• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KEYSınav öncesi son taktik)

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
116
Kocaeli
Arkadaşlar sınava sadece 1 gün kaldı heyecandan ve ders sıkıştırmaya çalışmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz bende son taktiğimi aktarmak istiyorum KEY.Şimdi bu ne diyeceksiniz,açılımı şöyle;
K kitaptaki soruları son bir kez çözün ordan mutlaka soru gelecek
E e ögrenme portalından kendinize yıl sonu denemesi yapın az çok durumunuzu görün ordanda soru geliyor
Y yardımcı kitaptan çözebildiğiniz kadar soru çözün konulara takılmayın artık kafanız daha çok karışır

Akşam ılık bi duş alıp geç saatlere kalmadn uyuyun sbh sınavına girecekler için uyanması kolay olur.Unutmayın ara sınavın telafisi yoktu ama finalin telafisi BÜTÜNLEME sıcaklarda ders çalışmak işkence ama...
"Yok beni ne final sınavı nede bütünleme sınavı kurtarmaz bu seneden umudumu kestim"diyorsanız seneye ara sınava iyice çalışın derim ne kadar yüksek not alırsanız final sınavında o kadar az yorulursunuz.
Kolaylıklar diliyorum Allah zihin açıklığı versin....(Nacizane fikirlerim)

çok saol canm aynen dedigin gibi sabahtan beri ders çalışıyodm biraz kafa dagıtıyım dedim halimi görsenz ayagımda kızımı sallıyorum elimde kitap mahvoldum rabbm emeklerimizi zayi etmesin herkese başarılar diliyorum

çok saol canm aynen dedigin gibi sabahtan beri ders çalışıyodm biraz kafa dagıtıyım dedim halimi görsenz ayagımda kızımı sallıyorum elimde kitap mahvoldum rabbm emeklerimizi zayi etmesin herkese başarılar diliyorum

Senin işin zormuş Allah kolaylık vermiştir inşallah nasıl geçti sınavın?

Back
X