- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi kymetgenc12
Seri manyağa bağlamis hshshMerve - gizem - serpil hepiniz ayni kişisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seri manyağa bağlamis hshshMerve - gizem - serpil hepiniz ayni kişisiniz.
Kazen abi serpil de ayni kisi olabilir mi? Kullandigi dil cok benziyor.27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.
Hatırladım. Yanığı olan biri belli, hırslanmış. Benim mabadımdaki tek yanık bikini yanığı, kışın renk eşitlenince geçiyor; ablanınkine çare yok. Gidip gidip gelir.Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor
Kazen abi serpil de ayni kisi olabilir mi? Kullandigi dil cok benziyor.
Sen burda yorumlara laf edene kadara actigin konulara bak kocanın bilmem.kacinci aldatma konusu actigin için ve kıyamıyorum o benim kocam dediğin için onca insan sana kendine gel dediği için şuan üyelere laf ediyorsun oyle miAynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
S serpilberil bak ne diyorlarYok aynı kişi değiller ama bunun yaşadıkları da kolay değil. Tabii bu da ikinci üyelik
Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin birazBi de şeyi neden yapıyorsunuz ya. Bu açıp vajinanıza vurmayı. Neden yapıyorsunuz o hareketi? Veya işte tuvaletinizi falan nasıl yapıyorsunuz öyle ulu orta bi kavga falan çıkınca? Hep sormak istemiştim. Siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz.
Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor
Beyaz eşyacı kızla ,gözünün önünde flörtleşen değil mi bu hanımefendinin kocası?Sen burda yorumlara laf edene kadara actigin konulara bak kocanın bilmem.kacinci aldatma konusu actigin için ve kıyamıyorum o benim kocam dediğin için onca insan sana kendine gel dediği için şuan üyelere laf ediyorsun oyle mi
Nankörlük senin yaptığın
Hahahahahhaha vallahi o degilim. Ay çok komiksiniz. Bu paranoya ile yasamak guc olsa gerekHatırladım. Yanığı olan biri belli, hırslanmış. Benim mabadımdaki tek yanık bikini yanığı, kışın renk eşitlenince geçiyor; ablanınkine çare yok. Gidip gidip gelir.
Şu yorumları yapabilmek için ne yaşıyorsunuz? Yaşadığınız kötü şeyler de umurumuzda değil. Yeter ki gelip burada millete küfretmeyin. Yanıkmış bilmem neymiş. Bu ne ya? Murat Övüç videosu gibi... Her yerde maruz kalmak zorunda mıyız?Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
Paranoyalarından derhal kurtul.27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.
Deniz mihran olabilir mi? Hani onlisans okuyup 3 universite mezunuyum diyen kisi.Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
Ben de şuan buradayım sen de?Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
Gizem ya da muallime, muhtemelen okuyorsundur dışarıdan burayı. Kaşların çok kötüydü canım, yüzünde hep “bir şey söyleyecekmiş ama son anda unutmuş” ifadesi vardı. Tavsiye olarak kaş tasarımını değiştir
AhahahhahaahahhaahEvde kalmaktan kafayı mı yemişler?
Kızım sen sakamsin evlenmek istiyorum diye konu açan sen değil misin?