Olsun ucsun dolar nolcakki! Reiiz ne dedi, onlarin dolari varsa bizimde Allahimiz var5.74 ile gunaydin.. ama olaya iyi acidan bakarsak Ecevit donemi gibi kuyruk falan gormeyecegiz cok sukur, zira kuyruga girecek pek bir sey olmayacak..
"Eyyyy Amerika; sizin dolarınız varsa bizim Allahımız var"
Demiş reis
Olsun ucsun dolar nolcakki! Reiiz ne dedi, onlarin dolari varsa bizimde Allahimiz var
Abd donumuza kadar, akpde dinimize kadar ne varsa hepsini alacak, az kaldi siper alin, batiyoruuuz
Sen hep benden önce davranıyorum namecim. Gerçi aklın yolu bir derler"Eyyyy Amerika; sizin dolarınız varsa bizim Allahımız var"
Demiş reis
Sen hep benden önce davranıyorum namecim. Gerçi aklın yolu bir derler
Mehter yoh mu mehter
Ateistlerin ne günahı varOnlarin hem dolari hem Allahi var, adamlar paranin uzerine yazmislar hemde.. 5.75 kat da buyuk ustelik simdi m*ctik
Günaydın5.74 ile gunaydin.. ama olaya iyi acidan bakarsak Ecevit donemi gibi kuyruk falan gormeyecegiz cok sukur, zira kuyruga girecek pek bir sey olmayacak..
En az 3 çocuk deyince sorun yok, en fazla 2 çocuk deyince sorun var. Objektif bakilmadiginin kanıtıdır bu!Ahahah iyi misin sen:)) Kim Cin'i ornek vermis:) Sizi daha once hic burada yazarken gormedim, gecerken mi ugradniz, herhalde oyle olmali, yoksa yazilan cumleyi yanlis yorumlamazdiniz diye dusunuyorum!!!
Hem ozgurce cocuk yapmak ne demek, ulkenin besleyecegi insan sayisi belli, nufus ortada ne yapsalardi pardon? Iki milyar cinli sayisi 4 milyara cikipta ulkenize dogru adim adim gelselerdi de gorseydik!
Ve dolar bir gecede 6.50 TL olmus.."Eyyyy Amerika; sizin dolarınız varsa bizim Allahımız var"
Demiş reis
DimiVe dolar bir gecede 6.50 TL olmus..
Ben buranin saati ile aksam ise giderken 5.55 idi. Dondum ve 6.48 gorunce dustu sandiim, 6yi sonradan gordum..
Demek ki onlar da agac kovugundan kendiliginden cikmamis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?