- 9 Ağustos 2016
- 4.503
- 6.687
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Bana size ilgili var gibi gelmedi, umarım istediğiniz gibi olur.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Uc dort ay once bir etkinlikte guzel zaman gecirdikten bir kac gun sonra bana mesaj atmisti laflamistik biraz. Sonra bir daha mesaj atmadi. Bu odasina tasinmadan onceydi. 40 yilda bir gorusuyorduk.
Gecenlerde yine bir etkinlik vardi. Haber verdi belki yazilmak istersin diye. Grup ortaminda guzel zaman gecirdik. Bu odasinda calismaya basladiktan sonraydi.
Beraberken guzel sohbet ediyor, epey gulduruyor. Beraber molaya fln cikiyoruz (ama tabii odasinda oldugum icin olabilir)
Ama mesela bugun migrenim var diyip geri eve gittim. Nasil oldun fln diye mesaj atmadi
Anlayacaginiz uzere galiba kendisinden hoslaniyorum. Onun da benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Bir de azicik taktik verebilir misiniz? Dudaklarina yapis, dekolte giyin fln demeyin, dindar bir kizim yapamam.bir de ilk adimi (beni disari bir kahveye fln davet etmesini) o atsin istiyorum. Bu benim icin onemli.
Benim de elim armut toplamadi. Onun odasina tasinmam tamamen benim eserim. Bu aralar stresli oldugunu soylemisti, bugun ona antistres cayi getirdim. Yani oldukca sicak kanli davranmaya calisiyorum.. Ama pesinden kosmak istemiyorum.
Aranizda yasimi soranlar olacaktir. 34. Evet kazik kadar kadinim. Ama su yasima kadar sadece 1 iliskim oldu o da korkunc toksik ve tramvatikti. Bu islerde bir liseli kadar cahilim.
Isin ozu hoslanip hoslanmadigi nasil anlasilir? Ve belki azicik taktik? Pesinde kosmadan?
Iki gun sonra ek: Kizlar haftasonu bir sey yetistirmek icin ofise geliyor. Sik disini fln diye yazan bi kagiti bilgisayarinin ustune koysam fazla olur degil mi? yapmayayim?
Ay nasıl yani kafam karıştıdetay ver biz bekarlarda bilgilenelim
Evet lutfen kalem kagit aldim ornek bekliyorum
Çok katılıyorum.Bebişim ortamda hoşlandığın biri varsa her şeyden önce havalı olacaksın, fiyakan tam olmalı yani. En güzel kıyafetlerini giyeceksin, en iyi takılarını takacaksın parıl parıl gezeceksin. Bir de iyi görünen taraflarına ağırlık vermek önemli yani bedenine, yüzüne kendine uygun giyineceksin. Misal bacakların süper biçimlidir, o zaman her zamankinden daha yüksek topuklu ayakkabı giyersin ya da yüksek bel pantolon giyersin ... konu sahibesi tesettürlüymüş sanırsam, o zaman ona uygun çok çok iyi kombinler var internette onlara vınlamalı. Başka bir önemli nokta da iyi yapılmış saç önemli, saçın kötü duruyorsa iyi görünemezsin olmaz. Bir diğer nokta da kış aylarında iyi kaban-çanta-ayakkabı eşleşmesi yapmak.
Fiyakadan daha da önemlisi de tavırlar ve aura. Öyle çok yüz vermiceksin, konuşalım diyen peşinden gitmiceksin. Ara sıra 2 kelam ediceksin ama o kadar daha da konuşmak istiyorsa kendisi gelicek. Burda yem atmanın miktarı önemli hiç konuşmazsanız ilgilendiğinizi alamaz. Habire konuşalım takılalım diye peşindne koşarsanız da fiyakayı toptan dağıtırsınız. Bir miktar ilgi sunacaksınız ama sadece o kadar bir miktar devamı için peşinizden gelmeli. Ezik, büzük, bu beni ister şeklinde takılmamalısınız asla, bu kafada olursanız 0 aurayla 0 çekim gücüyle kalırsınız. Her şeyden önce buna inanmanız gerekiyor, erkek değil mi o gelip peşinizden koşacak gönlünüzü hoş tutacak. İstemiyorsa def olsun mıy mıy tiplerle işiniz olmasın. Olay taktikten çok aurda benceGazanız mübarek olsun , bu şaki ve niceleri sizlerin olsun
Saçmalamaa daha nelerKizlar haftasonu bir sey yetistirmek icin ofise geliyor. Sik disini fln diye yazan bi kagiti bilgisayarinin ustune koysam fazla olur degil mi? yapmayayim?
Aynı odadalar ters teperse iş hayatıda olumsuz gider benceŞu an boşanan bir çift dedikodusuna sardım. İlişkiyi kadın başlatmış ve evlenip 10 sene evli kalmışlar. Neden ısrarla sen adım atma bilmem ne yazılıyor ki? Kızın aklında kalacaksa ilgisini belli etsin bence. Olmazsa yoluna bakar.
Oy oy maşallah çok güzel taktikler aldımm bir aday adayı çıkarsa umarım çıkarBebişim ortamda hoşlandığın biri varsa her şeyden önce havalı olacaksın, fiyakan tam olmalı yani. En güzel kıyafetlerini giyeceksin, en iyi takılarını takacaksın parıl parıl gezeceksin. Bir de iyi görünen taraflarına ağırlık vermek önemli yani bedenine, yüzüne kendine uygun giyineceksin. Misal bacakların süper biçimlidir, o zaman her zamankinden daha yüksek topuklu ayakkabı giyersin ya da yüksek bel pantolon giyersin ... konu sahibesi tesettürlüymüş sanırsam, o zaman ona uygun çok çok iyi kombinler var internette onlara vınlamalı. Başka bir önemli nokta da iyi yapılmış saç önemli, saçın kötü duruyorsa iyi görünemezsin olmaz. Bir diğer nokta da kış aylarında iyi kaban-çanta-ayakkabı eşleşmesi yapmak.
Fiyakadan daha da önemlisi de tavırlar ve aura. Öyle çok yüz vermiceksin, konuşalım diyen peşinden gitmiceksin. Ara sıra 2 kelam ediceksin ama o kadar daha da konuşmak istiyorsa kendisi gelicek. Burda yem atmanın miktarı önemli hiç konuşmazsanız ilgilendiğinizi alamaz. Habire konuşalım takılalım diye peşindne koşarsanız da fiyakayı toptan dağıtırsınız. Bir miktar ilgi sunacaksınız ama sadece o kadar bir miktar devamı için peşinizden gelmeli. Ezik, büzük, bu beni ister şeklinde takılmamalısınız asla, bu kafada olursanız 0 aurayla 0 çekim gücüyle kalırsınız. Her şeyden önce buna inanmanız gerekiyor, erkek değil mi o gelip peşinizden koşacak gönlünüzü hoş tutacak. İstemiyorsa def olsun mıy mıy tiplerle işiniz olmasın. Olay taktikten çok aurda benceGazanız mübarek olsun , bu şaki ve niceleri sizlerin olsun
Çok tesekkur ederim. Kiyafetlerime halihazirda dikkat ediyorum ama genel olarak tavirlarim havali degil. Zannedersem dediginiz gibi kafa yapimi degistirmem lazim, kendi degerimi gormem lazimBebişim ortamda hoşlandığın biri varsa her şeyden önce havalı olacaksın, fiyakan tam olmalı yani. En güzel kıyafetlerini giyeceksin, en iyi takılarını takacaksın parıl parıl gezeceksin. Bir de iyi görünen taraflarına ağırlık vermek önemli yani bedenine, yüzüne kendine uygun giyineceksin. Misal bacakların süper biçimlidir, o zaman her zamankinden daha yüksek topuklu ayakkabı giyersin ya da yüksek bel pantolon giyersin ... konu sahibesi tesettürlüymüş sanırsam, o zaman ona uygun çok çok iyi kombinler var internette onlara vınlamalı. Başka bir önemli nokta da iyi yapılmış saç önemli, saçın kötü duruyorsa iyi görünemezsin olmaz. Bir diğer nokta da kış aylarında iyi kaban-çanta-ayakkabı eşleşmesi yapmak.
30 zannedersem ya da 31. Ben ondan biraz buyugumKaç yaşında bu adam?
Yapmadim, arkadaslar sagolsun durduAynı odadalar ters teperse iş hayatıda olumsuz gider bence
Yok büyük olmanız hiç sorun değil de, sadece beğendiği bir kadına iş çıkışı bir şeyler yapalım mı denecek bir yaş.30 zannedersem ya da 31. Ben ondan biraz buyugum
Çok tesekkur ederim. Kiyafetlerime halihazirda dikkat ediyorum ama genel olarak tavirlarim havali degil. Zannedersem dediginiz gibi kafa yapimi degistirmem lazim, kendi degerimi gormem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?