hayır 2 kez transfer oldum hitte şöyle ki baştan her seyi konustuk dendi ki 7 tane 5. gun embriyon olustu iyi kalite ben de dedim ki 2 embriyo seklinde transfer istiyorum tmm dendi bu hesaba göre 3 kez transfer olmaliydim ve geriye 1 embriyom fazladan kalmaliydi. Ilk transfer 2 embriyo transfer edildi negatif ikinci transfere bir girdim ki oracikta embriyolog 3 adet transfer edilecek dedi hyr istemiyorum 3 transfer dediysem de dr ilkinde gebelik olusmadi 3 adet transfer edecegiz diye oldu bittiye getirdi . Yani ben karar bile verenedim verdim de dinlemediler sanki bedava tedavi göruyorum neyse ikinci de negatif oldu. Rahim gebelik icin hazir ve mükemmel dedi yasadigim yerde kontrol oldugum profesör. Ama olmadı ve dendi ki 3. transfer icin embriyo yok zaten embriyonuz 6 adetti 5 tanesi transfer edildi biri de çözulup geri dondurulmadigi icin imha edildi dendi. Baştan ne konustuk diyemedim ne belge sunuluyor ne makbuz hicbir sey yok. Hadi itiraf ettiler biri imha edilmis prki diger embriyom nerde istedigin kadsr yaz sor dönüş yapilmaz hayir bu kadardi denir. Ücreti alana kadar aninda dönüş canimli cicimli ilgi yuksek basari orani hikayesi parayi odediysen ve bir kez de negatifi gorduysen döver gibi zorla cvp alirsin Gülşen hemşire bunu herkese yapiyo kafasina gore davraniyo. Ama klinigin yalanlarinin gülsenle ilgisi yok tabi. Birlikte transfer oldugum arkadasim da ayni benim gibi her transfer negatif ama sorsan diyorlar ki bu ay sadece bir kisi negatif oldu. Peki sadece 1 kisi oluyorsa ayda negatif arkadasimla brn nasil denk geldik çünkü bolca negatif olan var gebeligi 2 ayda sonlanan dolu sebebe gelince embriyolarla ilgili tek belge yok bellemisler herkese deniyor embriyon 4aa en iyi kalite. herkese 7 ya da 8 embriyon var deniyor yahu herkese özel donör olsa nasil her donörden ayni sayida yumurta cikacak yani fiziksel ozellige gore donör olayi da yalan herkese rasgele 7 8 tane var diyorkar ayni kalite söyleniyor herkese iyi deniyo. Şoförlerinden duydum hitin diyor ki donörler iki kisim kiminin embriyosu iyi kalite yuksek fiyat aliyor kiminin düşük kalite dusuk fiyat aliyor. Ama herkese deniyor ki en iyi kalite embriyon var gitmeyin paranizi çöpe atmayin hayatimin hatasiydı rabbim yanlarina koymasın