- 23 Ağustos 2012
- 50.363
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.050
- 898
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Kizlar haftasonu bir sey yetistirmek icin ofise geliyor. Sik disini fln diye yazan bi kagiti bilgisayarinin ustune koysam fazla olur degil mi? yapmayayim?
Kardeşim sohbete devam. Normal hayatta ki gibi. Peşinden sakın koşma. Çünkü erkekler istiyorsa zaten adım atıyorlar. Nasıl ki iş yeri arkadaşları olur mubabbetler döner sen de öyle sohbet et. Konu açılırsa güncel hayattan,kendinden,ailenden konular gelir. Zaman gerekir bu işlere ... Haaa baktın adam hâlâ adım atmıyor o zaman olmaz bu iş.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Uc dort ay once bir etkinlikte guzel zaman gecirdikten bir kac gun sonra bana mesaj atmisti laflamistik biraz. Sonra bir daha mesaj atmadi. Bu odasina tasinmadan onceydi. 40 yilda bir gorusuyorduk.
Gecenlerde yine bir etkinlik vardi. Haber verdi belki yazilmak istersin diye. Grup ortaminda guzel zaman gecirdik. Bu odasinda calismaya basladiktan sonraydi.
Beraberken guzel sohbet ediyor, epey gulduruyor. Beraber molaya fln cikiyoruz (ama tabii odasinda oldugum icin olabilir)
Ama mesela bugun migrenim var diyip geri eve gittim. Nasil oldun fln diye mesaj atmadi
Anlayacaginiz uzere galiba kendisinden hoslaniyorum. Onun da benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Bir de azicik taktik verebilir misiniz? Dudaklarina yapis, dekolte giyin fln demeyin, dindar bir kizim yapamam.bir de ilk adimi (beni disari bir kahveye fln davet etmesini) o atsin istiyorum. Bu benim icin onemli.
Benim de elim armut toplamadi. Onun odasina tasinmam tamamen benim eserim. Bu aralar stresli oldugunu soylemisti, bugun ona antistres cayi getirdim. Yani oldukca sicak kanli davranmaya calisiyorum.. Ama pesinden kosmak istemiyorum.
Aranizda yasimi soranlar olacaktir. 34. Evet kazik kadar kadinim. Ama su yasima kadar sadece 1 iliskim oldu o da korkunc toksik ve tramvatikti. Bu islerde bir liseli kadar cahilim.
Isin ozu hoslanip hoslanmadigi nasil anlasilir? Ve belki azicik taktik? Pesinde kosmadan?
Iki gun sonra ek: Kizlar haftasonu bir sey yetistirmek icin ofise geliyor. Sik disini fln diye yazan bi kagiti bilgisayarinin ustune koysam fazla olur degil mi? yapmayayim?
Alakası bile yok. Erkekler,kadınların bakışından,duruşundan hemen anlıyorlar. Kadının iması bile yeterli onlar için. Öyle demeleri safi işgüzarlık.Anlamasi icin ne yapabilirim? Bunlar yeterli mi? Internette redditte fln hep biz erkekler salagiz acik acik soylemezseniz anlamayiz yaziyorlar. Ama tabii ne kadar dogru soyluyorlar bilemedim.
Olmaz kız , acele etme.
Bence sana bir kız arkadaş gerek aranızı yapacak. Yani arkadaşın yalnız kalmaya çalışacak sonra bir punduna getirecek eee bakıyorum Hodriyle de pek muhabbetin var hayırdır beğeniyor musun diyecek
Muhafazakar bir kadın değilim hatta ateist bir kadınım ama git dudağına yapış tavsiyesi vermem çünkü kendim de hiç yapmadım hayatım da ve mantıklı bir tavsiye olduğunu da düşünmüyorum. dindar olmayanlar da hoşlandığı kişinin dudağına falan yapışmıyor yani. eğer hoşlanıyorsa o adım atacaktır zaten.olursa olur olmazsa keyfi bilir kafasında takılıp zamana bırakın bence. aynı ofiste çok belli ederseniz ve sonucu olumlu olmazsa siz rahatsız olursunuz.
Tamamdir kizlar sagolun. Not mot birakmayacagim. Keske erkek olsaydim pesinden kosmadan durmak zorKardeşim sohbete devam. Normal hayatta ki gibi. Peşinden sakın koşma. Çünkü erkekler istiyorsa zaten adım atıyorlar. Nasıl ki iş yeri arkadaşları olur mubabbetler döner sen de öyle sohbet et. Konu açılırsa güncel hayattan,kendinden,ailenden konular gelir. Zaman gerekir bu işlere ... Haaa baktın adam hâlâ adım atmıyor o zaman olmaz bu iş.
Bilgisayarın üzerine de bir şey koyma. İlgi uyandırıcı hareketlere gerek yok. Sadece kendin ol. Doğal ol. Bu kadar.
Vallahi insallah butun dumani ben cikarmiyorumdur, ne diyeyimKâğıt falan koymayın sakinya bu erkekler aslında buluttan nem kapan, aha gülümsedi bana aşık diyen varlıklar. Anlamamış olması imkansız. Benim küçük bir işine yardımcı olduğum birisi ondan hoşlandığımı sanmış, hayatımda biri var mı diye sormak için ortak arkadaşlarımıza haber salmıştı. Erkekler gerçekten hoşlanırsa kovalıyor adım atıyor.
Belki doğru anı bekliyordur, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanki o da boş değil gibi bilemedim. Yakında anlaşılır :)
Ben sandımVallahi insallah butun dumani ben cikarmiyorumdur, ne diyeyimiliski orgum tamamen olmayacak kisileri secip onlara karsi resmen saplantili hale gelmem uzerine kurulu
Ben kendim istemiyorum ilk adimi atmayi.Şu an boşanan bir çift dedikodusuna sardım. İlişkiyi kadın başlatmış ve evlenip 10 sene evli kalmışlar. Neden ısrarla sen adım atma bilmem ne yazılıyor ki? Kızın aklında kalacaksa ilgisini belli etsin bence. Olmazsa yoluna bakar.
Ben kendim istemiyorum ilk adimi atmayi.
Ay nasıl yani kafam karıştıYazma tabi bu işlerde yılan gibi gidiceksin kanka dipten uçtan
Yazma tabi bu işlerde yılan gibi gidiceksin kanka dipten uçtan
Evet lutfen kalem kagit aldim ornek bekliyorumAy nasıl yani kafam karıştıdetay ver biz bekarlarda bilgilenelim
Yok ya. Evli degil. Ama uzaktan iliski yaptiysa birileriyle flortlesiyorsa bilememAdam evli olabilir mi ? Biliyor musunuz?
Sosyal medyasini bulamadim. Wpden yazabilirim ilk mesaj olmaz da ne yazacagimHıc wp dan yazdınız mı ya da sosyal medyadan?ben yazmakta bı sakınca görmüyorum. Esıme ılk ben yazdım
Sık dişini ne alaka ?Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Uc dort ay once bir etkinlikte guzel zaman gecirdikten bir kac gun sonra bana mesaj atmisti laflamistik biraz. Sonra bir daha mesaj atmadi. Bu odasina tasinmadan onceydi. 40 yilda bir gorusuyorduk.
Gecenlerde yine bir etkinlik vardi. Haber verdi belki yazilmak istersin diye. Grup ortaminda guzel zaman gecirdik. Bu odasinda calismaya basladiktan sonraydi.
Beraberken guzel sohbet ediyor, epey gulduruyor. Beraber molaya fln cikiyoruz (ama tabii odasinda oldugum icin olabilir)
Ama mesela bugun migrenim var diyip geri eve gittim. Nasil oldun fln diye mesaj atmadi
Anlayacaginiz uzere galiba kendisinden hoslaniyorum. Onun da benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Bir de azicik taktik verebilir misiniz? Dudaklarina yapis, dekolte giyin fln demeyin, dindar bir kizim yapamam.bir de ilk adimi (beni disari bir kahveye fln davet etmesini) o atsin istiyorum. Bu benim icin onemli.
Benim de elim armut toplamadi. Onun odasina tasinmam tamamen benim eserim. Bu aralar stresli oldugunu soylemisti, bugun ona antistres cayi getirdim. Yani oldukca sicak kanli davranmaya calisiyorum.. Ama pesinden kosmak istemiyorum.
Aranizda yasimi soranlar olacaktir. 34. Evet kazik kadar kadinim. Ama su yasima kadar sadece 1 iliskim oldu o da korkunc toksik ve tramvatikti. Bu islerde bir liseli kadar cahilim.
Isin ozu hoslanip hoslanmadigi nasil anlasilir? Ve belki azicik taktik? Pesinde kosmadan?
Iki gun sonra ek: Kizlar haftasonu bir sey yetistirmek icin ofise geliyor. Sik disini fln diye yazan bi kagiti bilgisayarinin ustune koysam fazla olur degil mi? yapmayayim?
Atma. Çünkü sana her türlü yemini edebilirim isteyen erkek kendisi geliyooor. Neden bekleyeyim diyenler var. Ya huu zaten erkeklerin kodlarında var bu. Gelmek isteyince geliyor. Kadının bir şey yapmasına gerek yok. Doğru yoldasın.Ben kendim istemiyorum ilk adimi atmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?