi cevaplar 1 126 53 32 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulam #22 gulce34 .!.: Ben öyle yapmak istiyorum görmem lazım ırkını seçmek isterim mesela onun için ayrıca ücretmi alıyorlar Genişletmek için tıkla... Ayrı ücret alınmıyor. Ayrı ücret alınan durumlar emriyo genetiğe gönderilirse artı ücret verilir.
gulce34 .!.: Ben öyle yapmak istiyorum görmem lazım ırkını seçmek isterim mesela onun için ayrıca ücretmi alıyorlar Genişletmek için tıkla... Ayrı ücret alınmıyor. Ayrı ücret alınan durumlar emriyo genetiğe gönderilirse artı ücret verilir.
B Bebek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2022 366 En iyi cevaplar 1 126 53 32 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulam #23 gulce34 .!.: Evet öyle olacak. Ben zaten amerikada yaşıyorum orda bu şekilde anne olan çok türk arkadaşımda var amerikalıda var. Sonrasında çocuga anlatılır acıklanır zaten. Genişletmek için tıkla... Amerikada her hastane bu islemi yapiyormu Hangi ülkede yapilck işlem
gulce34 .!.: Evet öyle olacak. Ben zaten amerikada yaşıyorum orda bu şekilde anne olan çok türk arkadaşımda var amerikalıda var. Sonrasında çocuga anlatılır acıklanır zaten. Genişletmek için tıkla... Amerikada her hastane bu islemi yapiyormu Hangi ülkede yapilck işlem
G gulce34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2016 975 327 103 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulam #24 Bebek88 .!.: Amerikada her hastane bu islemi yapiyormu Hangi ülkede yapilck işlem Genişletmek için tıkla... Amerikada cokkk pahalı o yuzden kıbrıs olacak sanırım
Bebek88 .!.: Amerikada her hastane bu islemi yapiyormu Hangi ülkede yapilck işlem Genişletmek için tıkla... Amerikada cokkk pahalı o yuzden kıbrıs olacak sanırım