Kız İsteme keske evlenebilsem

herşey zamanında güzel sen her anının mutluluğunu yaşa özlediğin günlerde gelir elbet

evlende gör dünyanın kaç bucak olduğunu insanoğlu her daim yalnız evlenmek ile yalnızlık geçmiyor ,sadece sorunlar ve sorumluluklar artıyor

evet sorunlar ve sorumluluklar artıyor ama doğru insanı bulduğunuzda o zaten yükünüzü hafifletiyor. evlilik harika bişey. tavsiye ederim. seviyorsunuz seviliyorsunuz. sizi düşünen, sizi dinleyen, sizi anlayan biri var hayatınızda. başını omuzuna koyup rahatça ağlayabiliyorsunuz. sizi sevip şımartıyor, sizinle ilgileniyor vs.... vs.... tabi herkes o doğru insanı bulamayabiliyor. umarım o doğru insanı hepiniz bulursunuz...

Canım bence 20 yaş evlenmek için çok erken. Ama hayatına birini sokman için de çok uygun bi zaman bana kalırsa. 21-22 yaşında biriyle tanışsan, 3-4 sene flört etsen tam kıvamında evlenmiş olursun bence. Ben 21 yaşındaydım ilişkimiz başladığında ve 5 sene oldu, beraber büyüdük resmen çok güzeldi. Ama 5 sene de biraz uzun geliyo yaşarken onu da belirtmeden geçemiyciiiim :9: Birbirimizi iyi tanımış olduk, ailelerimizi iyi tanımış olduk bu kadar zamanda o artısı var tabi. Yine söylüyorum 20 yaş çok erken evlilik düşünmek için bana kalırsa. Şimdi burdaki muhabbetlerden heveslenmiş olabilirsin ama aklını karıştırma hiç, önce işine gücüne odaklan o arada da birini bul tanı derim. Nacizane fikrim tabi bu, herşeyin hayırlısı..:3:

ema1'e katiliyorum bende 23 yasindayim.. evliligi siz gelinlik giyip
o duyguyu tatmak askinizin yaninda olmasi icin istiyorsunuz..
ama bunlar toz pembe hayal dünyasi..
evleniyosun, bu kelimenin icinde ne var EV..
yani bir eve bakiyorsun, kocana bakiyosun, cocuk olunca cocuga bakiyosun..
yemek yap, camasir yika, evi temizle, evi sil, misafir agirla.. onu yap bunu yap..
bide akrabalar varsa.. kayinvalide, kayinbaba..vesaire onlari memnun etmeye calis..:1closedeyes:
bir sürü sey.. valla bosuna demiyorlar bekarlik sultanliktir diyesositososito

doğru bunların hepsi oluyor bide üstüne çalışıyorsan ve bunları yapuıyorsan daha da zorlaşıyor bide duygusal olarak eşinede zaman ayırmak istiyorsun daha da zorlaışıyor :) ama eğer maddi olarak tatmin edici bir işte çalışıyorsan temizlik ve günlük işler için bir hanım tutuyorsun ve herşey kolaylaşıyorsan ama eğer evlenmeden önce okumuş ve bir yerlere gelebilmişsen evlendikten sonra olması için uğraşınca sonunda olsa bile olana kadar çok yıpranıyorsun

tesekkurler kizlar :) ama iste erkek arkadasim bile yok ona uzuluyorum cok zaten. valla kahroluyorum desem yeridir. :(

diger basligim kapatilmis _masal_ agir elestirilerinden once beni hic tanimiyosun bu bir, cevremi bilmiyosun bu iki, cv mi bilmiyosun bu uc.

orda diger arkadasin dedigi gibi, herkesin dusunceleri, hayati farkli. yapici olmayan, yikici olan elestirileriniz amacina ulasmiyor bilesiniz.

tuysorunu sana bişeyler yazmak istiyorum bak canım evlenmek öyle göründüğü gibi toz pembe değil keşke öyle olsa ben yaklaşık 31 yaşında 15 yıllık evli 3 çocuk annesi en büyük oğlum 14 yaşında boyumca çocuklarım var v.s v.s bunlar belki güzel yanları peki negatif yanları ne diyceksin anlatiyim cnm ben bu sorumluluklar altından kalkamadım pisikolojik rahatsızlandım yıllarca ilaç aldım haftalarca hastanelerde yattım intiharlar v.s v.s anlıycağın böyle erken yaşta evlilik pek akıl karı değil güzelim bana söz hakkı verilseydi ben asla erken evlenmezdim cnm ha benim kızım olsa ben yine erken evlendirmem çok gençsin gez toz hayatın keyfini çıkar erkeklerin kahrını çekmek kolay değil evliliğin her günü güllük gülüstanlık değil cnm bak sana ne diycem benim beğendiğim güzel bir söz
bekarlık sultanlık
nişanlılık vezirlik
evlilik rezillik cnmm:))))
hayatta mutlu ve başarılı olman dileğiyle cnm

Son düzenleme:
Bu yaşta elbette erkek arkadaşının olmasını isteyebilirsin gerçekten de hayatında seni seven ve senin de sevdiğin birinin olması güzel bir şey ama evlilik için henüz erken bence Ben de 21 yaşındayım üniversite son sınıftayım üstelik 2,5 yıldır da bir erkek arkadaşım olmasına rağmen evliliği önümüzdeki 3-4 sene içinde anca düşünüyoruz.Önemli olan doğru zamanda doğru insanla güzel bir şeyler yaşayıp paylaşabilmek sırf herkesin sevgilisi var benim de olsun, herkes evleniyor ben de evleneyim bir evim olsun diye düşünme hayırlısını iste her şeyin canım.:71:

Son düzenleme:
tesekkurler kizlar :) ama iste erkek arkadasim bile yok ona uzuluyorum cok zaten. valla kahroluyorum desem yeridir. :(

erkek arkadaşın yok mu ?? ama yazdan beri internetten msn ile görüştüğün erkek arkadaşın var,hatta yanına gitmeyi planlıyorsun;daha yeni konu açtın,unuttun mu? :)

Hiç anlamadım kadınların şu evlilik hevesini..Evliliğin yaşı da yoktur zamanı da..Bence kadınlar evliliğin getirdiği sosyal statü için evlenmek istiyor..Gerçekten aşık olan,seven ayrı kalmaya dayanamadığı için evlenir (Ben de böyle evlendim)
Ama daha ortada hiçbir şey yokken şu zamana kadar evleneyim,bütün arkadaşlarım evlendi ben neden evlenemedim diye dert yanmak kadını toplumda küçük düşürüyor bence..Erkeklerin ağzından hiç duymadım bu lafları..

E sen daha ekonomik özgürlük,hayatta sağlam adımlar atmak gibi meseleleri düşünmeden illa evlilikte evlilik dersen,ileride kendini kötü bir evliliğin içinde bulduğunda şikayet etmeyeceksin..

Dayanamıyorum böyle konularda çünkü çok sıkıldım artık kadınların bu hallerinden,o yüzden konu sahibinden biraz alakasız olan bu mesajım için özür diliyorum..

aaaa bu ne umutsuzluk babam hep der 30' a kadar yolu var diye adam haklıı yaslarınız daha 20 yapmayın kızlar yaa :53:

önce hayırlısı istenmeli tabi bu benim düşüncem...evlilik ne bir şeyin çözümü ne de başlangıcıdır.
önemli olan bu sorumluluğu taşıyabilcek güven her şeyi toz pembe düşünmek sadece
insanın kendini kandırmasıdır birazda kader ama erken evlilik taraftarı değilim her şey zamanında güzel.

Back