Bebek İkinci El kı çocuk elbiseler yepyeni 5tl erkek kotlar 5tl ilk adım ayakkabısı lc vakıkı 10tl

canım iletisim bilgilerimi yazdım özelden
15 e bırakmıstın, eger ptt kargoyla yollama imkanın varsa mail adresime hesap bilgilerini yazar msıın
ptt kargoyla yollayamazsan alamam ama, cok pahalıya gelir

ptt kargo gönderirim cnm ama eşimin maaş kartı var o olurmu bılmem olmazsa ben ptt hesap açtırırm bide özelden tl ver bana nette fazla duramıyorum ordan haberleşelim.

canım iletisim bilgilerimi yazdım özelden
15 e bırakmıstın, eger ptt kargoyla yollama imkanın varsa mail adresime hesap bilgilerini yazar msıın
ptt kargoyla yollayamazsan alamam ama, cok pahalıya gelir

Kız çocuk elbiseleri kaç yaş için.. Beyaz ömü kudaleli ile mor ekıse etekli olanları soruyorum

hesap numarası olur tabi sorun degil

telimi yazdım özel mesajda, arayabilirisiniz

canım öncelikle kandilin mubarek olsun özel msj atamıyorum şimdilik sağlık problemlerimiz yüzünden çok özür dileyerek sözümü tutamıycam,kargo bize uzak eşimde kızdı iki çocukla kargolara nasıl gidicen dedi oyüzden ürünleri satmıycam çok özür hakkını helal et olurmu inanki seninle alakalı bişey deil veya başkasına verdiğimi düşünme yalanı sevmem dürüstçe yazdım çok özür

canım öncelikle kandilin mubarek olsun özel msj atamıyorum şimdilik sağlık problemlerimiz yüzünden çok özür dileyerek sözümü tutamıycam,kargo bize uzak eşimde kızdı iki çocukla kargolara nasıl gidicen dedi oyüzden ürünleri satmıycam çok özür hakkını helal et olurmu inanki seninle alakalı bişey deil veya başkasına verdiğimi düşünme yalanı sevmem dürüstçe yazdım çok özür

Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun ..
Eğer kargoya gidemiyorsanız evden teslim yapabiliyorsunuz,kargoyu 1gün önce arayıp adres veriyorsunuz ertesi gün gelip evden teslim alıyor,kargo ücretinde hiç bir değişiklik olmuyor...işine yarar belki diye düşündüm.

Back