• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Yaaa inanılmaz sevindim.17 çok iyi bi değer 1 hafta kalaya göre.
Zate olmasa 5 in altı çıkardı kesin.
Şimdi hiç panik yapma ve bence bat 2 hafta geçene kadar bekle.
Sonra gider kalp atışı kese baktırırsın.senin önceden düşük mü vardı ölü doğum mu?

Bana da degerim iyi geldi adetime 1 hafta oldugu icin canim. Ama kimyasal gebelik degildir insallah ve degerim yukselir.

8. Ayda bebegimin kalbi durdu canim. Kanimda da pihtilasma cikti o yuzden o kadar bekleyemem kesin hamile oldugumu anladigimizda her gun pihtilasma ignesi vurulucam o nedenler takip etmem gerek. Insallah guzel haberler aliriz hayirla saglikla canimm ya dua ett banaaa :)

Bana da degerim iyi geldi adetime 1 hafta oldugu icin canim. Ama kimyasal gebelik degildir insallah ve degerim yukselir.

8. Ayda bebegimin kalbi durdu canim. Kanimda da pihtilasma cikti o yuzden o kadar bekleyemem kesin hamile oldugumu anladigimizda her gun pihtilasma ignesi vurulucam o nedenler takip etmem gerek. Insallah guzel haberler aliriz hayirla saglikla canimm ya dua ett banaaa :)
Ayy neden kimyasal olsun ki durduk yere.istersen dış gebelik olmadığından emin olmak için gün aşırı kan ver.zaten sonuçlarda abartı bi artış olursa dış gebelikten şüphelenip müdahale ediliyormuş.bir arkadaşım dr a geç gittiği için tüplerinden biri alındı da ordan biliyorum.
Allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıcaz,inanıyorum brn.ne demişler düş olmadan iş olmaz.bizler aylarca yıllarca anneliğin hayalini kuruyoruz.inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz sağlıkla doğacak.
Benim de düşüğüm 12 haftadaydı dr coraspin vermişti.sende kan ğıhtılaşması kesin varsa iğne kullan tabi.benim de bebeğimin kalbi durmuştu ya bende kanama vardı.sende doğuma yakın olmuş ya hatırlatıp üzmem istemem ama belirti falan oldu mu ben de henüz hareketlerini hissetmediğim için bazen tedirgin oluyorum.kendine dikkat et yine de.tabi ki dularımdasın.şimdi sen temmuz annesi mi olucaksın ağustos mu?

ada_aras ada_aras canım 4 gün sonraki kan sonucum 291 çıktı. Gebelik var hamd olsun. haftaya keseye bakılacak inşallah dış gebelik falan da değildir yaaa. Allah'im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. canım ben sabrettim,sükür ettim hiç isyan etmedim Rabbim de bana yine aynı ayda hamile kalmayi nasip etti.. temmuz sonu agustos başı gibi doğacakti kızım. şimdi ki bebeğim de kısmet olursa temmuz sonu gibi. :) bugün ilk iğne mi vuruldu, cok eğlenceli :) :)

Sen gebeligin boyunca coraspin kullan canım tedbir amaçlı. hiçbir zararı yok zaten.. evham da yapma inşallah kötü bisi yasamazsin. Estağfurullah kuzum alıştım artık hatta yardimci olabilirsem ne mutlu bana.. senin bebeğin daha ufak bebek büyüdükçe daha fazla hissedersiniz hareketlerini. benim kanamam olmamıştı hareket etmediği için gitmiştim. ama 8 aylık bebekle senin bebeğinin hareketleri bir olmaz canım o yüzden korkma dua et bol bol :)

Kuzum iyiyim Allaha şükür bebeğim de iyi.
Aralığın ilk haftası kontrolüm var sonra da detaylıya gireceğim inşallah.
Sen nasılsın kalp atışı duyuldu mu?gerçi sen erken öğrenmiştin bebişi.sen anca 4 + lardasındır.kalp atışı için 7. hafta bitmeli bence.
Sen de tecrübelisin ama ben vajinal usg ye karşıyım.çoğu kişi zararsız dese de ben şimdiki gebeliğimde kabul etmeyecektim ki allahtan hiç bi dr teklif etmedi.

Bir de ben bu haftaiçi sağlık ocağına gittim ebe bayan 22. haftadan önce hissetmezsen de sorun yok dedi.yani aslı da ben bazen bi kıpırtı hissediyorum ama bağırsak hareketi mi yoksa bebeğim mi ayıramıyorum.

ada_aras ada_aras iyi canım çok sevindim iyi olun.. ptesi yada salı kese için gidicem. inş bebek vardır bi skinti cikmadan görürüz inş yaa.. aynen ben de vajinal USG istemiyorum. sabrediP bekliycez zamanı gelince inş. .

Ben ilk bebeğimde 5. ayda hissetmistim yavaş yavaş adeta bir mısır patlağı gibi:KK15: sen de hissediceksin inş hayırlısı ile

ada_aras ada_aras canim bugun keseyi gormeye gittim. Cok sukur kese göründü. 3mm miş. 4 haftaliksin dedi.. benim dr um izindeydi o nedenle baska bi dr a muayene oldum cok fazla da bisi soramadim. 3mm olmasinda anormal bi durum yok di mi? Bana gore 4 degil hatta 3 haftaligim cunku anca 3 hafta once yumurtlamam oldu. Insallah kese buyur bi sorun olmaz dua eder misin bana.. haftaya persembe, cuma tekrar gidecegim insallah.

ada_aras ada_aras canim bugun keseyi gormeye gittim. Cok sukur kese göründü. 3mm miş. 4 haftaliksin dedi.. benim dr um izindeydi o nedenle baska bi dr a muayene oldum cok fazla da bisi soramadim. 3mm olmasinda anormal bi durum yok di mi? Bana gore 4 degil hatta 3 haftaligim cunku anca 3 hafta once yumurtlamam oldu. Insallah kese buyur bi sorun olmaz dua eder misin bana.. haftaya persembe, cuma tekrar gidecegim insallah.
Canım tecrübelisin aslında ama dr lar için önemli olan son adet tarihi.
Onlar ne zaman yumurtladığınla ilgilenmez.
Sen boyuta milime hiç takılma.ben de 20. haftadayım.bebeğim 25 cm 350 gram.Allahım mucize resmen :)
Tabi ki hep dualarımdasın.

Canım tecrübelisin aslında ama dr lar için önemli olan son adet tarihi.
Onlar ne zaman yumurtladığınla ilgilenmez.
Sen boyuta milime hiç takılma.ben de 20. haftadayım.bebeğim 25 cm 350 gram.Allahım mucize resmen :)
Tabi ki hep dualarımdasın.

Sıpaaa sıpaa büyüs annesi masallah :)))
Ya tedirgin oluyorum ister istemez. Acaba kese buyuycek mi icinde bebek var mi diye. Cok zorlu bi surec benim icin.. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

amin canım inşallah değerim 2036 çıktı kese görülmedi inşallah dış gebeli değildir :KK43:
Kuzum sayılara takılma.vajinal mi baktırdın karından mı?dış gebelikte değer çok yüksek seyrediyor diye biliyorum.

Kuzum senin Sat kaç?
Dr a gittin mi?inşallah görmüşsündür keseyi.
tatlım dün gördük keseyi rahmim kalp şeklinde perde var çok riskli durumdayım erken doğum riski var ve düşük riskim daha fazla tekrar aynı şeyleri yaşamaktan deli gibi korkuyorum

Back