- 10 Ekim 2014
- 32.140
- 144.346
- 798
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Bir flortu oldugunu hissedersek soguk yapiyor muyuz?
Vallahi hic boyle dusunmemistim. Ben telinde bir kiz ismi gordugum anda karalar baglamaya hazirdim halbuki
H Hodrimeydan en son yurtdışındaydınız. Türkiye'ye döndünüz mü; adam Türk mü, yabancı mı ? Farklı ülke vatandaşlarının farklı bakış açıları oluyor malum. En azından adam yabancıysa, yurtdışında yaşayan üyeler size daha objektif yorumlar yapabilirler.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Uc dort ay once bir etkinlikte guzel zaman gecirdikten bir kac gun sonra bana mesaj atmisti laflamistik biraz. Sonra bir daha mesaj atmadi. Bu odasina tasinmadan onceydi. 40 yilda bir gorusuyorduk.
Gecenlerde yine bir etkinlik vardi. Haber verdi belki yazilmak istersin diye. Grup ortaminda guzel zaman gecirdik. Bu odasinda calismaya basladiktan sonraydi.
Beraberken guzel sohbet ediyor, epey gulduruyor. Beraber molaya fln cikiyoruz (ama tabii odasinda oldugum icin olabilir)
Ama mesela bugun migrenim var diyip geri eve gittim. Nasil oldun fln diye mesaj atmadi
Anlayacaginiz uzere galiba kendisinden hoslaniyorum. Onun da benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Bir de azicik taktik verebilir misiniz? Dudaklarina yapis, dekolte giyin fln demeyin, dindar bir kizim yapamam.bir de ilk adimi (beni disari bir kahveye fln davet etmesini) o atsin istiyorum. Bu benim icin onemli.
Benim de elim armut toplamadi. Onun odasina tasinmam tamamen benim eserim. Bu aralar stresli oldugunu soylemisti, bugun ona antistres cayi getirdim. Yani oldukca sicak kanli davranmaya calisiyorum.. Ama pesinden kosmak istemiyorum.
Aranizda yasimi soranlar olacaktir. 34. Evet kazik kadar kadinim. Ama su yasima kadar sadece 1 iliskim oldu o da korkunc toksik ve tramvatikti. Bu islerde bir liseli kadar cahilim.
Isin ozu hoslanip hoslanmadigi nasil anlasilir? Ve belki azicik taktik? Pesinde kosmadan?
Hala yurtdisindayim. Adam yabanci ama musluman. Musluman bir ulke asilli ama dogma buyume bir birinci dunya ulkesi vatandasi.H Hodrimeydan en son yurtdışındaydınız. Türkiye'ye döndünüz mü; adam Türk mü, yabancı mı ? Farklı ülke vatandaşlarının farklı bakış açıları oluyor malum. En azından adam yabancıysa, yurtdışında yaşayan üyeler size daha objektif yorumlar yapabilirler.
İki üç haftadır onun odasında çalışıyorsunuz. Bence birkaç hafta daha zaman verilebilir. Yani bazı erkekler hoşlanır ve 1 haftada yemeğe davet eder. Bazısı daha yavaş akışta hoşlanıyor olabilir. Bence 2 ay içinde ses çıkmazsa arkadaş olarak görüyordur.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Uc dort ay once bir etkinlikte guzel zaman gecirdikten bir kac gun sonra bana mesaj atmisti laflamistik biraz. Sonra bir daha mesaj atmadi. Bu odasina tasinmadan onceydi. 40 yilda bir gorusuyorduk.
Gecenlerde yine bir etkinlik vardi. Haber verdi belki yazilmak istersin diye. Grup ortaminda guzel zaman gecirdik. Bu odasinda calismaya basladiktan sonraydi.
Beraberken guzel sohbet ediyor, epey gulduruyor. Beraber molaya fln cikiyoruz (ama tabii odasinda oldugum icin olabilir)
Ama mesela bugun migrenim var diyip geri eve gittim. Nasil oldun fln diye mesaj atmadi
Anlayacaginiz uzere galiba kendisinden hoslaniyorum. Onun da benden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim?
Bir de azicik taktik verebilir misiniz? Dudaklarina yapis, dekolte giyin fln demeyin, dindar bir kizim yapamam.bir de ilk adimi (beni disari bir kahveye fln davet etmesini) o atsin istiyorum. Bu benim icin onemli.
Benim de elim armut toplamadi. Onun odasina tasinmam tamamen benim eserim. Bu aralar stresli oldugunu soylemisti, bugun ona antistres cayi getirdim. Yani oldukca sicak kanli davranmaya calisiyorum.. Ama pesinden kosmak istemiyorum.
Aranizda yasimi soranlar olacaktir. 34. Evet kazik kadar kadinim. Ama su yasima kadar sadece 1 iliskim oldu o da korkunc toksik ve tramvatikti. Bu islerde bir liseli kadar cahilim.
Isin ozu hoslanip hoslanmadigi nasil anlasilir? Ve belki azicik taktik? Pesinde kosmadan?
Sadece LinkedIn. Instasi galiba var ama bulamadim. Muhtemelen ismiyle degil.Yani flört edip etmedigini kesin öğrenip ona göre ilgilenseniz daha iyi olabilir. Sadece şüpheyle soguk yaparsaniz ve oyle bir sey yoksa da olacagi varsa da bozulabilirsosyal medyada ekli filan degil mi? Biraz kurcalayin ortak tanidik arkadas varsa sorun.
Uzak mesafe ilişkisi olabilir mi sizce?Hala yurtdisindayim. Adam yabanci ama musluman. Musluman bir ulke asilli ama dogma buyume bir birinci dunya ulkesi vatandasi.
Dudaklarına yapış , dekolte giy demem elbette. Bence zamana bırak, sen adım atma. Aynı odada çalışıyorsunuz, daha çook vakit geçirirsiniz. İlk adımı o atarsa daha iyi olur, sen kendini geri çek. İlgini belli etmişsin salak olmayan bir erkek anlar bence. O da çekingen birisi değilse ve senden hoşlandıysa ,bir şekilde daha yakın davranmaya başlar.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
instasini kendinden isteyin sizde . Bugün go girl günündeyim tutmayın beniSadece LinkedIn. Instasi galiba var ama bulamadim. Muhtemelen ismiyle degil.
Manitasi olup olmadigini birine sordugum anda onun kulagina gider zannedersem.
Umarim yokturUzak mesafe ilişkisi olabilir mi sizce?
Yoktur inşallah. Bunu neden sordum, benim lübnanlı bir arkadaşım vardı amerika'da doktor oldu. Ama annesi o kadar geleneksel bir kadındı ki komşu network'ü kullanarak lübnan'dan bir kız buldu. Onunla telefonlaşıyorlar. Hani sosyal medyasına bakınca görüştüğü biri olduğu anlaşılmıyor.Umarim yoktursuana kadar dedikleri bende olmadigi yonunde intiba birakmisti. Ama kesin emin degilim tabii.
Bu yaptiklarim belli ediyor mu? Yoksa sadece arkadascil, sicak kanli mi?Dudaklarına yapış , dekolte giy demem elbette. Bence zamana bırak, sen adım atma. Aynı odada çalışıyorsunuz, daha çook vakit geçirirsiniz. İlk adımı o atarsa daha iyi olur, sen kendini geri çek. İlgini belli etmişsin salak olmayan bir erkek anlar bence. O da çekingen birisi değilse ve senden hoşlandıysa ,bir şekilde daha yakın davranmaya başlar.
Ay yok. Sinyal vermeye okeyim ama ilk adimi o atmali. Erkeklere vallahi yaramiyor. Yapabilecegim maksimum sey iftar organizasyonh maili geldi bugin. Onu haber edebilirim? Ama gelmezse cookk bozulurumBen buradakiler gibi düşünmüyorum konu sahibi iş ortamı olduğu için dikkatli adım atıyor olabilir . Bir gün iki kişilik bir sinema biletiniz olsa arkadaşınızın son anda işi çıksa mesela
Ya da çok canınız sıkkın olsa kahve içmeye ciksaniz arkadaşınızla ailevi durumlar falan dersiniz biraz surat asar sonra konuyu degistirirsiniz
Bunu ilk adımı atıyor gibi yapmayabilirsiniz . Migreniniz tutmuş belki onun bugün çok sıkıntılı bir durumu var mesaj atamadı . Ya da iftar günü çok yakın arkadaşı davet etti atıyorum bu hiçbir zaman kesin birşey değil ki . Normal birşey yapıyormuş gibi çağırın . Yemek yiyeceğim canım sıkılıyor gelin beraber gidelim çok iyi bildiğim .... restorant var gibi . Oraya gidince normal sohbet eder dönersiniz . Ondan sonra bir yere davet etmek isterse zaten rahatça ederAy yok. Sinyal vermeye okeyim ama ilk adimi o atmali. Erkeklere vallahi yaramiyor. Yapabilecegim maksimum sey iftar organizasyonh maili geldi bugin. Onu haber edebilirim? Ama gelmezse cookk bozulurum
Yani frined-zone a dusmeyeyim de...Bunu ilk adımı atıyor gibi yapmayabilirsiniz . Migreniniz tutmuş belki onun bugün çok sıkıntılı bir durumu var mesaj atamadı . Ya da iftar günü çok yakın arkadaşı davet etti atıyorum bu hiçbir zaman kesin birşey değil ki . Normal birşey yapıyormuş gibi çağırın . Yemek yiyeceğim canım sıkılıyor gelin beraber gidelim çok iyi bildiğim .... restorant var gibi . Oraya gidince normal sohbet eder dönersiniz . Ondan sonra bir yere davet etmek isterse zaten rahatça eder
Bence ilmek ilmek düşünmeyin. Siz onun odasına gidecek kadar hoşlanmışsiniz bir bakış bile anlatır yani . Karar tabi ki sizinYani frined-zone a dusmeyeyim de...
Erkekler mutlaka belli ediyorlar. Eve gittiğinizde hoşlanan erkek mutlaka yazardı nasıl oldun diye. Sizinle plan yapmaya çalışır illa büyük şeyler olmasına gerek yok. Yani bir adamın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsınız.Is yerinde ilgimi ceken biri var. Sicak kanli biri. Bir suredir 40 yilda bir denk geldigimizde merhaba merhabaydik ama iki uc hafta once onun odasinda calismaya basladim.
Yani umut her zaman var şekerim..Yarının ne getireceğini bilemeyiz ki. Ama dediğim gibi hoşlanan erkek nettir yani saklamaz kendini. Demekki şuan öyle hissetmiyor ama bu ileride hissetmeyeceği anlamına gelmez. İstiyorsan pes etme yani... Ama bunu peşinden koşarak yapma...Çay fln almıssın gerek yok artık meselâ o işiyle meşgulken bak o baktığını fark etsin hemen önüne bak. AnlarButun umutlari kesmem mi lazim yani? Yoksa hersey icin cok mu erken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?