- Konu Sahibi seratimu07
3.nci senemizden sonra eişmle bebek yapmayı düşündük nasıl bir duygu hiç bilmiyorum ama sevdiğim adamımdan bir can taşımak en güzel duygu olmalı artık benim için dua ederseniz çok minattar olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarım seninle canım inşallah o güzel duyguyu yaşarsınız..)
Hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Çünkü bizde 1,5 yıllık evliyiz çalışmalara bşladık:)))
Ya bende çok istiyorum anne olmayı senin adına çok sevindim canım inş. Olursun darısı benim de başıma benim eşim 3 ameliyat geçirdi kasıklarından şuan için bilmiyoruz hamile olup olamayacağımı inş olurum bence güsel bi duygugur ya allahım tüm isteyenlere hayrlısını nasip etsin darısı başıma canım dualarım sizlerle
3.nci senemizden sonra eişmle bebek yapmayı düşündük nasıl bir duygu hiç bilmiyorum ama sevdiğim adamımdan bir can taşımak en güzel duygu olmalı artık benim için dua ederseniz çok minattar olurum
Rabbim hayırlıs ve sağlıklı bir evlat versin canım. 2 buçuk ay önce evlat sahibi olan ve bu duruma yeni yeni alışmaya çalışan bir insan olarak tam olarak hazır olup olmadığına emin olmanı tavsiye ederim canım. hem güzel hem de çok zor gerçekten.