- 23 Aralık 2012
- 7.184
- 47.393
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ay cidden burdaki yorumları gülerek okuyorum kadınlarda çabası hepsi Kezbanmahalle ağızlı kezbanin teki cidden bana yazılan yorumları zerre umrunda değil üzgünüm aşırı özgüvenli mahalle karilari gibi sürekli eleştiri en basit örneği geçen kuzenimle alakalı bir konu açtım laf benim cirkinligime burdaki bayanlar Yuz yüze gelsek kaçacak delik ararlar hepsi laf ebesi işte
Sen kimsin lan,değişikSenin gibi varoslar yapar onu. Kudur
Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyorKim bu ya hırs paçalarından akmış
Ay kenar mahallelerde ne değişik küfürler varmış süper. Bi kaç tane daha söylesenize öğrenelim. Çok eğlenceliymiş.Begenmeyenlerin hepsi de double g*tu yanık cingn. Kudurun
Ben niye kudurayım ki? Orayı anlamadım. Yanığı olan sizsiniz belli ki, şikayetlenip duruyorsunuz. Kim kuyruğunuza bastı?Senin gibi varoslar yapar onu. Kudur
Muhtelif yerlerinizi
Seni tanımıyorum bileİkinci üyeliği bence. Kendisinin bana da küfretmişliği var, ss almıştım. Boşluğum olursa şikayetçi olacağım. İşte neyse ki bu kadınlar gibi boş vaktim çok olmuyor. :)
Aklı başında kadınlar : kiraz mevsimii sakın kocanı boşama, ayaklarına kapan, cilvelen, 5 kuruş para vermeden sigortasız çalıştırsın. Böyle adam bulmak zor sahip çık.Aynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çokAy kenar mahallelerde ne değişik küfürler varmış süper. Bi kaç tane daha söylesenize öğrenelim. Çok eğlenceliymiş.
Belli ki önceden burada kuyruğunuza basılmış nasıl bir hırssa yeni üyelik alıp üyelere sallamaya gelmişsiniz.Seni tanımıyorum bileay çok komiksiniz
Ay cidden burdaki yorumları gülerek okuyorum kadınlarda çabası hepsi Kezbanmahalle ağızlı kezbanin teki cidden bana yazılan yorumları zerre umrunda değil üzgünüm aşırı özgüvenli mahalle karilari gibi sürekli eleştiri en basit örneği geçen kuzenimle alakalı bir konu açtım laf benim cirkinligime burdaki bayanlar Yuz yüze gelsek kaçacak delik ararlar hepsi laf ebesi işte
Merve - gizem - serpil hepiniz ayni kişisiniz.Seni tanımıyorum bileay çok komiksiniz
Varsa seninkini alayım ismini ? Kesin var. Tavsiye lutfenBelli ki önceden burada kuyruğunuza basılmış nasıl bir hırssa yeni üyelik alıp üyelere sallamaya gelmişsiniz.Yanık kremi öneriyorum
Beğenmediysen beğenmedim at gülüm suç değil.Beğenmedim yardırasım var da Kazen abim beni siteden şutlar falanKezbansı konular için değmez bence değer mi ki acaba ?? B Burhan Burhanitto
DegilimMerve - gizem - serpil hepiniz ayni kişisiniz.
Seri atmak sevdaya dahil miBeğenmediysen beğenmedim at gülüm suç değil.
Bi de şeyi neden yapıyorsunuz ya. Bu açıp vajinanıza vurmayı. Neden yapıyorsunuz o hareketi? Veya işte tuvaletinizi falan nasıl yapıyorsunuz öyle ulu orta bi kavga falan çıkınca? Hep sormak istemiştim. Siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz.Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çok
Kazen abi bir de şu serpile bak gözünü seveyim yeni üye, eski üyeleri tanıyor27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.