- 16 Haziran 2012
- 796
- 8
Keske evlenmeseydim dememin mumkunati yok. Cunku herseyden once biricik yavruma sahibim bu sayede..
Onlar da olmasa hayat çekilmezdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske evlenmeseydim dememin mumkunati yok. Cunku herseyden once biricik yavruma sahibim bu sayede..
Eşin neden bekar adam gibi yaşıyor hayatını. evlilik iki kişiliktir. hayatı paylaşmaktır. maaşallah seninkisi bütün sorumluğu senin omzuna yüklüyor. bunu da kadın kabul ediyor. sonra da bu ülkede kadınlar eziliyor. çıkın şu zihniyetten. o da elini taşın altına soksun. evde sorumluluk alsın. sen bakıcı değil onun eşisin. hayat ortağıssınız birbirinizin.
keşke iyiki evlenmişim diyebilseydim ama diyemiyorum...
Evlenmeseydim keske...icimde hiç bir sy kalmadı.
24 senedir demedim,inşallah bundan sonrada demem:18::18:
Ben bastan bu sıteyı gorseydım aman kabul edermıydım.Bır arkadas vardı yazmış nişanlı ille oturcam kayınvalıdeyle yapma etme dedım ama dınlemedı.
Acaba yine bu siteyi görmeseydiniz, içinizi doldurabilecek olayları okumasaydınız yinede görürmüydünüz sıkıntılarınızı ?
Yani acaba urada okuduklarınızla daha fazla dolmuş olabilir misiniz?
Birlikte yaşamak elbette çok zor. Özellikle çocuk olduktan sonra insan kendi yuvasını kurmak istiyor.
Hiç mi ayrı eve çıkma imkanınız yok ?
Eşimden de soğudum artık onunla hiçbir sorunumuz yokken ne durumlara düştük.Ne bir sohbet ne bir paylaşım.Ben evin bakıcısı,Temizlikçisi o da evin bekar oğlu gibi yuzunu bile doğru dürüst görmüyorum.
bende keşke evlenmeseydim diye her gün söylüyorum kendime bende kayınvalidemden çok çekiyorum bizim evlerimiz ayrı hatta şehirlerimiz bile ayrı ama o yinede susmuyor karışıyor.hiiiiiç takma ona katlanmak zorunda değilsin ver lafının otursun.benim eşiminde annesine sesi çıkmaz bana söyliyceğini söyler anasına gelince foosss.''gel oğlum emziriyim seni'' dese 26 yaşındaki koca adam gidip emecek o derece ana kuzusu benim namusuma kadar dil uzattılar yinede sesi çıkmadı kocamın bende ailemle paylaştım sıkıntılarımı hemen aradılar ağzının payını verdiler üstüne bende bi güzel hırgür çıkardım 10 gündür hiç aramadım sormadım laflarını verirsen tepkini gösterirsen eşinide takmazsan hayat daha güzel oluyor ben çok rahatladım.benim eşimde eskiden ilgili düşünceliydi değişti artık benden haberi bile yok hastalanırsam varlığımdan haberi oluyor.allah yardımcımız olsun canım
Kesnlkle ben!!!
Bu kadar da olmamalı bence! O nasıl bir eş öyle şaşırdım.
Kayınvalideyle aynı evde oturulur mu ya ne kötü.. Keşke en başından kabul etmeseydiniz..
aynı evde değil ama aynı apartmanda oturyorum pişmamıyım hayır benim kapım ayrı diyip oturuyorum yememiz içmemiz herşey ayrı bazı günler bile birbirimiz görmediğimiz oluyor temizliğinede canım isteyince çıkıyorum iyiliklride olmadı desem nankörlük olur hamileyken lohusalığımda yardımlarıda oldu bana önemli olan baştan tavrını koymak he şunuda biliyorum dedikodumu çok yapıyordur ama umursamıyorum :)
Kaleyi içten fethedeceksin yani eşini güzellikle,tatlı dille ikna etmeye çalış.çünkü problemin çözüm düğümü eşiniz.. olmaz diye olumsuz düşünceler içine kapılmayın.olur inşallah ama sabır sabır...rabbim yar ve yardımcınız olsun,evladınızı hayırlı etsin inşallah:)
İnş.
vicdab-nım da el vermiyor nasıl yaparım.
Bu gece ben sahura gecıktım eşim dısdardaydı kardesımle 3,45te kalktım tam kayınvlıde alcılı ayakla kayınpeder tuvalette,o sıra kapı caldı eşim geldı kardesımle.Kayınp. düşmüş abdest alayım derken,kaldırdılar,kafası duruyor bazen goturduler namaza basladı.Ben acele sahur hazırlıyorum yarım saat var.Baktım yıne kalktı abdest almaya halbukı yenı esım aldırdı.Neyse sonra yıne tuvalete gırmış abdest gıttı tabiki,sonra odaya gırmış o halde namaz kılıyor.Anlatamıyoruz.O halde kılsın artık yapacak bir sey yok ama düşmüş kayınv kaldıramıyorkı.Gecenlerde de düştü evde kayınv bir de ben kayınp kaldı oyle felcı kaldıramadık eşimi aradaım işten geldı.2 gun oyle kaldı gecıcıymış duzeldı.Of boyle durumlar.
eşini ve kayınvalideni nasıl ikna ederisn bilmiyorum ama kayınpederini mutlaka bir noröloji uzmanına götürün.bana bir rahatsızlığı çağırıştırdı umarım değildir.