Keske hoslaniyor olsa

Bana size ilgili var gibi gelmedi, umarım istediğiniz gibi olur.

Ay nasıl yani kafam karıştı detay ver biz bekarlarda bilgilenelim

Evet lutfen kalem kagit aldim ornek bekliyorum

Bebişim ortamda hoşlandığın biri varsa her şeyden önce havalı olacaksın, fiyakan tam olmalı yani. En güzel kıyafetlerini giyeceksin, en iyi takılarını takacaksın parıl parıl gezeceksin. Bir de iyi görünen taraflarına ağırlık vermek önemli yani bedenine, yüzüne kendine uygun giyineceksin. Misal bacakların süper biçimlidir, o zaman her zamankinden daha yüksek topuklu ayakkabı giyersin ya da yüksek bel pantolon giyersin ... konu sahibesi tesettürlüymüş sanırsam, o zaman ona uygun çok çok iyi kombinler var internette onlara vınlamalı. Başka bir önemli nokta da iyi yapılmış saç önemli, saçın kötü duruyorsa iyi görünemezsin olmaz. Bir diğer nokta da kış aylarında iyi kaban-çanta-ayakkabı eşleşmesi yapmak.

Fiyakadan daha da önemlisi de tavırlar ve aura. Öyle çok yüz vermiceksin, konuşalım diyen peşinden gitmiceksin. Ara sıra 2 kelam ediceksin ama o kadar daha da konuşmak istiyorsa kendisi gelicek. Burda yem atmanın miktarı önemli hiç konuşmazsanız ilgilendiğinizi alamaz. Habire konuşalım takılalım diye peşindne koşarsanız da fiyakayı toptan dağıtırsınız. Bir miktar ilgi sunacaksınız ama sadece o kadar bir miktar devamı için peşinizden gelmeli. Ezik, büzük, bu beni ister şeklinde takılmamalısınız asla, bu kafada olursanız 0 aurayla 0 çekim gücüyle kalırsınız. Her şeyden önce buna inanmanız gerekiyor, erkek değil mi o gelip peşinizden koşacak gönlünüzü hoş tutacak. İstemiyorsa def olsun mıy mıy tiplerle işiniz olmasın. Olay taktikten çok aurda bence Gazanız mübarek olsun , bu şaki ve niceleri sizlerin olsun

Çok katılıyorum.
Buna destekleyici bir örnek vermek isterim. 2016'da çalıştığım yerde biri vardı. Tabii ben iyi giyinen biriyim. İşime ve ofisteki arkadaşlara odakliyorum. Bu biri her sabah bana günaydın diyordu. Eee normal karşılıyorum iş arkadasim yaniii. Meğer adam beni seviyormuş. Hiç anlamadım ki... Arkadaş gelip söyledi. Anaaaa dedim o yüzden mi bu günaydın vs.diyor. Giyinmemi beğeniyormus falan. Olmaz dedim o ayrı.
Yani demek istediğim sen kendi yolunda halinde olsan bile en pasif erkek hareketleniyor. Kadının bir şey yapmasına gerek yok ki. Giyinsin kuşansın,koşmasın, fiyakasi olsun ok :))) İstemeyene kapı orda

Aynı odadalar ters teperse iş hayatıda olumsuz gider bence

Oy oy maşallah çok güzel taktikler aldımm bir aday adayı çıkarsa umarım çıkar uygulayacağım ve gerisi ona kalmış umarım mıymıntı olmaz da taktik işe yarar inşallah

Çok tesekkur ederim. Kiyafetlerime halihazirda dikkat ediyorum ama genel olarak tavirlarim havali degil. Zannedersem dediginiz gibi kafa yapimi degistirmem lazim, kendi degerimi gormem lazim

Çok tesekkur ederim. Kiyafetlerime halihazirda dikkat ediyorum ama genel olarak tavirlarim havali degil. Zannedersem dediginiz gibi kafa yapimi degistirmem lazim, kendi degerimi gormem lazim

Valla bebişim insan bir noktadan sonra aydınlanıyor, kendi değerinin farkına varıyor. O nasıl ve neden oluyor dersen genelde b.ktan ilişkiler ve b.ktan durumlardan bıkınca insan bir aydınlanma yolu açılıyor, aynen Buddhanın zihninde beliren yol gibi O noktadan sonra aklında tek bir nokta kalıyor, bu ilişki beni mutlu edecek mi - gerçekten bu kadar. Karşıdaki insan seni mutlu etmeye baş koymayacaksa mutlu olamıyorsun.
Adam şahanedir , belki de değildir iyidir hoştur ama burdaki en önemli şey dediğim gibi sen mutlu olacak mısın - o da kendini tanımaktan geçiyor beni ne mutlu eder diye oturup düşünmekten geçiyor.
Youtubeda astrolog falcı şu bu hep görürdüm kendi kıymetini bil, merkezde kal vb diyen hiçbir anlamı olmazdı ama bktan işlerden bıkınca birden bana da bir aydınlanma geldi oturdum düşündüm nasıl birinin isterim beni ne mutlu eder diye. Birinci şart karşıdakinin beni mutlu etmeye net şekilde çaba göstermesiydi. Şimdi aynen öyle biriyle beraberim gayet de mutluyum. Çabalamayan erkek Brad Pitt olsa ne yazar mutlu olamaz köşende kös kös oturursun. O yüzden taaa ilişkinin başında adamın peşinde koşmak koskoca bir yanlış, seni mutlu etmeye çabalayan taraf karşı taraf olmalı. Çek kendini biraz, o sırada gülümse, belki yeni bir spora/kursa başla kendini mutlu edecek şeyler yap kendine odaklan. Sonrasında seni mutlu etmeye gönlü varsa ne ala yoksa yallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…