• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs Dr. Hit' te donasyon tedavisi olanlar

Kimse cevap vermiyo ama bişey merak ediyorum hepinize progesteron iğnesinden günde 2 doz mu verdiler tek doz kullanan var mı bana herkese günde 2 doz verilmiş gibi geliyo bana çok ağır geliyo günde 2 kere olması kabızlık yapıyo 🥹
sonucum negatif olduğu için yazmamıstım ama benim progesteron 16 çikmıştı ben hiç o iğneyi kullanmadım

Kimse cevap vermiyo ama bişey merak ediyorum hepinize progesteron iğnesinden günde 2 doz mu verdiler tek doz kullanan var mı bana herkese günde 2 doz verilmiş gibi geliyo bana çok ağır geliyo günde 2 kere olması kabızlık yapıyo 🥹
sabah ac karna iki kuru incir ye üzerine bol su iç asla kabız olmazsin

Merhaba hanımlar özellikle hamiş olanlar, nasil geciyo hamilelik her sey yolunda mı?

+90 548 858 60 00 bu gülşen hanımın numarası. Son derece ilgilidir. Adetliyken gitmiyorsunuz sizden tahlil tetkik filan istiyorlar. Eşiniz örnek vermeye giderken siz de gidiyorsunuz muayene ediyorlsr. Dilerseniz 5 gün kalip transfer olup donuyorsunuz. İsterseniz transfer icin tekrar gidiyorsunuz sürec yormuyor yani

Merhaba,
Tam olarak hangi tahlilleri istediler sizden?
Ayrica donör hakkinda bilgi veriyorlarmi? Saç rengi, göz rengi gibi? Tabiki kan uyumu önemli ama herhangi bir bilgi veriliyormu?
Kusura bakmayin cok heyecanliyim

Merhaba,
Tam olarak hangi tahlilleri istediler sizden?
Ayrica donör hakkinda bilgi veriyorlarmi? Saç rengi, göz rengi gibi? Tabiki kan uyumu önemli ama herhangi bir bilgi veriliyormu?
Kusura bakmayin cok heyecanliyim
hayır hicbir bilgi verilmiyor en azından benimle ilgilenen hemşire istediğim halde vermedi süreç içindeyken tedavimi olumsuz etkilemesin diye bir cok şeyi sorun etmedim ama sürecim şimdi bitti ve çok pişmanim 2 embriyom ortada yok ve ben bir sey iddia bile edemiyorum orayla alakalı iyi tek bir dusuncem yok yalan dolan her şeyleri

hayır hicbir bilgi verilmiyor en azından benimle ilgilenen hemşire istediğim halde vermedi süreç içindeyken tedavimi olumsuz etkilemesin diye bir cok şeyi sorun etmedim ama sürecim şimdi bitti ve çok pişmanim 2 embriyom ortada yok ve ben bir sey iddia bile edemiyorum orayla alakalı iyi tek bir dusuncem yok yalan dolan her şeyleri

Aman tanrim.
Bende kismetse yeni yildan sonra oraya gidecektim.
Nasil embriyo kayip?
Sizin yorumlarinizi burdan takip ediyordum.
Toplamda 5 Embriyonuz var.
1 transfer olmuşsunuz ( cift embriyo).
Geriye kalanlar kayıp nasil oluyor?

Aman tanrim.
Bende kismetse yeni yildan sonra oraya gidecektim.
Nasil embriyo kayip?
Sizin yorumlarinizi burdan takip ediyordum.
Toplamda 5 Embriyonuz var.
1 transfer olmuşsunuz ( cift embriyo).
Geriye kalanlar kayıp nasil oluyor?
hayır 2 kez transfer oldum hitte şöyle ki baştan her seyi konustuk dendi ki 7 tane 5. gun embriyon olustu iyi kalite ben de dedim ki 2 embriyo seklinde transfer istiyorum tmm dendi bu hesaba göre 3 kez transfer olmaliydim ve geriye 1 embriyom fazladan kalmaliydi. Ilk transfer 2 embriyo transfer edildi negatif ikinci transfere bir girdim ki oracikta embriyolog 3 adet transfer edilecek dedi hyr istemiyorum 3 transfer dediysem de dr ilkinde gebelik olusmadi 3 adet transfer edecegiz diye oldu bittiye getirdi . Yani ben karar bile verenedim verdim de dinlemediler sanki bedava tedavi göruyorum neyse ikinci de negatif oldu. Rahim gebelik icin hazir ve mükemmel dedi yasadigim yerde kontrol oldugum profesör. Ama olmadı ve dendi ki 3. transfer icin embriyo yok zaten embriyonuz 6 adetti 5 tanesi transfer edildi biri de çözulup geri dondurulmadigi icin imha edildi dendi. Baştan ne konustuk diyemedim ne belge sunuluyor ne makbuz hicbir sey yok. Hadi itiraf ettiler biri imha edilmis prki diger embriyom nerde istedigin kadsr yaz sor dönüş yapilmaz hayir bu kadardi denir. Ücreti alana kadar aninda dönüş canimli cicimli ilgi yuksek basari orani hikayesi parayi odediysen ve bir kez de negatifi gorduysen döver gibi zorla cvp alirsin Gülşen hemşire bunu herkese yapiyo kafasina gore davraniyo. Ama klinigin yalanlarinin gülsenle ilgisi yok tabi. Birlikte transfer oldugum arkadasim da ayni benim gibi her transfer negatif ama sorsan diyorlar ki bu ay sadece bir kisi negatif oldu. Peki sadece 1 kisi oluyorsa ayda negatif arkadasimla brn nasil denk geldik çünkü bolca negatif olan var gebeligi 2 ayda sonlanan dolu sebebe gelince embriyolarla ilgili tek belge yok bellemisler herkese deniyor embriyon 4aa en iyi kalite. herkese 7 ya da 8 embriyon var deniyor yahu herkese özel donör olsa nasil her donörden ayni sayida yumurta cikacak yani fiziksel ozellige gore donör olayi da yalan herkese rasgele 7 8 tane var diyorkar ayni kalite söyleniyor herkese iyi deniyo. Şoförlerinden duydum hitin diyor ki donörler iki kisim kiminin embriyosu iyi kalite yuksek fiyat aliyor kiminin düşük kalite dusuk fiyat aliyor. Ama herkese deniyor ki en iyi kalite embriyon var gitmeyin paranizi çöpe atmayin hayatimin hatasiydı rabbim yanlarina koymasın

hayır 2 kez transfer oldum hitte şöyle ki baştan her seyi konustuk dendi ki 7 tane 5. gun embriyon olustu iyi kalite ben de dedim ki 2 embriyo seklinde transfer istiyorum tmm dendi bu hesaba göre 3 kez transfer olmaliydim ve geriye 1 embriyom fazladan kalmaliydi. Ilk transfer 2 embriyo transfer edildi negatif ikinci transfere bir girdim ki oracikta embriyolog 3 adet transfer edilecek dedi hyr istemiyorum 3 transfer dediysem de dr ilkinde gebelik olusmadi 3 adet transfer edecegiz diye oldu bittiye getirdi . Yani ben karar bile verenedim verdim de dinlemediler sanki bedava tedavi göruyorum neyse ikinci de negatif oldu. Rahim gebelik icin hazir ve mükemmel dedi yasadigim yerde kontrol oldugum profesör. Ama olmadı ve dendi ki 3. transfer icin embriyo yok zaten embriyonuz 6 adetti 5 tanesi transfer edildi biri de çözulup geri dondurulmadigi icin imha edildi dendi. Baştan ne konustuk diyemedim ne belge sunuluyor ne makbuz hicbir sey yok. Hadi itiraf ettiler biri imha edilmis prki diger embriyom nerde istedigin kadsr yaz sor dönüş yapilmaz hayir bu kadardi denir. Ücreti alana kadar aninda dönüş canimli cicimli ilgi yuksek basari orani hikayesi parayi odediysen ve bir kez de negatifi gorduysen döver gibi zorla cvp alirsin Gülşen hemşire bunu herkese yapiyo kafasina gore davraniyo. Ama klinigin yalanlarinin gülsenle ilgisi yok tabi. Birlikte transfer oldugum arkadasim da ayni benim gibi her transfer negatif ama sorsan diyorlar ki bu ay sadece bir kisi negatif oldu. Peki sadece 1 kisi oluyorsa ayda negatif arkadasimla brn nasil denk geldik çünkü bolca negatif olan var gebeligi 2 ayda sonlanan dolu sebebe gelince embriyolarla ilgili tek belge yok bellemisler herkese deniyor embriyon 4aa en iyi kalite. herkese 7 ya da 8 embriyon var deniyor yahu herkese özel donör olsa nasil her donörden ayni sayida yumurta cikacak yani fiziksel ozellige gore donör olayi da yalan herkese rasgele 7 8 tane var diyorkar ayni kalite söyleniyor herkese iyi deniyo. Şoförlerinden duydum hitin diyor ki donörler iki kisim kiminin embriyosu iyi kalite yuksek fiyat aliyor kiminin düşük kalite dusuk fiyat aliyor. Ama herkese deniyor ki en iyi kalite embriyon var gitmeyin paranizi çöpe atmayin hayatimin hatasiydı rabbim yanlarina koymasın

Resmen şok oldum.
Bende şuanda ege hanimla görüşüyorum.
Herhangi bir belge sunulmadi daha.
Burda çok övündüğünden kontağa geçtim ama demekki paraya alana kadar ilgililer.
Ben almanyada yaşadığım için zaten zor bir süreç olacak.
Eğer profesyonel bir klinik değilse hiç bulaşmak istemem. Eşimi zaten zar zor ikna ettim. Birde böyle skandallar yaşarsak kliniği kafalarina indirir

negatif oldugunda dedim ki beni aramadiniz hicbir sey demediniz arkadasimi dr bey aramis konusmus bu kez cift embriyo transfer edelim şansi artiralim demis dedim hemsire beni tersleyip dedi ki yalandir o dr hickimseyi aramaz negatif olunca asla görusmez dedi özrü kabahatinden beter baska merkezlerde trdavi olan arkadaslarim var diyorlar ki dr ilk danisirken daha telde konustu bizimle ama hitte deniyor ki gorusmez negatif olunca bu nasil muamele sürekli yalanci cikartiliyorsun en son arkadasim dedi ki beni gorusturen hemsirenin adini ver biz niye yalan soyleyelim o hemsire arkadasidir adini verdim o hemsirenin sesi kesildi ama ne kendisi aradi ne dr. Onca para yatir umut bağla muhatap bulama hangi merkezi tercih edersiniz bilmem ama şuna dikkat edin herseyi tezgah olan yerler embriyo ile ilgili bilgi sotunca hemen wp aramasi yapiyor aramada soyluyor yazi kalmasin istiyor gittiginiz yerde her sorunuz msjla olsun cvbi yazili almaya zorlayin

Resmen şok oldum.
Bende şuanda ege hanimla görüşüyorum.
Herhangi bir belge sunulmadi daha.
Burda çok övündüğünden kontağa geçtim ama demekki paraya alana kadar ilgililer.
Ben almanyada yaşadığım için zaten zor bir süreç olacak.
Eğer profesyonel bir klinik değilse hiç bulaşmak istemem. Eşimi zaten zar zor ikna ettim. Birde böyle skandallar yaşarsak kliniği kafalarina indirir
asla gitmeyin ola ki giderseniz herseyi yaziya dokuyor musunuz diye sorun ama şu kadarini söylim biz 4 kişi iki ay icinde transfer olduk iki kisi negatif biri de 7. haftada bebegini dusurdu arastirma sonucu denki ki embriyo kalitesi dusuge neden olmus tabi bunu diyen turkiyedeki dr ve bilmiyor donasyon oldugunu bile e hani yuzde 80 basari orani hepimizin eli boş maddi olarak bittim zaten arabami sattim yol otel taksi parasi zaten cabasi maddi manevi bitik hale geliyor ve sonuc muhatap bulamiyorsun iyice arastirin bunlari anlatin bunlari yasayacaksam baslamiycam diyin bilincli oldugunuzu belli edin ben ve arkadaslarim cok acı tecrübe ettik

asla gitmeyin ola ki giderseniz herseyi yaziya dokuyor musunuz diye sorun ama şu kadarini söylim biz 4 kişi iki ay icinde transfer olduk iki kisi negatif biri de 7. haftada bebegini dusurdu arastirma sonucu denki ki embriyo kalitesi dusuge neden olmus tabi bunu diyen turkiyedeki dr ve bilmiyor donasyon oldugunu bile e hani yuzde 80 basari orani hepimizin eli boş maddi olarak bittim zaten arabami sattim yol otel taksi parasi zaten cabasi maddi manevi bitik hale geliyor ve sonuc muhatap bulamiyorsun iyice arastirin bunlari anlatin bunlari yasayacaksam baslamiycam diyin bilincli oldugunuzu belli edin ben ve arkadaslarim cok acı tecrübe ettik

Gerçekten yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Evet, coğu Klinik ayni anlattığınız gibi ilerliyor.
Benzerini almanyada yaşadım.
12 Yumurtadan 7si döllendi ve ne hikmetse 5ci gün 5 tanesi durdu diye haber verdiler.
Elimde 2 tane kaldi. Kalitesini zaten asla söylemiyorlar burda.

Benim kendi yumurtam var ama kalitesi çok düşük olduğu için Kıbrısa karar verdim.
Ama böyle davraniyorlarsa aslinsa kibrisla uğraşmaya hiç gerek yok. Yumurta donasyonu avrupanin coğu ülkesinde yasak değil. Kibris yerine yunanistana giderim. Sorun olmaz.

12 Yumurtadan 7si döllendi ve ne hikmetse 5ci gün 5 tanesi durdu diye haber verdiler.

Benim kendi yumurtam var ama kalitesi çok düşük olduğu için Kıbrısa karar verdim.
Ama böyle davraniyorlarsa aslinsa kibrisla uğraşmaya hiç gerek yok. Yumurta donasyonu avrupanin coğu ülkesinde yasak değil. Kibris yerine yunanistana giderim. Sorun olmaz.
ben şu bu klinik diyemem ama anladim ki kıbrısta her sey sahte senin fiziksel ozelliklerine göre donör deniyor peki tum herkese nasil ayni sayida yumurta veriliyor benim donörümden de kalan 7 digerinden de 7 8 hadi canim oradan icine girince anladim herkese soruyorum embriyo kalitesi ne herkes diyor benimki 4 aa bu kadar olmaz benimde kalite cok dusuktü zaten tutmama ana denedi rahim iyiyse ki benim rahmim aninda istenen kalinliga da ulasiyordu kotu gelen tek degerim olmadi turkeiyedeki drum bana embriyon iyi olsa sana yuzde 90 diyecegim kadar iyi durumdasin dedi diye gittim hite eee orada yuzde 80 dedi iki transfer yine negatif öyle pismanim ki kendi yumurtamla tek kez tupbebek yaptirip iki kez de donsyon transfer oldum keske bunkari da kalite dusuk olmasina ragmen kendi yumurtamla deneseydim sonuc olarak dusuk kalitenin de tutunma ihtimali var buradaki drum bana dediki 3 tane iyi embriyo transfer ettik diyirlar ve hic tutmuyor sen inaniyor musun iyi kalite olduguna diyor. İnsan şüpheleniyir hep farkettim ama basladigim icin moralimi bozmiyim iyi dusuneyim dedim sonuc gercekler. Klinige ilk gittigimde buranin basari orani ne dedim hemsirenin eli ayagina dolandi dediki allah seni inandirsin bu ay sadece 1 kisinin tutmadı 🙂 diger ay benle birlikte 3 kisi sirf benim bildigim negatifti . Bile bile lades oldu işte kıbrıs yıgilma oldugu icin onune gelen donörden yumurta aliyor cunku gelen musteriyi bekletmek istemiyor sonucta ucunda 5000 euro var idrak ettim ama iş işten gecti. Daha iyi bir yer bulun emeginiz boşa gitnesin inşallah

Hangi klinik yada doktor su gittiğiniz

kıbrıs tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekindi zaten yormuşlar sizi de oraya sakın gitmeyin benim gibi donasyondan da vazgeçersiniz tedaviden de iğrenirsiniz.
Yok ben Gynlife yada Ventus arasında gidip geliyorum. Sanırım bunlardan birini seçeceğim. Fakat Ventus fiyat olarak çok yüksek söyledi.

Merhaba öncelikle sureciniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Bende donasyon düşünüyordum Hit ve British arasında kararsız kaldım. Kaç yumurta veriyorlar acaba. Bir merkez 20 bir merkez 10 yumurta garantisi veriyoruz dedi
Hangi Merkez 20 yumurta dedi?

sizi merak ettim bende almanyadayim ve genetikden dolayi kibrisa karar verdim. Suan siz ne karar verdiniz? Sizinle özelden konusa bilirmiyim

Back