Yarışma Kestaneli Pilav - Reis Pirinc Sponsorlugunda

teşekkürler @ASSOSyal
puxhu hakkaten nereden cikti bu isim :) hikayesi falan var mi? Topuzlu
Ay olmaz mı benim sazanlığım biter mi
Bibi bana duvarda topuzlu dedi aa dedim güzelmiş bu gittim değiştirdim, sonra pişman oldum sonra beni linç ettiler zaten işte 2 gündür çok pişmanım

Ay olmaz mı benim sazanlığım biter mi
Bibi bana duvarda topuzlu dedi aa dedim güzelmiş bu gittim değiştirdim, sonra pişman oldum sonra beni linç ettiler zaten işte 2 gündür çok pişmanım
buldum o muhabbeti
cok ilginc bir arkadasim da yillar önce sohbet ederken gaza gelip dövme yaptirmaya gitmisti. aklinda fikir bile yoktu, nevizadedeydik , giriste kokoreccinin üstünde dovmeci varmis. gaza geldi gitti, katologdan secti , yaptirdi, cikti. Bu surecin tamami gaza geldikten sonra kalkmasi, dovmeci bulmasi, adamla konusup secip yaptirip geri masaya donmesi falan yarim saat icinde oldu.
yoksa sen de mi yay burcusun?

Dövmemi de aynı bu şekil yaptırmıştım teraziyim

Üç günlük evliyim, akşam sahile indik kokoreç yemeye kafayı kaldırdım dövmeci var aa dedim hadi yaptıralım eşim de tamam dedi ikimizde gittik yaptırdık. O çok sevdi bende başta çok sevdim ama 3 gün sonra pişman oldum 2 sene geçti hala alışamadım

Pilav içinde kestane ne alaka demeyin. Denenmiştir. Kestane çok da güzel pişiyor

kestaneli pilavı çok severim eline sağlık canım çok güzel görünüyor

Ellerine, emeğine sağlık yengenc kestaneyi çok severim. Bu pilav çeşidini ilk kez görüyorum. Yarışmada bol şans, başarılar diliyorum sanaa

Ellerinize sağlık.Kestaneli pilav yapmayı çoktan beri düşünüyordum.Tadının güzel olduğu görüntüsünden belli.Başarılar dierlim.

yaaaa ahahahahah ayy çok iyi yapıyorsunuzz ama acımayınnn püh onlara yerken löp löp iyi oluyoo hak etsinler bii D

Ellerinize sağlık Bol şanslar

Ellerine sağlık, hiç aklıma gelmeyecek bir ikili. Deneyeceğim. Bol şans

Ellerine sağlık, hiç aklıma gelmeyecek bir ikili. Deneyeceğim. Bol şans
Osmanlı mutfağından bir yemek. Padişah bile bayıla bayıla yermiş Kestane sevenlerin de seveceği bir yemek bana kalırsa. İnsan yiyince ne alaka diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…