Kezban kadinlar 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kim bu ya hırs paçalarından akmış
Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor

Aklı başında kadınlar : kiraz mevsimii sakın kocanı boşama, ayaklarına kapan, cilvelen, 5 kuruş para vermeden sigortasız çalıştırsın. Böyle adam bulmak zor sahip çık.

Ay kenar mahallelerde ne değişik küfürler varmış süper. Bi kaç tane daha söylesenize öğrenelim. Çok eğlenceliymiş.
Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çok

27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.

Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çok
Bi de şeyi neden yapıyorsunuz ya. Bu açıp vajinanıza vurmayı. Neden yapıyorsunuz o hareketi? Veya işte tuvaletinizi falan nasıl yapıyorsunuz öyle ulu orta bi kavga falan çıkınca? Hep sormak istemiştim. Siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz.

27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.
Kazen abi bir de şu serpile bak gözünü seveyim yeni üye, eski üyeleri tanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…