Keşke ölseydim

Darp raporu, evden uzaklaşma talebi eylemlerin kesin ayrılık kararı verildiğinde yapılmasını doğru buluyorum.
Bu hakların evliliğin huzurlu devamına katkı sağlamadığını düşünüyorum. Caydırıcılığı kişiye göre değişmekle birlikte çoğunlukla ters tepki yaratabileceği endişesini taşıyorum. Aile birliğinin devamı için kişiyi kendi vicdanının yargılamasına bırakmak gerektiğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Kızını elinden alamaz daha yaşını doldurmamış bebeği hiçbir hakim annesinden ayırmaz. Ayrıca elleri kırılsın. Burda şimdi çıkıp aman kocandır döver, alttan almadıkça evlilik yürümez, herkes sana boşan der ama niyetleri kendileri gibi herkes mutsuz olsun diyen tipler çıkacaktır onlara aldırma, Şimdiden söyleyeyim dedim.

Eskiden yaşlı kadınlar genç evlileri böyle kandırıyorlardı döverde sever de sözler böyle ,böyle dayak olayı çoğaldı önlenemedi

Hicbi haltta yiyemez alamaz kizini falan hiic korkma canim hic.o el bi kere kalktimi daha inmez sen daha hala lohusa sayilirsin aglama uzme kendini bebisinide uzme Allah ayrdimcin olsun

bebegın 3 aylık ona vermezler boşuna kendı kendıne hayal kurup senı de aklınca korkutmasın mal.
ailesiyle yaptıgı kıyaslama çok abes
bence sana bunları yapan ve söyleyen insanla durma daha fazla
darp raporunu kesın almalısın.

çok üzüldüm daha yeni evli sayılırsınız. ilk dayakta değilmiş devamıda gelir gibi görünüyor. bu durumdan kurtulmanız lazım. dur demezsen böyle gider

3 aylık bir bebek ve sana şiddet uygulamış.O bebeğini değil anca babaları alır canım.Hazır daha yeni evliyken boşa gitsin bence.Darp raporu al,komşulardan falan da şahit topla aç davanı.Ya böyle forumda şiddet başlıklaırnı görünce kanım çekiliyor resmen,Allah cezasını verir o adamın sen merak etme.

İnşallah gücünü toplayıp bir şeyler yapabilmiştir, içime dert oldu. Adam daha önce de el kaldırmış, hamileyken de bunları yapmış, ilerde neler yapmaz...

e hastaneye bebeğini de alıp git?
yarına kadar o darbenin izleri geçmez merak etme
kalbindeki darbe izleri de ömürlük onu söyleyeyim..

Aynısını ablam yaşamıştı,şimdi o darp raporunu almadığı için ,bebek uyuyor dıye çıkmadığı için bin pişman,iki sene sonra defolup gıttı adam

Karisini darp eden birine cocuk velayeti vermek falan oyle bor dunya yok. O raporu mutlaka almalisin.

Kac git o adamdan darp raporu al hic bi hakim siddet gosteren bi hayvana cocuk filan vermez annesinden koparmaz. Cevre baskisini dusunme senin ve bebeginin sagligi ilerdeki yasamimi daha onemli yoksa millettin aa bosandin mi demesimi? O el bi kere kalktimi inmez bacim bosuna oturup burda degisirmi degismezmi diye tartismayalim. Bide sana senin ailen ihtiyaciniz varmi diye sormuyor demis sanki onunkisi soruyor, bide ustune onlara hurmet ediliyor. Sinirlerim bozuldu tovbe yaa

herkes söylemiş zaten sarp raporu olayını... ben anlamıyorum bu kadarcık olay nasıl büyüdü böyle, bu adam hep mi böyleydi

Erkeklerkn ailesi kraliyet soyundan geliyor sanki laf soyleyince cildiriyorlar , ama Kiz tarafi nasilsa hicbisey degil onlar icin say dur ...

Esin once.senin ve bebeginin ihtiyaclarinj karsilasin , sonra sira ailesine gelir.
Pislik ya bide bu yuzden seni dovuyor ..
Hic kabul edilir degil , bebegini hic kimse senden alamaz heleki boyle bir adama hic vermezler bebek felan.

Seni korkutmak istiyor akli sira .. Bosanip bosanmamak senin elinde, sonucta sen o adamla yasiyosun durumunu bizden iyi sen biliyosun , biz sadece suan bu anlatiklarini biliyoruz ..
En iyi karari sen vereceksin sonucta.....

Darp raporu almalısın nolur göz yumma !

Iyi misin vallahi içime dert oldu çok üzüldüm inan böyle bi şey olabilir mi yaa Allah korusun başına gelmesin kimsenin

Canım benim yaaa rabbim yar ve yardımcın olsun..
Çok dua edecem sana hayırlısı olsun hakkında diye..
Ama arkadaşlara katılıyorum darp raporunu gizlice de olsa al gel hemen bebeğinle eğer yakınsa..
Ilerde lazım olursa en azından kanıtın olsun nolursun ihmal etme nolursun..
Ayrıl veya ayrılma diyemeyiz o sana kalmış ama süründür kesinlikle bacimmmmm...

Darp raporu almalısın nolur göz yumma !

Iyi misin vallahi içime dert oldu çok üzüldüm inan böyle bi şey olabilir mi yaa Allah korusun başına gelmesin kimsenin

İyi akşamlar. Toplu alıntı yapıp cevaplayamıyorum forumun yeni düzenine pek alışamadım da beceremiyorum sanırım. O yüzden cevap veren yardımcı olan,bana cesaret veren herkese çok teşekkür ediyorum. Dün yazdıklarınızdan sonra cesaretimi toplayıp çıkmak istedim ancak kapıyı ben üstten kilitledim diye sevinirken o da çıkmamam için anahtarı alıp alt taraftan dışarıdan kilitlemiş.Kapıyı açamadım. Ben de o sinirle mesaj attım kapıdan haberim yokmuş gibi, "elini kaldırdıkların değil söylediklerin tokat gibi çarptı yüzüme pazartesine kadar sakın gelme görmek istemiyorum artık" dedim. mesajdan yarım saat sonra geldi ben odada uyumaya çalışıyordum. Sanırım içmişti, ya da bana öyle eldi, beni ittirerek kalk defol annenin evine git burası benim evim tabi ki gelicem dedi. Eskiden olsa cevabını iyi verirdim de bebeğim uyuyordu sustum yine, ona da sus bebek uyuyor dedim. Neredeyse bebeğe de küfür edecekti pislik. Yarım kaldı sözü. ve sonra Allahtan bu çocuk bana benziyor, sana benzese onu da evlat olsa bile sevmezdim dedi. Bi de bu aralar kızım meme emmeyi reddeder oldu, bana diyor ki benim dualarım kabul oldu içme kızım içme o süt sana haram olur.. Sonra pılını pırtını topla defol ben seni götüreyim bebeği de anneme vericem dedi. odadan çıktı. Ben yine sesimi çıkartmadım. İçeriden söylene söylene uyudu. Ben de odamın kapısını kilitleyip uyudum. Sabah oldu tabi kolum şişmiş ve mosmor. Uyandı dünden eser yok sanki. Bin pişman.. Günaydın dedi cevap vermedim. Sanki o adam gitmiş melek gelmiş. Onca sözü söyleyen o değilmiş gibi yanıma yatagıma oturuyor bir de. Bebeğimi sevme bahanesi ile omzuma yaslanmalar, yavaşça öpmeye çalışmalar... Dışarı çıkalım kızı gezdirelim hava alalım dedi çıkmadım. Kahvaltı hazırlayacak mısın dedi yine ya sabır dedim hazırladım. İnanın o kadar soğudum ki bir gecede, bana iyi ne yaparsa yapsın iğrendim dün ve bugün ondan.. Bu arada bi gün beklemem daha iyi oldu çünkü dün darp izi dün hiç yoktu bugün belirgin. Annem bugün bize geldiği için çıkamadım. O üzülür diye de bi şey söylemedim. Ama yarın gidicemgece çok düşündüm. Darp raporu direkt karakola intikal ediyormuş burası çok küçük bir yer çekiniyorum. Onun ailesi bana iftira atar diye korkuyorum ben böyle yaptım diye. Çünkü daha önce en ufak şeyde bile yaşadığımız olaylar oldu biliyorum huylarını az çok. Eşim ben bu şehirden gidince zaten boşanıcaz ama azcık sabret diye beni oyaladı kaç kez. Şimdi darp raporu yerine bulguların tespiti diye bi rapor alabilirmişim o zaman bu boşanma davasında yeterli olurmuş. dosya numarasını alıp ileride delil olarak kullanabilirmişim. Bir de ben de adliyede çalıştım amirlerim var beni çok severler. Pazartesi günü hakimimin yanına gidip akıl alıcam ondan. Bakalım neler olacak. Hepinize teşekkür ederim

Bana o kadar küfürler etti ağza alınmayacak onca söz söyledi de en çok iki cümlesi bana çok koydu, ilki "sen annemden değerli misin" oldu, ikincisi de "bu çocuk sana benzeseydi evlat olsa sevilmezdi, senin sütün ona haram olur" oldu.İşte bazı babalar var çocuğu olmayan başka çocukları evlat edinen, ya da biriyle evlenip onun çocuğuna sahip çıkan... Bazı babalar da var çocuğu sırf ona benzediği için seven. Acaba hangisi gerçek baba. Çok büyük konuşuyor ama inşallah rabbim onun cevabını verecek. Rabbim kızımı korusun iyi ki var gece ona sarılıp uyudum bana güç veren tek şey o

canım benuım davayı ac ve uzaklas yasadıgın yerden bılemeyecegı bı yere gıt yoksa bu sekıldede can guvanlığın yok ısınden rapor ala ızın al bıseyler yap gıt mutlaka orada kalma

Bu arada bu saat oldu hala gelmedi ben yine odaya çekilip yatıcam belki içip gelecek belki yine tartışacak bilmiyorum ama pazartesine kadar toparlamam lazım eşyalarımı, tayin alıp bu şehirden de gidicem.Onu hep bu haliyle hatırlayacağım çünkü ne yaşarsanız yaşayın, birine en son davranış şekliniz onda bıraktığınız tek fotoğraftır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…