İyi akşamlar. Toplu alıntı yapıp cevaplayamıyorum forumun yeni düzenine pek alışamadım da beceremiyorum sanırım. O yüzden cevap veren yardımcı olan,bana cesaret veren herkese çok teşekkür ediyorum. Dün yazdıklarınızdan sonra cesaretimi toplayıp çıkmak istedim ancak kapıyı ben üstten kilitledim diye sevinirken o da çıkmamam için anahtarı alıp alt taraftan dışarıdan kilitlemiş.Kapıyı açamadım. Ben de o sinirle mesaj attım kapıdan haberim yokmuş gibi, "elini kaldırdıkların değil söylediklerin tokat gibi çarptı yüzüme pazartesine kadar sakın gelme görmek istemiyorum artık" dedim. mesajdan yarım saat sonra geldi ben odada uyumaya çalışıyordum. Sanırım içmişti, ya da bana öyle eldi, beni ittirerek kalk defol annenin evine git burası benim evim tabi ki gelicem dedi. Eskiden olsa cevabını iyi verirdim de bebeğim uyuyordu sustum yine, ona da sus bebek uyuyor dedim. Neredeyse bebeğe de küfür edecekti pislik. Yarım kaldı sözü. ve sonra Allahtan bu çocuk bana benziyor, sana benzese onu da evlat olsa bile sevmezdim dedi. Bi de bu aralar kızım meme emmeyi reddeder oldu, bana diyor ki benim dualarım kabul oldu içme kızım içme o süt sana haram olur.. Sonra pılını pırtını topla defol ben seni götüreyim bebeği de anneme vericem dedi. odadan çıktı. Ben yine sesimi çıkartmadım. İçeriden söylene söylene uyudu. Ben de odamın kapısını kilitleyip uyudum. Sabah oldu tabi kolum şişmiş ve mosmor. Uyandı dünden eser yok sanki. Bin pişman.. Günaydın dedi cevap vermedim. Sanki o adam gitmiş melek gelmiş. Onca sözü söyleyen o değilmiş gibi yanıma yatagıma oturuyor bir de. Bebeğimi sevme bahanesi ile omzuma yaslanmalar, yavaşça öpmeye çalışmalar... Dışarı çıkalım kızı gezdirelim hava alalım dedi çıkmadım. Kahvaltı hazırlayacak mısın dedi yine ya sabır dedim hazırladım. İnanın o kadar soğudum ki bir gecede, bana iyi ne yaparsa yapsın iğrendim dün ve bugün ondan.. Bu arada bi gün beklemem daha iyi oldu çünkü dün darp izi dün hiç yoktu bugün belirgin. Annem bugün bize geldiği için çıkamadım. O üzülür diye de bi şey söylemedim. Ama yarın gidicemgece çok düşündüm. Darp raporu direkt karakola intikal ediyormuş burası çok küçük bir yer çekiniyorum. Onun ailesi bana iftira atar diye korkuyorum ben böyle yaptım diye. Çünkü daha önce en ufak şeyde bile yaşadığımız olaylar oldu biliyorum huylarını az çok. Eşim ben bu şehirden gidince zaten boşanıcaz ama azcık sabret diye beni oyaladı kaç kez. Şimdi darp raporu yerine bulguların tespiti diye bi rapor alabilirmişim o zaman bu boşanma davasında yeterli olurmuş. dosya numarasını alıp ileride delil olarak kullanabilirmişim. Bir de ben de adliyede çalıştım amirlerim var beni çok severler. Pazartesi günü hakimimin yanına gidip akıl alıcam ondan. Bakalım neler olacak. Hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?