• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ketojenik diyetle zayıflıyorum

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
448
44
yine, yeniden en baştan diyelim
ben bu diyete çikolata kistlerim nedeniyle başlamıstım ve 10 ay çok az kaçamakla yapmayı başarmıştım
yaz tatilinde bozuldu güzelim diyetim ve tekrar kilo almaya başladım
şuan 90 kilodayım ve tekrardan başlıyorum diyetime

yapılması gerekenler bol zeytinyağı ve protein olacak su olmazsa olmazım
yapılmaması gereken karbonhidrat ve şeker kesinlikle yok
hergün ne yediysem fotoyla resmileştirecem
kolay bir diyet değil ama kesin çözüm hadi bismillah

bugün kahvaltım biraz hafif geçti
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 zeytin 3 yeşil biber 1 ceviz bal
1 bardak çay

bugün kahvaltım biraz hafif geçti
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 zeytin 3 yeşil biber 1 ceviz bal
1 bardak çay
Afiyet olsun . bende bu diyeti yapıyorum.. Meyve yok ve kurubaklagiller yok. Beraber devam edelim destek oluruz . bende yazın bozdum. Farklı diyet yapan ile değil de aynı diyeti yaparsak başarılı oluruz gibi geliyor. Kilom 89 su An. Yazın çok kilo aldım farkında olmadan. Ne zaman başladın.

Afiyet olsun . bende bu diyeti yapıyorum.. Meyve yok ve kurubaklagiller yok. Beraber devam edelim destek oluruz . bende yazın bozdum. Farklı diyet yapan ile değil de aynı diyeti yaparsak başarılı oluruz gibi geliyor. Kilom 89 su An. Yazın çok kilo aldım farkında olmadan. Ne zaman başladın.
aynen canım ben de 90 kilo oldum temmuzda 82 kiloydum :(
neyse artık dur dediğimize göre başlayalım o zaman
benim farklı ketojenik tariflerim var birlikte değişik tarifleride veririz
bugün başladım tekrar

aynen canım ben de 90 kilo oldum temmuzda 82 kiloydum :KK43:
neyse artık dur dediğimize göre başlayalım o zaman
benim farklı ketojenik tariflerim var birlikte değişik tarifleride veririz
bugün başladım tekrar
Naptin devam edebiliyor musun nasıl gidiyor. Benim cenazem vardı ugrayamadim.sen de yazmamissin başka bir yerde mi devam ediyorsun yoksa.

Naptin devam edebiliyor musun nasıl gidiyor. Benim cenazem vardı ugrayamadim.sen de yazmamissin başka bir yerde mi devam ediyorsun yoksa.
Allah sabır versin canım
devam ediyorum ama ugrayamadım şimdi tekrar başladım ya gluten migreni yaşadım biraz
ama devam ediyorum
buradan devam inşallah

Ay ben sabahtan akşama aç duruyorum resmen canım istemiyor eriniyorum sonra ama akşam eşimle yemek yerken aşırı yiyorum bide uyuyorum üstüne al san lopur lopur et

sabah
1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 ceviz bal

öğlen
kabak tarator

akşam için nohut yemeğim var
salata da yaparım cacık mı yapsam bilemedim:KK48:

Ay ben sabahtan akşama aç duruyorum resmen canım istemiyor eriniyorum sonra ama akşam eşimle yemek yerken aşırı yiyorum bide uyuyorum üstüne al san lopur lopur et
yemeyip yemeyip akşam yemek en kötüsü canım yaa
eğer kilo vermek için karar verdiysen bizim diyet çok güzel kilo verdirir
her zaman beklerim

Merhaba ben de bir dönem ketojenik diyet yaptım. Gerçekten en iyi kilo verdiğim dönem oldu. Fakat biraz zor makroları tutturmak. Karatay diyeti de ketojenik diyete çok yakın biraz daha kolay. Onunla devam ediyorum. Ama dönem dönem ketojenik diyet yapmayı düşünüyorum.

berceste_ berceste_ kahvaltıda ceviz bal yazmışsın bu bir ceviz türü değil galiba ikisi ayrı. Ketojenik diyette bal yenmiyor bildiğim kadarıyla
Canım aslında ben noral terapi uygulatiyorum tedavi amaçlı ve bu diyeti dr um verdi
Biraz ketojenikten farklılıkları var ama
Buraya konu açarken en yakın diyet bu diye böyle açtım Bende tatlı olarak sadece bak ve pekmez var
Kesinlikle kaçamak yasak olduğu için

yemeyip yemeyip akşam yemek en kötüsü canım yaa
eğer kilo vermek için karar verdiysen bizim diyet çok güzel kilo verdirir
her zaman beklerim
Diyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyor

Diyet yapmak istiyorum canım ama sabah canım hiç birşey istemiyor hele yumurta kokusu beni mahvediyor
Yemegi gec yersen sabaha acikmazsin canım. Bende hep böyle olur. Inşallah baslarsin. Başlamak çok zor.

Nuffiun / denetim olarak anımsa canım :)
Senin diyetler cidden değişik .
Yine değişmiş isim :sinirli: Allahtan ben yine ayniyim
Sen cuma zayıflama seysin de var misin hala
Ben oraları pek sevmedim canım yaaa
Zorlama geldi birde kaptanimin çok da olayın farkında olmadığını düşünüyorum
Boyle iyi bir general:cool:

Back