- 16 Haziran 2012
- 796
- 8
kendimi yanlız hissediyordum ama değilmişim herşeyimiz aynı en bosanma asamasındayım bir çözümün yada ne bileyim seni hekrkesten iyi anlayacağımı düşünüyorum çünkü aynı şeyler paylaşacağın bişey olursa bana da msj at olurmu çünkü bende çook kötüyüm anlayan birilerine ihtiyacım var(Rabbim yardımcımız olsunn Allahım hayırlı bi çıkış kapısı nolurr..(((14:
Atarım canım.Açamadım siteyi ama artık acarım.Keşke yardımım olsa.Fırsatım olmadı okuyamadım konularını ama bu akşam okuyacağım.Yaşın küçük ve yeni evlisin.Çalışıyor musun ya da calışmayı düşünüyor musun?Eşin kaç yaşında?Sen ona güzel güzel anlatsan.Ailenle görüşmen önemli çünkü.Ben çok düşkündüm annme ama konularımı gorduysen bir iş yerı actık kardesımle ortak işler iyi gitmeyince(iyi olur Allah tan kötü olur kuldan misali)her şeyin sorumlusu biz olduk.Sanki annem değil bir yabancı benimle konuşan.
Benim eşim bana laf soyletmez ama yıne de soylerler o yokken tabii.Yapacak insan sen turlu yapıyor yapacağını.Sen biraz sakinleş derim.Başka şeylere yönel.Çalışmayacaksan da devletin ücretsiz kurslarına falan gitsen.Şimdi diyeceğim kitap oku falan o da bizim için lüks kayınvalideyle oturuyoruz o yüzden kurslara gidebilirsin.