Kız İsteme keske evlenebilsem

hayatın en rahat yıllarını yasıorus durun daha ya :) sevgılım olsa dıebılırıs ama evlılık sorumlulugunu almak ıcın bu kadar kosmayın :)

20 yaşınızda ne aceleniz var yahuuu.
ben Allah nasip kısmet ederse bu yaza düğün düşünüyorum ama halaaa düşünüyorum yani sizden öyle çokta büyük değilim ama olsun be kardeşlerim hayatımızın en güzel zamanları önce yaşayın sınırsızca hayatı sonra varın kocaya gidin =)

mesleginiz var mı ? bir evi çekip cevirecek kadar kendinize guveniyormusunuz ? ve en önemlisi bu devirde hayat arkadası adayınız var mı ? :)))

Son düzenleme:

evlende gör dünyanın kaç bucak olduğunu insanoğlu her daim yalnız evlenmek ile yalnızlık geçmiyor ,sadece sorunlar ve sorumluluklar artıyor

ema1'e katiliyorum bende 23 yasindayim.. evliligi siz gelinlik giyip
o duyguyu tatmak askinizin yaninda olmasi icin istiyorsunuz..
ama bunlar toz pembe hayal dünyasi..
evleniyosun, bu kelimenin icinde ne var EV..
yani bir eve bakiyorsun, kocana bakiyosun, cocuk olunca cocuga bakiyosun..
yemek yap, camasir yika, evi temizle, evi sil, misafir agirla.. onu yap bunu yap..
bide akrabalar varsa.. kayinvalide, kayinbaba..vesaire onlari memnun etmeye calis..:1closedeyes:
bir sürü sey.. valla bosuna demiyorlar bekarlik sultanliktir diyesositososito

valla benim yasimda bi kiz var. kendine resmen tapan bi kocasi var. bir dedigini iki etmiyor kizin. cocuklari da oldu, zaten kiz hamile kalinca evlendiler. boyle ornekler gorunce kiskaniyor muyum uzuluyor muyum bilmiyorumm ama cok kotu oluyorum :(

valla benim yasimda bi kiz var. kendine resmen tapan bi kocasi var. bir dedigini iki etmiyor kizin. cocuklari da oldu, zaten kiz hamile kalinca evlendiler. boyle ornekler gorunce kiskaniyor muyum uzuluyor muyum bilmiyorumm ama cok kotu oluyorum :(

atalar ne demiş uzaktan davulun sesi hoş gelir sen bir de onları 5 yıl sonra çocuk olduktan sonra gözlemle! Bakalım aynı mı? ;-)

atalar ne demiş uzaktan davulun sesi hoş gelir sen bir de onları 5 yıl sonra çocuk olduktan sonra gözlemle! Bakalım aynı mı? ;-)

zaten cocuklari var, kiz hamile kalinca evlendiler. ama zaman konusunda haklisin hicbir sey ayni kalmiyor :) yine de insan ozeniyor ya.

Back