Kezban kadinlar 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cidden burdaki yorumları gülerek okuyorum kadınlarda çabası hepsi Kezban 😅mahalle ağızlı kezbanin teki cidden bana yazılan yorumları zerre umrunda değil üzgünüm aşırı özgüvenli mahalle karilari gibi sürekli eleştiri en basit örneği geçen kuzenimle alakalı bir konu açtım laf benim cirkinligime burdaki bayanlar Yuz yüze gelsek kaçacak delik ararlar hepsi laf ebesi işte🤣
Screenshot_20231128_214237_Chrome.jpg

Kim bu ya hırs paçalarından akmış
Ya bu kiz aylar once bi uyelik acti mervemuallime diye sacma sapan konular acti once. Sonra cevaplari begenmedi ben cok guzelim siz kiskancsiniz minvalinde millete saldirdi, instadan baska bi kizin fotolarini araklayip kendisiymis gibi buraya atti. Banlandi gitti. Sonra o yaniklikla bu uyeligi acti. Hep millete salliyor banlaniyor sonra geri gelip aynisini yapiyor gene banlaniyor 🤣🤣🤣

Aynenn öyle canım sen benim konularıma yapılan yorumları bir görsen, burası amacını çoktan aşmış. Bir şey danışmamak lazım aslında da.. aklı başında olan kadınlar da var denk geliyor arada.
Aklı başında kadınlar : kiraz mevsimii sakın kocanı boşama, ayaklarına kapan, cilvelen, 5 kuruş para vermeden sigortasız çalıştırsın. Böyle adam bulmak zor sahip çık.
🤓

Ay kenar mahallelerde ne değişik küfürler varmış süper. Bi kaç tane daha söylesenize öğrenelim. Çok eğlenceliymiş.
Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çok

Ay cidden burdaki yorumları gülerek okuyorum kadınlarda çabası hepsi Kezban 😅mahalle ağızlı kezbanin teki cidden bana yazılan yorumları zerre umrunda değil üzgünüm aşırı özgüvenli mahalle karilari gibi sürekli eleştiri en basit örneği geçen kuzenimle alakalı bir konu açtım laf benim cirkinligime burdaki bayanlar Yuz yüze gelsek kaçacak delik ararlar hepsi laf ebesi işte🤣

27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.

Kendine bak öğrenirsin. Tam bahsettiğim bu tür kadınlar işte. Biri bisey desin de saldıralım diye bekliyorsunuz. Çok boş vaktiniz var çok
Bi de şeyi neden yapıyorsunuz ya. Bu açıp vajinanıza vurmayı. Neden yapıyorsunuz o hareketi? Veya işte tuvaletinizi falan nasıl yapıyorsunuz öyle ulu orta bi kavga falan çıkınca? Hep sormak istemiştim. Siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz.

27 Temmuz tarihinde @mervemuaile hesabın ile zaten bunlari yazip defolup gitmiştin. Sonra yeniden gelip evde kaldım konularını açıp bu nefreti kusman ruh halinin tipine yansıması olduğunu düşünüyorum.
Kazen abi bir de şu serpile bak gözünü seveyim yeni üye, eski üyeleri tanıyor 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X