Keşke ölseydim

severek evlenmissiniz ve bir senede bu hale gelmissiniz simdiden dayak olayi basladiysa ilerisini dusunemiyorum bile bosanin yada bosanmayin diye akil vermek istemiyorum ALLAH yardimciniz olsun

onun ailesi artk sensin sen ve bebegin. bunu anlayamamış galiba hala ki bu şekil davranabiliyor. sen sen ol ezdirme kendini git darp raporu al şikayetçi ol...

Koparırsa koparsın, ille ağır darbe alman mı lazım harekete geçmek için? Ya yürüyemez hale gelirsen veya başka birşey. Olayın ciddiyetine var.

severek evlenmissiniz ve bir senede bu hale gelmissiniz simdiden dayak olayi basladiysa ilerisini dusunemiyorum bile bosanin yada bosanmayin diye akil vermek istemiyorum ALLAH yardimciniz olsun

Zaten koparmış koparacağı kıyameti, bekleme hiç. kendin için değil çocuğun için dik dur, al raporunu. Güçlü olmalısın annesin sen.

Adamın gözünü korkutman gerek
bu aşk evliliklerinede hiç inancım kalmadı git darp raporu al gerekirsede evden attır gitsl9 anası baksın ona ne diye evlenmiş?

Borcu var diye karısını mı hırpalaması,hakaret etmesi,küfretmesi gerek?
Ve şuan bebeğinizi de alın hemen gidin bir darp raporu alın.
Ailenizin yanına gidin.Pazarteside davayı açın.
Kim ne der,kızıma ne olur diye de düşünmeyin.
Böyle bir insan değişmez.Değişse de unutamazsınız bu günleri
Sizce kızınız hakediyor mu annesinin dayak yeyişini görmeyi? İleride bunu mu yaşamasını istersiniz yoksa anne ve babası ayrı ama mutlu bir kızı mI?
Kim ne derse desin.Hangisi yanınızda şuan? Kim sizin acınızı paylaşıyo?
İşiniz de varmış.Durduğunuz kabahat.
Hem çalışır hem bakarsınız prensesinize.
O adama da mahkemenin kızınızı verebileceği ihtimalini düşünmüyorum ben.
Çok geçmiş olsun.Lütfen geç olmadan darp raporu alın.

Kesinlikle darp raporu al ve ona aldığını söyleme sonra gerekirse kullan ama ne olur ihmal etme raporunu al bebeğini asla alamaz elinden çünkü çok küçük suan annesine ihtiyacı var babasına degil

Kartida almadan gitmiyor yalniz .!! Gamsiz..

Gözünü korkutun elinizden ne geliyorsa surundurun bosanmasaniz bile..annenizin evi otel vs azicik surunsun sabah geldiğinde dayak yiyip evde duran kadin ezberini bozun ki barisirsaniz tekrarlamasin..

Hemen gidip darp raporunuzu alıyosunuz böyle şey olmaz daha bikaç senelik evlisiniz eşinizin yaptıkları kabul edilir şeyler değil hem kadin dövüp hemde kızını alacak öyle mi ne güzel dünya

Kizini elinden alamaz hic kimse.ailen arkandaysa al yavrunu git.biraz yalniz kalip dudunsun.adam olursa ne ala,yok ayni hayvanliga devam ederse yol verirsin gider.

Kart olayı çözümü kolay bankaya tel. Açarsın kayıp ettim deyip 1 hafta içinde yenisi gelir ama adres olarak anneninkini yaz

Bu erkekler niye boyleeeee.
Kadinin ailesine her sey soylenir.konusulmaz.....amma velakin erkekler kendi ailelerine en ufak bir sey de ne yapacaklarini sasiriyorlar.
Daha oncede dayak olayi varmis.bu boyle gider..iyice korkutun ki bir daha yapamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…