- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 31
canım zaten kilo almaya çalıştığımdan bunları ben aylardır yapıyorum
meyve sebze herşeyden güzelce yiyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten kilo almaya çalıştığımdan bunları ben aylardır yapıyorum
meyve sebze herşeyden güzelce yiyormusun
yiyorum tabi meyve direkt yemiyorum ama katı meyve sıkacağı var her gün karışık sıkıyorum kendime sonra oturup posasını yiyorum
yiyorum hepsini çok şükür sağlığım da yerinde ama iste göğüse faydası yok sağlığın
benim hormon seviyemde de sıkıntı yokmuş yani doktor estradan aldığım östrojenin gereksiz olduğunu başka sorunlar çıkarabileceğini söyledi
Posasıyla suyunu birlikte tüket yani ayırmadan
Niye ayırınca bir sorun mu oluyor
Ayrı ayrı faydası azalıyormuş uzmanlar öyle diyor ben onların yalancısıyım
Bana diyen bir uzman ismi ver
Herkesin dilinde bir 'uzmanlar' lafı kim bu uzmanlar arkadaş :)) geçen gün tvde görmüş annem günde 2 litre su içmek gereksizmiş hatta zararlıymış 'uzmanlar' diyor, aynı 'uzmanlar' şimdiye kadar bol bol su için yazın 3 litre, kışın 1,5 2 litre için diyorlardı
O yüzden her şeyden önce bir kendimiz sorgulamamız lazım adyalinacım
bugün başlıyorum bende kızlar.. :)
1 bardak rezene
1 bardak adaçayı ikiside poşet
günlük masaj mersin yağıyla
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi
başka öneriniz varmı birde yurtta olduğum için şerbetçi otunu yapamıyorum bunu başka nasıl kullanabilirim??
Serbetcıotunu çay yapıp içtiğinde de etkısı oluyomus nette okumustum.. Keten tohumu da ekleyebilirsin listene ,onun dolgunlasyırdıgına şahidim ama kalıcı degıl gibi :/
Eğer poşet çay olsun diyosan hafiZe sultan çayı içebilirsin cunku bayanlara yarayan çoğu otlardan karışım yapmıslar iyi de olmus :)poşet çayı varmı hazır almammı gerekiyor :)
tamam canım teşekkür ederim :) umarım işe yararr :)Eğer poşet çay olsun diyosan hafiZe sultan çayı içebilirsin cunku bayanlara yarayan çoğu otlardan karışım yapmıslar iyi de olmus :)
Adaçayından serbetciotuna çoban çantasından rezeneye bi sürü şey var içinde sen de bi arastır ıstersen aklına yatarsa onu kullanabılırsın:)
Kızlar merhba:) bugüne kadar çok taktım kafaya çok araştırdım sürekli birşeyler alıp denedim ama araştırmalar denenip onaylanan şeyler hep aynı şeye çıkıyo "fitoöstrojen içerek besinler" yani bitkisel östrojenle mümkünse mümkünmüş bu sağlıklı yoldan ama hiç bir yol katedemedim:)
o kadar çok önemsiyordumki derslerimi bile ikinci plana atmıştım ama artık bu göğüsleri arka plana atıyorum tekrar kendimi sevmeye başladım hala tv de yada dışarda güzel göğüslü biri görünce canım sıkılıyor ama yinede inanın kızlar bizim gibi çok insan var dünyada tek biz değiliz ve göğüslerimiz benim sütyensiz dümdüz gerçekten küçük 10cm fark var ama bu kusurumuz varsa başka güzel yanlarımız vardır mesela basenliyiz diyoruz sporla kalçalarımızı daha hoş gözükmesini sağlayabiliriz yada başka bir yönümüzü ön plana çıkarabiliriz ben burda birkaç arkadaşı gördüm fotoğraflardan çokta güzel kızlar :)
başka güzel yönlerimizi ön plana çıkararak göğüslerimizin küçüklüğünü kamufle edebiliriz :) ben biraz kilo alıcam tahta gibi olmıyım diye :) sizlerde zayıf olanlar kilo alın göğüslerimiz birazda olsa büyüyebilir onun dışında bu fitoöstrojen içeren şeyleri yemeye devam edicem ama kendimi kasarak değil sağlıklı oldukları için yicem göğsede etki ederse ne mutlu ama artık kendimi kasmicam göğsüm büyüsün diye şunu yapmalıyım bunu yapmalıyım demicem bizde böyleyiz napalım yalnızda değiliz :)
hayatımız boyuncada eş olarak bizi böyle seven kişiyi seçmeliyiz göğüs için istemeyen kişiler zaten istemesin evet böyle erkekler var ama böyle saçma düşünmeyen abaza olmayan erkekte var dimi :) kendimizi sevmemiz çok önemli bakımlı olup mutlu olup güzel yönlerimizi ön plana çıkarmalıyız bundan sonra derslerimi ilk sıraya alıp bu göğüs konusundan biraz uzaklaşıcam bu düşüncelerim değişmez moralimi bozcak bişey olmaz bir daha inşallah :) hepinizi öpüyorum kızlar bir büyüme olursa mutlaka ama mutlaka gelip burada sizinle paylaşıcam :) hepinize musmutlu günler diliyoruummm :) 💖
Kızlar merhba:) bugüne kadar çok taktım kafaya çok araştırdım sürekli birşeyler alıp denedim ama araştırmalar denenip onaylanan şeyler hep aynı şeye çıkıyo "fitoöstrojen içerek besinler" yani bitkisel östrojenle mümkünse mümkünmüş bu sağlıklı yoldan ama hiç bir yol katedemedim:)
o kadar çok önemsiyordumki derslerimi bile ikinci plana atmıştım ama artık bu göğüsleri arka plana atıyorum tekrar kendimi sevmeye başladım hala tv de yada dışarda güzel göğüslü biri görünce canım sıkılıyor ama yinede inanın kızlar bizim gibi çok insan var dünyada tek biz değiliz ve göğüslerimiz benim sütyensiz dümdüz gerçekten küçük 10cm fark var ama bu kusurumuz varsa başka güzel yanlarımız vardır mesela basenliyiz diyoruz sporla kalçalarımızı daha hoş gözükmesini sağlayabiliriz yada başka bir yönümüzü ön plana çıkarabiliriz ben burda birkaç arkadaşı gördüm fotoğraflardan çokta güzel kızlar :)
başka güzel yönlerimizi ön plana çıkararak göğüslerimizin küçüklüğünü kamufle edebiliriz :) ben biraz kilo alıcam tahta gibi olmıyım diye :) sizlerde zayıf olanlar kilo alın göğüslerimiz birazda olsa büyüyebilir onun dışında bu fitoöstrojen içeren şeyleri yemeye devam edicem ama kendimi kasarak değil sağlıklı oldukları için yicem göğsede etki ederse ne mutlu ama artık kendimi kasmicam göğsüm büyüsün diye şunu yapmalıyım bunu yapmalıyım demicem bizde böyleyiz napalım yalnızda değiliz :)
hayatımız boyuncada eş olarak bizi böyle seven kişiyi seçmeliyiz göğüs için istemeyen kişiler zaten istemesin evet böyle erkekler var ama böyle saçma düşünmeyen abaza olmayan erkekte var dimi :) kendimizi sevmemiz çok önemli bakımlı olup mutlu olup güzel yönlerimizi ön plana çıkarmalıyız bundan sonra derslerimi ilk sıraya alıp bu göğüs konusundan biraz uzaklaşıcam bu düşüncelerim değişmez moralimi bozcak bişey olmaz bir daha inşallah :) hepinizi öpüyorum kızlar bir büyüme olursa mutlaka ama mutlaka gelip burada sizinle paylaşıcam :) hepinize musmutlu günler diliyoruummm :) 💖
Valla çok mutlu oldum ben de artık böyle davranacağım/düşüneceğimKızlar merhba:) bugüne kadar çok taktım kafaya çok araştırdım sürekli birşeyler alıp denedim ama araştırmalar denenip onaylanan şeyler hep aynı şeye çıkıyo "fitoöstrojen içerek besinler" yani bitkisel östrojenle mümkünse mümkünmüş bu sağlıklı yoldan ama hiç bir yol katedemedim:)
Büyüten yok mu. ?
Büyüten yok mu. ?