• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kı8zlar eşimle karar verdik bebek yapmaya dualarınızı bekliyorum

seratimu07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
84
0
36
Antalya
3.nci senemizden sonra eişmle bebek yapmayı düşündük nasıl bir duygu hiç bilmiyorum ama sevdiğim adamımdan bir can taşımak en güzel duygu olmalı artık benim için dua ederseniz çok minattar olurum :48:

Hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Çünkü bizde 1,5 yıllık evliyiz çalışmalara bşladık:)))

Ya bende çok istiyorum anne olmayı senin adına çok sevindim canım inş. Olursun darısı benim de başıma benim eşim 3 ameliyat geçirdi kasıklarından şuan için bilmiyoruz hamile olup olamayacağımı inş olurum bence güsel bi duygugur ya allahım tüm isteyenlere hayrlısını nasip etsin darısı başıma canım dualarım sizlerle

Ya bende çok istiyorum anne olmayı senin adına çok sevindim canım inş. Olursun darısı benim de başıma benim eşim 3 ameliyat geçirdi kasıklarından şuan için bilmiyoruz hamile olup olamayacağımı inş olurum bence güsel bi duygugur ya allahım tüm isteyenlere hayrlısını nasip etsin darısı başıma canım dualarım sizlerle

cnm inşaallah sanada nasip etsin:37:

Rabbim hayırlıs ve sağlıklı bir evlat versin canım. 2 buçuk ay önce evlat sahibi olan ve bu duruma yeni yeni alışmaya çalışan bir insan olarak tam olarak hazır olup olmadığına emin olmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem de çok zor gerçekten.

3.nci senemizden sonra eişmle bebek yapmayı düşündük nasıl bir duygu hiç bilmiyorum ama sevdiğim adamımdan bir can taşımak en güzel duygu olmalı artık benim için dua ederseniz çok minattar olurum :48:

yüce rabbim hayırlı evlat nasibetsin inanilmaz bir duygu benimde bir oğlum var birtane daha düşünüyorum her kadın bu duyguyu yaşamalııı sende tez zamanda yaşarsınn inşallah arkadaşımm

Rabbim hayırlıs ve sağlıklı bir evlat versin canım. 2 buçuk ay önce evlat sahibi olan ve bu duruma yeni yeni alışmaya çalışan bir insan olarak tam olarak hazır olup olmadığına emin olmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem de çok zor gerçekten.

bu güzel yazıların için teşekkür ederim kendim kadar eminim çok candan istiyorum bütün zorluluğuyla kabulüm allahımın izniyle senin tatlışınıda çok öpüyorum serap teyzesinde kocaman öpücükler
:37::emir_bebek:

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız. dualarım sizinle ve tüm bebek isteyenlerle olucak. bizde istiyoruz bebiş biraz toparlanmayıda beklemek istiyoruz mantıken ev filan alıcaz ama duygusal olarak cok istiyoruz. 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı. allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.

Back