keşke bu iş olmasaydı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzer bir muhabbeti benim kvde yapmisti. Bi konu konusuluyordu ve esime dedi ki keske biraz daha dusunseydin evliligi, dusunmeden evlendin demeye getirdi.

Esim "ben secimimi yaptim memnunum, kimseyi ilgilendirmiyor" dedi. Konu kapandi. Ustune laf bile soylemedim.
Esin tirnak yiyecegine konuyu kapatsaydi.
Keske olmasaydi demek kvye mi dustu?

güzel kalbinizden öperim...

yada karım hamile konuşmayın böyle bir daha getirmem kal gidiyoruz deseydi bana ahhhhh içim yıkık dökük

Nokta virgül değil de, acayip karışık anlatım tarzınız, yarım yamalak anladım. Nerde kim konuşuya, hangisi sizin iç sesiniz, hangisi betimleme hepsi birbirine girmiş. Herneyse anladığım kısma yorum yapayım.

Bana böyle birşey söyleyen kadının evine bir daha gitmezdim. Ne ölüme, ne dirime...

bilmiyorum şeytan diyor hepsinden kurtul boşan bırak ogullarınıda kapılarına sen sag ben selamet

Keşke tırnak yiyen o oğlunu doğurmasaydın ben de evlenecek başka birini bulmuş olurdum derdim. annesine karşı geleceğine tırnak yemeyi daha lezzetli bulan adama da her laf müstehak. Memlekette 5 tane damada hakaret eden anne varsa 5000 tane gelinine hakaret eden kaynana var ve erkekler yüzde 99 susuyor anlamıyorum bu işi

Evlendikten sonra kv ortalığı karıştırıyorsa çirkefin biri, böyle insanlarda hiç saygım yok açıkcası bu kadın seni ne seviyor nede sayıyor
Manyak kaynana

Ben normalde boyle kv lerin lafina gulun gecin derim de, hamilesiniz, bir de ortamda cocugunuz var,
hic hos konusmalar degil bunlar.

Ben cok kotu niyet sezdim ya,
hadi esiniz o anda bisey demedi de eve gelince bari gonlunuzu alaydi.

cok sinir bozucu hakikaten, dusundukce durumunuzu acayip kinlendim.

allah razı olsun ya adam konuşturmuyor beni konuyu kapat diyor bu konu hakkında hiç konuşmadı benle maç izledi valla

allah razı olsun ya adam konuşturmuyor beni konuyu kapat diyor bu konu hakkında hiç konuşmadı benle maç izledi valla

konu kapanir dert degil deyin,
ama cocuklar boyle laflar duyarak mi buyusunler, olur is mi yani?
kocaniz bence annesine laf soyletmeyeek diye cocuklara nasil kotu bir ornek oldugunun farkinda degil.

Benim nişanıma bir hafta kala kaynım yeni tanıştığı bir kızla evlenmeye kalktı. Eşimle ben dışında ailesi bunu başından atmak için destek verdi. Sen misin destek veren? Kız sağlam ayakkabı değildi, ben de baktım bütün hakkım yenmek üzere, bir haftadır tanıştığı karıyla evlenmeye kalkıyor bizim sıpa, işi bozdum. Zaten birkaç yerden de kötü şey duymuş. Ben de duyduklarını destekler bilgiler verdim iş bozuldu. Eşimin ailesi kürt (bu ötekileştirme değil belirteyim, ben kürtleri severim)geleneklerine göre büyük gelin razı değilken küçük çocuk eve istediği kadını gelin diye getiremez. Bu da benim işime geldi onay vermedim iş bozuldu. Aradan bir ay geçti bu kız kaynımın yakın arkadaşıyla sevgili oldu görüyorsunuz bazen çirkinleşmek doğru karar oluyor. Sefam olsun. Velhasıl kelam evde nişanlı erkek varken diğer oğlana sabun yemek düşer.

Son düzenleme:
Ay azıcık hastalan ya, elinde olamadan gideme, hamilesin bi de, göz göre göre üzülmeye mi gideceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…