• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kibir, gurur ve beceriksizlik

Amerikadaki heyet de donmus. Brunson'un yanisira Turkiyede tutuklu 15 kisinin daha listesini dayamis heyete Amerika.. Eyyy Amerika!
Neyse, hemencik anlasma olmayinca dolar ve Euro rekor tazeledi gene.. ABD aciklama yapmak zorunda kaldi, telasa gerek yok baabinda: Muzakereler devam ediyormus.. Allah razi olsun..:işsiz:

5.74 ile gunaydin.. ama olaya iyi acidan bakarsak Ecevit donemi gibi kuyruk falan gormeyecegiz cok sukur, zira kuyruga girecek pek bir sey olmayacak..
Olsun ucsun dolar nolcakki! Reiiz ne dedi, onlarin dolari varsa bizimde Allahimiz var:KK45:
Abd donumuza kadar, akpde dinimize kadar ne varsa hepsini alacak, az kaldi siper alin, batiyoruuuz:ruh:

5.74 ile gunaydin.. ama olaya iyi acidan bakarsak Ecevit donemi gibi kuyruk falan gormeyecegiz cok sukur, zira kuyruga girecek pek bir sey olmayacak..
Günaydın
Aslında dolar yükseldi ifadesi yanlış
Dalga gecmiyorum
Türk lirası deger kaybetti
Dolar yükseldi deyince suçu başkasına yukluyorsun ve medya özellikle bu dili kullanıyor farkinda mısınız
Dolar yükseliyor çünkü rahip krizi var bilerek yapıyorlar

Dolar yükselmedi Türk lirasi değer kaybetti hadi dolar üstünden oyun ediyorlar (!)
Diğer tüm ülkelerin para brimi niye yükseliyor
Japon yeni niye yükseldi mesela
Gitik bir samurayi hapiste tutuyoruz haberimiz mi yok

Ahahah iyi misin sen:)) Kim Cin'i ornek vermis:) Sizi daha once hic burada yazarken gormedim, gecerken mi ugradniz, herhalde oyle olmali, yoksa yazilan cumleyi yanlis yorumlamazdiniz diye dusunuyorum!!!

Hem ozgurce cocuk yapmak ne demek, ulkenin besleyecegi insan sayisi belli, nufus ortada ne yapsalardi pardon? Iki milyar cinli sayisi 4 milyara cikipta ulkenize dogru adim adim gelselerdi de gorseydik!
En az 3 çocuk deyince sorun yok, en fazla 2 çocuk deyince sorun var. Objektif bakilmadiginin kanıtıdır bu!

image.jpeg

"Eyyyy Amerika; sizin dolarınız varsa bizim Allahımız var":sinirli:
Demiş reis:KK14:
Ve dolar bir gecede 6.50 TL olmus..:KK57::KK57::KK57:
Ben buranin saati ile aksam ise giderken 5.55 idi. Dondum ve 6.48 gorunce dustu sandiim, 6yi sonradan gordum..:KK57:

Demek ki onlar da agac kovugundan kendiliginden cikmamis..

Ve dolar bir gecede 6.50 TL olmus..:KK57::KK57::KK57:
Ben buranin saati ile aksam ise giderken 5.55 idi. Dondum ve 6.48 gorunce dustu sandiim, 6yi sonradan gordum..:KK57:

Demek ki onlar da agac kovugundan kendiliginden cikmamis..
Dimi
Ülkenin ekonomi bakanı açıklama yapıyor içinde tek bir rakam geçmeden
Allahım ne ile sınıyorsun bizi

eğleniyor musunuz gençler, valla benim şirketim var hiç bir sorun yok diyenler, avm ler hala tıklım tıkış mı?, yollardaki lüks araba sayısı çok dimi bence sıkıntı yok ya 10 olsun 10..

daha durun, hiçbir şeye yansımadı fiyatlar eğlence işin sonunda yani..

Vee an itibari ile 6.62.. Duracak gibi gorunmuyor.. Resmen devaluasyon var, bir gecede yuzde 20'yi gecmis.. Battigimizin resmidir.. Iflaslar iflaslar..

Back