Keşke ölseydim

Maaş kartlarınızı kredi kartlarınızı vermeyin şu adamlara Tabiki evlilikte bütçe ortak ama bu denli teslim olmayın şu an cebinde paran yoksa kartın yok bulamazsın para... Bu kadar iyi niyete güvene gerek var mı?? Bunca borçta ailesine yardım eden adam senin ailenin yardımını yada ihtiyaçlarınızı sormasını neden bekliyor köstek olan olmasında sorana lüzum yok

Bu arada darp raporu al bence ama sen affetsen de rapor aldığında kamu davası devam eder en iyi ihtimal ceza ertelenir tekrarlarsa hapse girer

hanımefendi kendiniz için değilse bile o bebek için ayrılın . ilerde onun yanında size hakaret eder , döverse o çocugun psikolojisini düşünün . onun mutlu bir ailede yaşamaya hakkı yok mu ? darp raporu alırsanız bebeğinizi sizden alamaz

kac senlik eclisin bilmiyorum.daha once buna benzer bisey oldumu? esin tum olanlardan kontrolunu kaybetmis olabilir.ve bana sik sik sorunlar yasadiginiz yada oncesinde hissi grldi.bosan asla diyemem. en iyi sen bikirsin aranizdaki sevgiyi falan. ben derim evde kal sakinles bebeginle kisa bir tatile cik annenlere falan.esinle olanlari konus birdaha tekrari olursa asla olmayacagini belirt..velliki zor zamanlar geciriyorsunuz.eger guclu bir evliliginiz varsa ve birdaha tekrarlanmayacaksa bir kez daha denemeye deger..bebek var.. dedigim gibi tam olarak olaylar neye dayaniyor bilmek lagzim.bu sirf bi kart olayindan cikmis olamaz.belki uzun zman tartismalarin ankamsiz ve kotu patmasidir..hemen yuva yikilmaz.ama iyi bir blofu hakkediyor..cok zor durum..malesef cogu kadin siddete magruz kaliyor.bu erkekelr dogsutan boyle vazilari ehlileamis bazilari drgil.kadinlar bebeklerle oynarken erkekler oyuncak bicak savasci oyuncak tabamca vs seylerle oynuyor..iclerinde hep var siddet..ama bu kadina olmamali..cok uzuldum. fakat hemen bosanma ve suan icin sessiz kal konusma hemen barisma uzun sire olanlari unutmasan iyi olur

darp raporu alın hemen... o raporla bebeğinizi de sizden alamaz.. Çalışıyomuşsunuz da mahkemenin çocuğu babasına vermesi için hiçbir sebep yok

Bana kalırsa sen darp rapru falan almayacaksın, annen üzülmesin diye belli etmemek niye, söyle bilsin onlarda en azından boşanıcam dediğinde şok olmasınlar. İşin gücün var nden bu kadar cesaretsizsin anlamıyorum.
İki gün sonra yaşananları unutup affedersen bu adam değişmez, korkusu yok ki zaten. Güçlü ol, aklın yolu birdir, burdaki herkes sana darp raporu al diyo, kulak ardı etmemen dileğiyle. Bahanelere sığınma lütfen...

Sinirlendiği zaman kontrolünü kaybediyor demek ki.
Daha sonraki davranış ve sözlerde mantık arama zaten.
Öfke kontrolü engelli bir toplum olmaya doğru gidiyoruz.
Bir kıvılcım büyük yangınlara dönüşüyor.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Ah canım, yaşadıkların üzücü ama çıkılmaz değil. Şiddetin hiçbir açıklaması olamaz, sakın şundandır bundandır diye kendini kandırma. Raporunu almayı ihmal etme, şimdi olmasa bile ilerde ihtiyacın olabilir. Sen sustukça o arttırıyor terbiyesizliğin dozunu. İster hemen harekete geç, istersen son bir kez daha konuş ama net ve kararlı ol. "Bir kez daha bana sözel ya da fiziksel şiddet uygularsan giderim" de. Güçlü dur, korkarsan korkutmak için daha çok üzerine gelecek. Çocukla seni korkutmasına izin verme, çocuk sen istediğin sürece senin. İftiralardan, dedikodulardan da korkma, inan korkan insanlara yapıyorlar böyle. Senin umurunda olmazsa kimsenin umurunda olmaz. Sen ne kadar üzülmeye meyilliysen o kadar üzebilirler seni.

Hakkında hayırlısı olsun.

Çevre ne der diye düşünme allahını seversen. Çevre her zaman bir şey der. Bence de darp raporu al.Bilemiyorum ama daha kötüsünü de yapabilir. Bu başlangıç.

Sinirlendiği zaman kontrolünü kaybediyor falan değil mesele. Bence bu bi hastalık. İnsan nasıl karısına , çocugunun annesine bunu yapabilir ki. Şiddet çok medeniyetsizce çok ilkel. Normal bir insan kimseye şiddet uygulayamaz.

Dayagin hakli sebebi olmaz da. Bu kadar da haksiz yere olanina pes diyorum. Egoist pislik.
Maddi olanagin var bir gun bile cekme bu adami. Isterse kizini gormeye devam eder. Gitmedigin hergun kendini suclu gormeye baslayacaksin.

Şimdilik iyi olduğuna sevindim ama lütfen artık erteleme. En iyisini sen bilirsin bizimkiler tavsiye.

Ama Türkiye'deki kadın ölümlerini düşün ne yapacağı belli olmaz. Bu en hafifiydi belki.

Kendine güven. Işin var ailen var bebeğin var. İstemediğin hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsin.

Bu ne ya, hem çalışıp paranı kendin bile görmeyeceksin, hem de üstüne dayak yiyeceksin.
defolsun gitsin çok değerli annesinde kalsın.
senin rızkından kısıp onlara mı yağdıracakmış.
bu dayakların devamı gelir malesef.
bir kadına hem de daha 3 ay önce doğum yapmış bir anneye yaşatıyor bunları.
yazık.

Kıyamet kopacak diye korkuyorsunuz. Yapmayın ya o adamla daha fazla görüşmeyin. Sizede yazık yani

Canım ben maaş kartları neden kocaya werilir anlamıyorum bunu birtürlü! Kölemiyiz biz çalış çalış ew iş çocuk sonra kendine bişey alınca tek tek hesap wer kendime almadım diyosun alsan ne olacak yaa!!
Dayak olayını asla sineye çekme hemen bi rapor al zaten ekonomik özgürlüğünde war çocuğunu senden alamaz
Bu ewliliği sürdürme kararı alırsanda maaş kartını al bence kölemiyiz biz. ben maaş kartımı hiçbir zaman wermedim wermem kredi kartlarımı kendim yatırır istediğim kadar paramı alır wermek istediğim kadarını weririm.senin paranı başkasına yedirip sana dayak atıyorsa bu adamı iyice gözden geçir yok şimdi pişman biliyorum diye kendini awutma hele hele elalem neder diye hiç düşünme bu senin hayatın. eğer bunları düşürsen her kavgada dayağa mahkum bi şekilde yaşarsın

Çok uzun olmuş pardon ama gerçek ten çok sinirlendim kendimi bi an senin yerine koudum

araları okumadım bebekle ilgili kısmı yazayım

hukuken anne akıl hastası, uyuşturucu veya alkol bağımlısı ya da hayat kadını vb değilse çocuk anneye verilir en az 10 yaşına kadar
al eline bebeğini git darp raporunu al aç davanı
bu ne be hem suçlu hem güçlü

İyi akşamlar. Toplu alıntı yapıp cevaplayamıyorum forumun yeni düzenine pek alışamadım da beceremiyorum sanırım. O yüzden cevap veren yardımcı olan,bana cesaret veren herkese çok teşekkür ediyorum. Dün yazdıklarınızdan sonra cesaretimi toplayıp çıkmak istedim ancak kapıyı ben üstten kilitledim diye sevinirken o da çıkmamam için anahtarı alıp alt taraftan dışarıdan kilitlemiş.Kapıyı açamadım. Ben de o sinirle mesaj attım kapıdan haberim yokmuş gibi, "elini kaldırdıkların değil söylediklerin tokat gibi çarptı yüzüme pazartesine kadar sakın gelme görmek istemiyorum artık" dedim. mesajdan yarım saat sonra geldi ben odada uyumaya çalışıyordum. Sanırım içmişti, ya da bana öyle eldi, beni ittirerek kalk defol annenin evine git burası benim evim tabi ki gelicem dedi. Eskiden olsa cevabını iyi verirdim de bebeğim uyuyordu sustum yine, ona da sus bebek uyuyor dedim. Neredeyse bebeğe de küfür edecekti pislik. Yarım kaldı sözü. ve sonra Allahtan bu çocuk bana benziyor, sana benzese onu da evlat olsa bile sevmezdim dedi. Bi de bu aralar kızım meme emmeyi reddeder oldu, bana diyor ki benim dualarım kabul oldu içme kızım içme o süt sana haram olur.. Sonra pılını pırtını topla defol ben seni götüreyim bebeği de anneme vericem dedi. odadan çıktı. Ben yine sesimi çıkartmadım. İçeriden söylene söylene uyudu. Ben de odamın kapısını kilitleyip uyudum. Sabah oldu tabi kolum şişmiş ve mosmor. Uyandı dünden eser yok sanki. Bin pişman.. Günaydın dedi cevap vermedim. Sanki o adam gitmiş melek gelmiş. Onca sözü söyleyen o değilmiş gibi yanıma yatagıma oturuyor bir de. Bebeğimi sevme bahanesi ile omzuma yaslanmalar, yavaşça öpmeye çalışmalar... Dışarı çıkalım kızı gezdirelim hava alalım dedi çıkmadım. Kahvaltı hazırlayacak mısın dedi yine ya sabır dedim hazırladım. İnanın o kadar soğudum ki bir gecede, bana iyi ne yaparsa yapsın iğrendim dün ve bugün ondan.. Bu arada bi gün beklemem daha iyi oldu çünkü dün darp izi dün hiç yoktu bugün belirgin. Annem bugün bize geldiği için çıkamadım. O üzülür diye de bi şey söylemedim. Ama yarın gidicemgece çok düşündüm. Darp raporu direkt karakola intikal ediyormuş burası çok küçük bir yer çekiniyorum. Onun ailesi bana iftira atar diye korkuyorum ben böyle yaptım diye. Çünkü daha önce en ufak şeyde bile yaşadığımız olaylar oldu biliyorum huylarını az çok. Eşim ben bu şehirden gidince zaten boşanıcaz ama azcık sabret diye beni oyaladı kaç kez. Şimdi darp raporu yerine bulguların tespiti diye bi rapor alabilirmişim o zaman bu boşanma davasında yeterli olurmuş. dosya numarasını alıp ileride delil olarak kullanabilirmişim. Bir de ben de adliyede çalıştım amirlerim var beni çok severler. Pazartesi günü hakimimin yanına gidip akıl alıcam ondan. Bakalım neler olacak. Hepinize teşekkür ederim

rabbim yardım etsin. ne karar verirseniz verin çevre ne der diye düşünmeyin lütfen! kimsenin sizin hayatınıza karışmasına hakkı yok ! barışsan bile maaş kartını yarın git kayboldu de yenisini çıkart. çok üzüldüm size rabbim çocuğunuzun ve sizin yardımcınız olsun

Keşke olseydim demissiniz yapmayin siz olseniz bebeğimiz ne yapardi
Umarim darp raporunu alnissibizdir .dayak basladimi aarkasi gelir

Merhaba kızlar hepinize desteklerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Dün gece eşim yine geç bi saatte eve geldi. Bebeğe bir şeyler almış onları göstermek için odamıza girdi. Ben yine yatıyordum kızımın yanında. Sonra konuya girmeye çalıştı. bugün ekstra para almış çizdiği projeden, gidip kredi kartımı yatırmış, onu söyledi, ben de yatırmasaydın ben yatıracağım zaten dedim. "Ben bilmiyordum yanlış anlamışım, ben aylık gelen borcu toplam borç biliyordum, toplam borcu fazlaymış karıştırmışım" vs geveledi özür diler gibi hiç cevap bile vermedim, odaya bi şeyler getiriyo yk bundan yer misin yok şundan içer misin. Ben suratına dahi bakmadan istemediğimi söyledim, odadan çıkıp yine kanepede uyumuş.

Sabah oldu bugün sanki rapor alacağım içine doğmuş gibi hiç yanımdan ayrılmadı. Dışarı çıkardı annesine götürdü bebeği görsünler diye. Bahane diye düşünenleriniz var ama inanın ben çok cesaretsizim, yalnız bir yere gitmeye korkuyorum. Rapor alıcam dediğimde insanlar ne düşünür hakkımda diye korkuyorum. Karakolda tanıdıklar var ben şikayetçi olmazsam bile insanların ağzında sakız olurum belki de. Yarn bebeğimin kontrolü var. Ortopediye gideceğim. O arada ortopedici koluma bakarak acaba bu raporu verebilir mi bilemiyorum kendisine sorucam gizlice en azından bulguyu tespit ettiğine dair bi rapor versin bana. Bu arada eşim kendisini affettirmek için cuma günü için bana sürpriz tatil hazırlamaya uğraşıyor. Canı cehenneme suratına bile bakmıyorum. Cesaretimi toplayıp o raporu bi alayım ondan sonra benim de ona bir sürprizim olacak... Sürünsün istiyorum bu böyle kalmamalı. Ne olur cesaretimi toplamam için dua edin.

Back