- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
- Konu Sahibi kymetgenc12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tahminim var sizin yok muSen hangi zavallının fakesisin acaba
Geçen pislik eşim diye konu açmıştın hatta seni aldatmıştı da ve hala bosanmamışsın gelip burdaki kadınlara mı laf sokuyorsun? Bence aklı başında olmayan diğer kadınlarda değil ama sen bilirsinAynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
Ay valla hergün biri sallıyor o yüzden kendim hayatta bulamadım ama zaten adminlerden biri yazmış.Benim tahminim var sizin yok mu
Bu kadar kudurma lafı eden kim vardı
Koskoca ülkede, tek çalışan kadın sizsiniz tebrikler Ödülünüzü bilahere takdim edeceğiz.İsten geldim hani çalışıyorum ya dinleneceğim biraz siz kudurmaya devam hadi nasssssssssssss
-1 IQdan ne bekliyorsunB Burhan Burhanitto ooovv ne dediğğğğğ
Koca sitede hiç mi çingene arkadaşımız yok şuna okkalı bir dava açsınHeh tam da bu iste. Gördünüz mü öyle zorbalik yapmak nasıl oliyormus ? Burda bi konu açılışında zorbalik yapayım diye kendinizi yiyorsunuz. Sizon gibiler aynen de bu dilden anlıyor. Tekrar diyorum g’tu yanık cingeneler. Hepiniz zorbasiniz