• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs Dr. Hit' te donasyon tedavisi olanlar

Neden dr hit den ama memnundunuz diye okudum önceki sayfalarda?
parayı alana kadar benim sürwcimle brnden bile iyi ilgilendiler. İlgi alaka sürekli motivasyon parayı verdim bitti her şey. Hele ki ilk transfer negatif oldu tamamen bir kenara atildim

sizi merak ettim bende almanyadayim ve genetikden dolayi kibrisa karar verdim. Suan siz ne karar verdiniz? Sizinle özelden konusa bilirmiyim
3. transferi olacak embriyomun kalmadigini söylediler. Oysa ki başta verilen oluştu denen embriyo sayisina göre 3. yü de transfer olabilecejtim ama 2 kez negatif olunca hem tüm irtibati kestiler . Artık 2. negatifin üzerinden 1 ay gecunce eşime dedim al bu gülşen hemşirenin numarası sen ara belki sana cvp verir tanimadigi icin . Evet ona dönüş yapmis ve demis embriyonuz kalmadi yapacak bisey yok. Düşünün bunu bana söylemedi bile çünkü bana en basindan 7 embriyon var denmisti. Bir sey de iddia edemiyorum ne belge var ne kayit embriyo sayisina ait. Her sey yalan dolan Allah belalarini versin

Burada memniniyet bildiren çoğu arkadaşın fake oldugunu da farkettim. Yazisiykrsunuz özelden diyor ki aa harika brnim ilk denemede oldu bilmdm ne sonra bakiyorsun hamile sayfalarinda gezinecegjne sadece hiti övmeye devam ediyo. Hepimiz biliyoruz ki gebe kalsak işimiz gücümüz gebeligimizin tadini cikarmakla gecer kendimizi bir doktora adayip tüm lafimiz sözümüz o olmaz. Sonra diyorum ki özelden emin misin ya senin bebegjn oldu mu sanki reklam icin acmissin sayfayi diyorum kadin yok oluyor reklami da kesiyor bana cvp vermeyi de Her sey ama her sey tezgah. En kötüsüde verdikleri embriyonun en kalitelisi oldugunu söylemeleri. 3 transfer sonunda gebelik sansin yüzde 80 diyip 2. transferden sonra embriyon bitti demeleri. Nefret ettim tüpbebek tedavisinden de doktorlardan da her seyden. Bıraktim her seyi aklima her geldiginde varimi yogumu satip bu umut tüccarlarina kendimi harap ettirdigim icin kendime kıziyorum. Rabbim öyle bir dert versin ki bunca evlere verdikleri sıkıntıyı o isyerinde yasasınlar. Başlarina gecsin tum yaptiklari ve tezgahları.

Back