Bu kış doğalgazı sadece zenginler yakacak.
Üzüldük mü ? Hayır
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir laf vardır.Uzulduk cunku benim yakin cevremde en kotu sekilde etkilaniyor bu durumdan, tek bir politikasini desteklemedikleri bu hukumet politikalari yuzunden resmen yoksullastilar!
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir laf vardır.
Aynen o hesap oldu phillycim
Burada çok yazıldı.Demek ki halk ederi 1 lira olan şeye 10 lira vermeyi sıkıntı olarak görmüyor.
Ee kendisi üzülmedikten sonra ben niye üzüleyim.
Yapacak birşey yok
Bize çini mi örnek veriyorsunuz Allah aşkına?İnsan hayatının değeri mi var sanıyorsunuz orda?Özgürce çocuk bile yapamazsınız orda..
Bize çini mi örnek veriyorsunuz Allah aşkına?İnsan hayatının değeri mi var sanıyorsunuz orda?Özgürce çocuk bile yapamazsınız orda..
Sanki buradaki çocuklar çok mutlu mesutÖnüne gelenin çocuk yapıp üremesi daha önemli tabi, uygar olmayi sadece üremek ve soy devamlılığı olarak gören ülkelerin hali ortada...
ortadogulular ozgurce limitsiz uruyor o zaman onlari ornek gosterelim dimi? mesela Suriye bakiniz hic sinirlama yok sonuc şahane.Padişahım çok yaşa!Bize çini mi örnek veriyorsunuz Allah aşkına?İnsan hayatının değeri mi var sanıyorsunuz orda?Özgürce çocuk bile yapamazsınız orda..
Evet tam da bu sebeple Çin seddi'nin yerini söylemek için 2 joker kullanan üniversite mezunu doldu ortalık. Üstelik sorduğu seyircilerin de % 49 u bilmiyor Çin Seddi'nin yerini.Türkiye'nin Ferah, zenginlik için de bir zamanı var mıydı Ben 36 yaşındayım görmedim
En azından benim çocuklarım Benim çocukluğumdan çok çok daha iyi şartlarda büyüyorlar
Evet tam da bu sebeple Çin seddi'nin yerini söylemek için 2 joker kullanan üniversite mezunu doldu ortalık. Üstelik sorduğu seyircilerin de % 49 u bilmiyor Çin Seddi'nin yerini.
Biz bu bilgiyi teee 36 yıl evvel ilkokul 3. sınıfta öğrenmiştik :))[/
Peki bu ülkeyi Eğitimi ve ekonomiyi kim yükseltecek kibir, gurur beceriksiz olmayanlar kimler...
haftalardır bi imzayı sayamayanlar mı
Her Kongreyi olay ve kavgadan yapamayanlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?