Keşke ölseydim

Canım çok geçmiş olsun. Lütfen maaş kartınızı alın onun elinden. İş yerinizden yeni kart talep edin. Eşinizde olan kart bloke edilsin. Daha bebeğiniz de çok küçük, boşanın demek de istemiyorum, kadınlarımız çok çaresiz.

canim arkadasim guzel arkadasim
calisiyorsun para kazaniyorsun
maas kartini eline vermissin
yaptigin cocugun masraflari
kredi kartinida elinden almak istiyor

sen ayrilsan gül gibi yasarsin ne stres ne kavga
birak bu adami
adam icinden gecenleri söylemis zaten
yapma Allah askina

Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun

ayn
ayni sorun bendede vardi arkadasim ama allaha sukur su an yok eger katlanamayacagini dusunuyorsan bence hemen yol yakinken don eger ki seviyorsan kal derim

Ne yaptınız son durum nedir?

geçmiş olsun hemen darp raporunu al meydanı boş bulmasın.... al bebeğini git raporunu al... yüzsüz adam yaa bir de kartı da almış hayret bir şey... çalışan bayansın aslanlar gibi bakarsın evladına.... çocukta daha çok küçük yani anne çocuğu daha ve darp uygulayan birine velayet vermezler.... insan bi evladına da özenip bi şey alamıcak mı ilk defa annelik heyecanını yaşayamıyacak mı hem de çalışsan insan yahu ...... bu her şeyi zehir eder... yarın aşka bir şey bulur....

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ben de böyle biri ile evliydim. Aynı karakterde biriyle.... Boşanınca daha kötü karakter sergiliyorlar. Savaşta her şey mubah gözüyle... O yüzden lütfen bir şekilde raporunu almalısın yoksa ilerde çok pişman olursun. İkinci yapacağın iş onun elindeki maaş kartını kapattırıp yeni kart çıkartmak olsun. Lütfen bunları yap. Kendi hayatını yazarken kalemi başkasının eline verme...O zaman başkasının yazdığı hayatı oynarsın. lütfen maaş kartını yeniden çıkart ve bir daha asla ve asla ona verme.

Hatalı sen olsan dahi,hakaret,dayak affedilir birşey değil.Bir erkek bu kadar tahammülsüz,bu kadar eline koluna hakimiyetsiz olmamalı.

çok üzüldüm inanın gerçekten okurken ağladım.Allah yardımcın olsun.

pazar gününden beri yazmamışsınız.. ne yaptınız çok merak ettim..

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
bence de darp raporu al hiç birşey yapmazsan devamı olur iyice egosunu şişirme. kaç senelik evlisin onu aranızdaki saygı ve sevgiyi değerlendir ve ona göre bu evliliği ya yürüt ya da bitir derim ben

püüüü haysiyetsiz, tiyniyetsiz herif. konuyu yeni okudum hayretler içerisindeyim yazıklar olsun böyle adama. allah size sabır versin arkadaşım işiniz çok zor umarım almışsınızdır raporu. çok üzüldüm gerçekten

Hepinize merhaba. Konuyla ilgilenip yorum yazan yardımcı olan herkese tek tek teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadınız destek oldunuz, güç aldım söylediklerinizden cesaret aldım. Umarım benimle aynı durumda olan arkadaşlarımıza da cesaret olur. Bayağıdır giremiyorum kızımla ilgileniyordum. Son durumdan haberdar etmek istedim merak eden arkadaşlarım için; cesaretimi topladım ve gidip raporumu aldım, iş karakola gitti ama savcılığa intikal etmemesi için şuan için şikayetçi olmadım. Şuan en büyük etken olan kızım için boşanmayı düşünmedim. Zaten raporu almam bile çok büyük bir cesaretti. Boşanmak için kendimi hazır hissedemiyorum. Ama ileride olası bir dayak durumunda bu raporumu çıkartıp ispatlayabileceğim. Eşimin haberi yok ancak bir ara laf arasında kolumdaki şişliği göstererek raporumu aldığımı söyledim, tabi inanmadı o ayrı... O günden beri eşimin tavrı çok değişti, iyi yönde. Ancak benim tavrım da aksine olumsuz değişti. Onu çok seviyordum ama şuan yanımda uyumasını istemiyorum bana dokunmasını istemiyorum. Yüzüne dahi bakmak istemiyorum. O günden beri sürekli kaçıyorum. Eskiden bir şey istese o istemiş diye ne kadar yorgun olsam da kalkar yapardım. Bir kez olsun şikayet etmezdim. Şimdi istese kalk kendin al diyorum. Lafımı esirgemiyorum, içimde kalmasın hiçbir şey. enin için onca şey yaptım da ne oldu, bari yapmayayım da içime dert olmasın diyorum. O ise aksine çok iyi davranıyor bana. Ama olmuyor işte mutsuzum. Kavga çıkarmak için bahane arıyorum ben de resmen. Bu arada kartlarım hala onda geri vermiyor. Az önce aramıştı nasılsın diye sormak için, bahane ile kartlarımı ne zaman vereceğini sordum. Madem sen ödüyorsun ben de harcayacağım toparla dedim. Ama bataktayız o kadar açılmışız ki benim de içimden gelmiyor kendime en ufak bir şey almak. Geçen gün üzerime giydiğim kıyafetleri dar buldu herhalde, "sana 200-300 Tl vereyim de git kendine bi şeyler al, ama sadece kendine al " diyor. Sanki onun parası da bana harçlık veriyor! verdiği paraları gidip sadece ona harcadığım günler eskidendi ayrıca. Şunu anladım ki kendinize verdğiniz değer kadar değerlisiniz. Yoksa hata eder her şeyde kendinizi öne atarsanız, o değersiz ailesi baş tacı, siz de ayak altı olur gidersiniz benim gibi.

Durumunuza çok üzüldüm, Allah evladınızı size bağışlasın inşallah eski güzel günlerinize dönebilirsiniz, zor bir durumdur Allah yardımcınız olsun

Dualarınızı eksik etmeyin. eski günlere dönebileceğime inanmıyorum artık. Ama ben kendime yakışan şekilde yaşamaya devam ediyorum. O da yaşadığından ve yaptıklarından inşallah bir gün utanır. onun bana yaptıklarının hesabı bir gün sorulur onun da kız kardeşi var beddua etmiyorum ama Rabbim büyüktür.

Bankaya git kartımı kaybettim de, eskisini iptal ettir yenisini çıkart.. hemen çıkartıp veriyorlar yenisini...
Bankaya gidip kartımı iptal ettiririm ama ya sonrası? Yeniden kavga etmeye tartışmaya inan hiç gücüm yok. Alsın ödesin borç mu ödüyor arabasına benzin mi alıyor yoksa sigara mı içiyor ne halt ediyorsa etsin. Gözüm yok parasında pulunda. Ama kartı iptal etmek yerine ücretsiz iznimi alıcam oturucam evimde çocuğuma bakıcam. o da bize baksın. O beğenmediği maaşımı da 1 yıl boyunca alamayınca benim de eve az da olsa bir katkım olduğunu anlasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…