Darp raporu, evden uzaklaşma talebi eylemlerin kesin ayrılık kararı verildiğinde yapılmasını doğru buluyorum.İnan cesaretim yok ben böyle biri değildim ama çaresizim. Ben mi hatalıyım diye sorguluyorum kendimi belki ben de hatalıydım ama karşısına alıp konuşmayı değil dayağı tercih etti o. Sürünsün inşallah
Kızını elinden alamaz daha yaşını doldurmamış bebeği hiçbir hakim annesinden ayırmaz. Ayrıca elleri kırılsın. Burda şimdi çıkıp aman kocandır döver, alttan almadıkça evlilik yürümez, herkes sana boşan der ama niyetleri kendileri gibi herkes mutsuz olsun diyen tipler çıkacaktır onlara aldırma, Şimdiden söyleyeyim dedim.
Darp raporu almalısın nolur göz yumma !
Iyi misin vallahi içime dert oldu çok üzüldüm inan böyle bi şey olabilir mi yaa Allah korusun başına gelmesin kimsenin
canım benuım davayı ac ve uzaklas yasadıgın yerden bılemeyecegı bı yere gıt yoksa bu sekıldede can guvanlığın yok ısınden rapor ala ızın al bıseyler yap gıt mutlaka orada kalmaBana o kadar küfürler etti ağza alınmayacak onca söz söyledi de en çok iki cümlesi bana çok koydu, ilki "sen annemden değerli misin" oldu, ikincisi de "bu çocuk sana benzeseydi evlat olsa sevilmezdi, senin sütün ona haram olur" oldu.İşte bazı babalar var çocuğu olmayan başka çocukları evlat edinen, ya da biriyle evlenip onun çocuğuna sahip çıkan... Bazı babalar da var çocuğu sırf ona benzediği için seven. Acaba hangisi gerçek baba. Çok büyük konuşuyor ama inşallah rabbim onun cevabını verecek. Rabbim kızımı korusun iyi ki var gece ona sarılıp uyudum bana güç veren tek şey o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?