Kezban kadinlar 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor 🤣🤣🤣
Hatırladım. Yanığı olan biri belli, hırslanmış. Benim mabadımdaki tek yanık bikini yanığı, kışın renk eşitlenince geçiyor; ablanınkine çare yok. Gidip gidip gelir.

Aynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
Sen burda yorumlara laf edene kadara actigin konulara bak kocanın bilmem.kacinci aldatma konusu actigin için ve kıyamıyorum o benim kocam dediğin için onca insan sana kendine gel dediği için şuan üyelere laf ediyorsun oyle mi

Nankörlük senin yaptığın

Bi de şeyi neden yapıyorsunuz ya. Bu açıp vajinanıza vurmayı. Neden yapıyorsunuz o hareketi? Veya işte tuvaletinizi falan nasıl yapıyorsunuz öyle ulu orta bi kavga falan çıkınca? Hep sormak istemiştim. Siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz.
Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz

Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor 🤣🤣🤣

O kdr fark etmemişim ki o kdr olur yani:KK70:
Bu ne be küfür kıyamet dünya güzeli olsan ne yazar :KK70:

Sen burda yorumlara laf edene kadara actigin konulara bak kocanın bilmem.kacinci aldatma konusu actigin için ve kıyamıyorum o benim kocam dediğin için onca insan sana kendine gel dediği için şuan üyelere laf ediyorsun oyle mi

Nankörlük senin yaptığın
Beyaz eşyacı kızla ,gözünün önünde flörtleşen değil mi bu hanımefendinin kocası?

Hatırladım. Yanığı olan biri belli, hırslanmış. Benim mabadımdaki tek yanık bikini yanığı, kışın renk eşitlenince geçiyor; ablanınkine çare yok. Gidip gidip gelir.
Hahahahahhaha vallahi o degilim. Ay çok komiksiniz. Bu paranoya ile yasamak guc olsa gerek 🤣

Çok komik Ya. Muhattap olduğum kesime bak. Evde kalmaktan kafayı yemissiniz. Gidin biraz hava alın. Sosyallesin biraz
Şu yorumları yapabilmek için ne yaşıyorsunuz? Yaşadığınız kötü şeyler de umurumuzda değil. Yeter ki gelip burada millete küfretmeyin. Yanıkmış bilmem neymiş. Bu ne ya? Murat Övüç videosu gibi... Her yerde maruz kalmak zorunda mıyız?
Ne yaşıyorsanız gidin ötede yaşayın.

27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.
Paranoyalarından derhal kurtul. 🤣

Gizem ya da muallime, muhtemelen okuyorsundur dışarıdan burayı. Kaşların çok kötüydü canım, yüzünde hep “bir şey söyleyecekmiş ama son anda unutmuş” ifadesi vardı. Tavsiye olarak kaş tasarımını değiştir🤗
images (5).jpeg

Gizem bu sen misin hshsh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X