• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Yok yok hersey cok iyi dedi. Bi ozel de bi de devlette cok iyi iki doktorum var tum hormonlarimin iyi oldugunu soylediler. Bir tek sut hormonu yulsekligi yasiyorum arada onun icin de ilac kullaniyorum bitlisel kürler yapiyorum
Süt hormonu yüksekliği gebeliğe engel mi ve ilaçla kısa sürede düşüyor mu?
Kaç aydır deniyordun sen kuzum?

slm kızlar bende 20gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim hala kendime gelemiyorum inanmıyorum çok güzel hayallerimiz vardı ama olmadı bebeğim bizi bıraktı bir bebek ya da hamile bir kadın görünce neler hissettiğimi anlatamam sürekli ağlamak istiyorum doktor 3 ay korunun dedi beklemek o kadar zor ki size sorum aranızda veya tanıdığınız böyle bişey yaşayan var mı kaç ay korunmak gerekli ben beklemek istemiyorum ama korkuyorumda:KK42:
Canim cok gecmis olsun Rabbim yardim ediyo merak etme. Ben 32. Haftamda kaybettim bebegimi.. sen korunma dua et tevekkul et Rabbim hayirli saglikli evlat versin diye. Bizim goremedigimiz hayirla dolu aslinda bu yasadiklarimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins :) :*

Süt hormonu yüksekliği gebeliğe engel mi ve ilaçla kısa sürede düşüyor mu?
Kaç aydır deniyordun sen kuzum?
Canim ozellikle sut hormonu gebelige engel :) ben de yuksek genelde :/ evet hemen dusuyo etkili ilaclar kullaniliyo. Ilk gebeligimde de yuksekti ilac kullandim dustu ve hamile kaldim. Ara ara bakiyoruz bazen sinirda bazen dusuk bazen yuksek cikiyo ben ara ara ilaci kullaniyorum ve bitkisel kür yapiyorum. Sut hormonu surekli kontrol edilmesi gerekilen ve surekli degiskenlik gosteren bi hormonmus canim. Bu ay baktik normaldi. Bakalim artik Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ins. Ocaktan beri korunmuyorum canim

Canim ozellikle sut hormonu gebelige engel :) ben de yuksek genelde :/ evet hemen dusuyo etkili ilaclar kullaniliyo. Ilk gebeligimde de yuksekti ilac kullandim dustu ve hamile kaldim. Ara ara bakiyoruz bazen sinirda bazen dusuk bazen yuksek cikiyo ben ara ara ilaci kullaniyorum ve bitkisel kür yapiyorum. Sut hormonu surekli kontrol edilmesi gerekilen ve surekli degiskenlik gosteren bi hormonmus canim. Bu ay baktik normaldi. Bakalim artik Rabbim hayirli zamanda nasip etsin ins. Ocaktan beri korunmuyorum canim
Tedavisi ilacı varsa sorun yok inşallah.
İniallah rabbim senin için en doğru zamanı bekliyordur.

Canimmm nasilsin? Bebis nasil?
Ben dün hastaneye gittim adetime 5,6 günüm var yine de kan testi yaptırdım.. Sonuc: 2.0 :/
Normal de hep direkt 0 cikardi bu sefer boyle cikti... Bu da negatif sayiliyo ama değerin yukselme ihtimali var mi acaba :/

Canimmm nasilsin? Bebis nasil?
Ben dün hastaneye gittim adetime 5,6 günüm var yine de kan testi yaptırdım.. Sonuc: 2.0 :/
Normal de hep direkt 0 cikardi bu sefer boyle cikti... Bu da negatif sayiliyo ama değerin yukselme ihtimali var mi acaba :/
Kuzum nasılsın etiketlememişsin ama bana yazdığını düşündüm nedense :)
5 in altında olunca negatif oluyor genelde ama yine de belli olmaz.tekrardan kan verdin mi?ya da adet oldun mu salı yazdığına göre bat gelmiştir herhalde.
Allaha şükür ben iyiyim şimdilik bebiş de iyi 2 hafta sonra 2 li test yapılacak.inşallah sorunsuz atlatırız.

Kuzum nasılsın etiketlememişsin ama bana yazdığını düşündüm nedense :)
5 in altında olunca negatif oluyor genelde ama yine de belli olmaz.tekrardan kan verdin mi?ya da adet oldun mu salı yazdığına göre bat gelmiştir herhalde.
Allaha şükür ben iyiyim şimdilik bebiş de iyi 2 hafta sonra 2 li test yapılacak.inşallah sorunsuz atlatırız.

ada_aras ada_aras canimcimm cok sevindim simdi nasilsiniz? Bayagidir girmiyorum adet oldum, ikinciyi de olmak uzereyim bilemedim ne yapcagimi. Rabbim hayirli zaman da nasip etsin insallah.

Bebis iyi mi? Cinsiyeti neymis minikin :)

ada_aras ada_aras canimcimm cok sevindim simdi nasilsiniz? Bayagidir girmiyorum adet oldum, ikinciyi de olmak uzereyim bilemedim ne yapcagimi. Rabbim hayirli zaman da nasip etsin insallah.

Bebis iyi mi? Cinsiyeti neymis minikin :)
Günaydın kuzum.bat ne zaman hemen kendini adet olmaya hazırlama.belki de miniğin bu ay yola çıkmıştır.bu arada sizin çalışmalar nasıl?bende düzensizlik olduğu için hamile kaldığım ay riske atmayayım diyerek gün aşırı ilişki olmuştu.biraz zor oluyo ama adet bitiminden itibaren denemiştim ve de o ay folidoc kullanmıştım.28 lisi 20 lira falan ama bazı aşılama ve tüp bebek yapan dr lar bile onu öneriyormuş.
Gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi varmış.
Şükür ki 2 limiz iyi çıktı 8 kasımda 3 lü testimiz var.cinsiyet hala muamma.dr 12 de söylemedi şuan 15.haftadayım ama nub ve keseye göre yapılan tahminler KIZ yönünde.
Hayırlısı bakalım.

Günaydın kuzum.bat ne zaman hemen kendini adet olmaya hazırlama.belki de miniğin bu ay yola çıkmıştır.bu arada sizin çalışmalar nasıl?bende düzensizlik olduğu için hamile kaldığım ay riske atmayayım diyerek gün aşırı ilişki olmuştu.biraz zor oluyo ama adet bitiminden itibaren denemiştim ve de o ay folidoc kullanmıştım.28 lisi 20 lira falan ama bazı aşılama ve tüp bebek yapan dr lar bile onu öneriyormuş.
Şükür ki 2 limiz iyi çıktı 8 kasımda 3 lü testimiz var.cinsiyet hala muamma.dr 12 de söylemedi şuan 15.haftadayım ama nub ve keseye göre yapılan tahminler KIZ yönünde.
Hayırlısı bakalım.
slm kızlar ada_aras canım senin adına çok sevindim maşallah minnağın büyümüş sağlıkla gelsin inşallah bende 2 ay oldu kürtaj olalı kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde 4 cmlik kist oluşmuştu ben bu ay kisti eritmesi için zorunlu olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor erimesini bekleyerek zaman kaybetmeyeli dedi zaten doktor 3ay korun demişti umarım bu ay kist gider kasımda bebişim gelir sen kaç ay sonra hamile kalmıştın canım

slm kızlar ada_aras canım senin adına çok sevindim maşallah minnağın büyümüş sağlıkla gelsin inşallah bende 2 ay oldu kürtaj olalı kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde 4 cmlik kist oluşmuştu ben bu ay kisti eritmesi için zorunlu olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor erimesini bekleyerek zaman kaybetmeyeli dedi zaten doktor 3ay korun demişti umarım bu ay kist gider kasımda bebişim gelir sen kaç ay sonra hamile kalmıştın canım
Kuzum seni ovu testi ile istenme... topiğinden hatırlıyorum.hatta düşüğü baika bi yerden okuyunca da çok üzülmüştüm.ben ocakta kürtaj oldum 6 ay sonra(((ama adetlerim geç olduğu için 4 adet dönemi sonra))) rabbim yeniden nasip etti.şimdi 15.haftadayım.sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur inşallah.dr bana 2 adet geçsin dedi ama ben 1 kez adet olunca korunmayı bıraktım.

Kuzum seni ovu testi ile istenme... topiğinden hatırlıyorum.hatta düşüğü baika bi yerden okuyunca da çok üzülmüştüm.ben ocakta kürtaj oldum 6 ay sonra(((ama adetlerim geç olduğu için 4 adet dönemi sonra))) rabbim yeniden nasip etti.şimdi 15.haftadayım.sağlıkla kucaklarımıza da almak nasip olur inşallah.dr bana 2 adet geçsin dedi ama ben 1 kez adet olunca korunmayı bıraktım.
bende çok üzüldüm tatlım ama artık yapacak bişey yok malesef:KK43: sağlıkla gelir bebeğin inşallah dikkat et lütfen

bende çok üzüldüm tatlım ama artık yapacak bişey yok malesef:KK43: sağlıkla gelir bebeğin inşallah dikkat et lütfen
Adetlerin düzeldi mi ve tekrardan hormon kan tahlilleri yaptırdın mı?

Adetlerin düzeldi mi ve tekrardan hormon kan tahlilleri yaptırdın mı?
hayır tatlım daha düzene girmedi şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kisti eritmesi için bir hafta sonra biter ilaç bittikten 3-4gün sonra adet olurmuşum doktor adetin 3.günü gel dedi belki o zaman hormon ve kan tahlillerini yeniler

Hayırlısı bakalım.

Bat bugun canim :) adet olmayi bekliyorum. Gögusumde agri ve bolca sancım var. Her an adet olacak gibiyim. Ve bi ay clomen kullanmistim canim :/
Adetim genelde cok duzenli ve ben de folidoc kullaniyorum aylardir. Bir de pihtilasmam oldugu icin coraspin de kullaniyorum. Calismalarda gayet basarili :P :) gün aşırı mutlaka oluyo bazen daha fazla hatta ama bilemedim artik. Clomen de kullandigim icin bu ay ne yapacagim bilemedim.

Senin icin de Rabbim hayirlisini nasip etsin. Saglikli olsun da cinsiyeti teferruat. Saglikla al kucagina insallah kuzucumm

ada_aras ada_aras kuzucumm tesekkur ederim hatirladigin icin. Vallahi bilemiyorim yaa. Yumurta takibi yapmiyorum ama sol kasigimda agri oluyo o zaman yumurtanin catlama zamani geldigini anliyorum. Ondan bi kac gun once ve sonra iliski oldu. 25 26 gibi bat. Uc gundur sk idrara cikiyorum canim. Neredeyse yarim bardak su bile icmeden gunde 20 25 defa rahat gidiyorum wcye :)) idrarimi yaparken degil de tam bitince kasigima dogru karincalanma baski gibi bisi hissediyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba dedim. Hamilelik icin bu belirti erken gibi geldi. Oyle iste canimm bekliyorum sabirla. Sen ve bebisin nasil? Ne kadar oldunuz keyifler yerinde mi?

ada_aras ada_aras kuzucumm tesekkur ederim hatirladigin icin. Vallahi bilemiyorim yaa. Yumurta takibi yapmiyorum ama sol kasigimda agri oluyo o zaman yumurtanin catlama zamani geldigini anliyorum. Ondan bi kac gun once ve sonra iliski oldu. 25 26 gibi bat. Uc gundur sk idrara cikiyorum canim. Neredeyse yarim bardak su bile icmeden gunde 20 25 defa rahat gidiyorum wcye :)) idrarimi yaparken degil de tam bitince kasigima dogru karincalanma baski gibi bisi hissediyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba dedim. Hamilelik icin bu belirti erken gibi geldi. Oyle iste canimm bekliyorum sabirla. Sen ve bebisin nasil? Ne kadar oldunuz keyifler yerinde mi?
1 hafta kalmış yani ben de hep belirti aramayacağım derdim ama bat yaklaşınca dayanamazdım.kasık batması bende adet gecikmesinden sonra olmuştu ilk gebeliğimde.bence sen bat ı bekle inşallah kırmızıları görmezsen de patlat bi test :)
Rabbime şükür ben de kızım da iyiyiz.kontrolüm 7 aralıkta daha çoook var 18. haftayı bitirdik hayırlısıyla.

ada_aras ada_aras kuzucummmmmmmmmm :)

Hastaneye gittim bugün. Sık idrara cikiyorum diye test yapildi. beta hcg de yaptirayim dedim ona gore ilac alirim. Ve sonucum 17 cikti :) adetime de 1 hafta var. Gebelik var diyebiliriz dedi drum. Ama tabii cok yeni oldugu icin kimyasal mi normal mi oldugunu ogrenmek icin takip edicez degeri dedi..

Idrar yolu enfeksiyonum da varmis. O canimi sikti biraZ. Ilac verdi onu kullanacagim. Insallah gercekten hamileyimdir ve bebegime bisi olmaz :) dua et bize teyzesii yaaa :) :) :)

Kızlar hiç üzülmeyin bizde bir senedir korunuyorduk eşimle ekim ayında bıraktık korunmayı ve sadece iki kez korunmadan ilişkiye girdik bu pazar gnü test yaptm pozitif cktı ve kan testnde kesin hamile oldgmu ögrendim gerçekten bu işler nasip kısmet işi :)) Allahım bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu dualarım sizinle arkadaslar insallah herşey gönlünüzce olur.

ada_aras ada_aras kuzucummmmmmmmmm :)

Hastaneye gittim bugün. Sık idrara cikiyorum diye test yapildi. beta hcg de yaptirayim dedim ona gore ilac alirim. Ve sonucum 17 cikti :) adetime de 1 hafta var. Gebelik var diyebiliriz dedi drum. Ama tabii cok yeni oldugu icin kimyasal mi normal mi oldugunu ogrenmek icin takip edicez degeri dedi..

Idrar yolu enfeksiyonum da varmis. O canimi sikti biraZ. Ilac verdi onu kullanacagim. Insallah gercekten hamileyimdir ve bebegime bisi olmaz :) dua et bize teyzesii yaaa :) :) :)

Yaaa inanılmaz sevindim.17 çok iyi bi değer 1 hafta kalaya göre.
Zate olmasa 5 in altı çıkardı kesin.
Şimdi hiç panik yapma ve bence bat 2 hafta geçene kadar bekle.
Sonra gider kalp atışı kese baktırırsın.senin önceden düşük mü vardı ölü doğum mu?

Back