- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi yenidennnnnn
Ben olsam eşim beni ailesinin yanında savunana kadar bir daha evlerine gitmezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş yazım kuralı konusma hatası vs vs şeylere takılmayın çünkü gerçekten derdi olanlar buraya yazarken hüngür hüngür ağlayarak mutsuz bir şekilde deşarj olmak ıcın cevresıne anlatamadıklarını dile getirmeye çalışıyor. elbette sulu gözlerle hata olur hoş görüp anlamaya çalışalım.. burdaki çoğu insan mükemmel okur yazar olmayabilir ama çok dertli ve kimsesizdir hatalar göze gelmesin .
Benzer bir muhabbeti benim kvde yapmisti. Bi konu konusuluyordu ve esime dedi ki keske biraz daha dusunseydin evliligi, dusunmeden evlendin demeye getirdi.
Esim "ben secimimi yaptim memnunum, kimseyi ilgilendirmiyor" dedi. Konu kapandi. Ustune laf bile soylemedim.
Esin tirnak yiyecegine konuyu kapatsaydi.
Keske olmasaydi demek kvye mi dustu?
Nokta virgül değil de, acayip karışık anlatım tarzınız, yarım yamalak anladım. Nerde kim konuşuya, hangisi sizin iç sesiniz, hangisi betimleme hepsi birbirine girmiş. Herneyse anladığım kısma yorum yapayım.
Bana böyle birşey söyleyen kadının evine bir daha gitmezdim. Ne ölüme, ne dirime...
Ben normalde boyle kv lerin lafina gulun gecin derim de, hamilesiniz, bir de ortamda cocugunuz var,
hic hos konusmalar degil bunlar.
Ben cok kotu niyet sezdim ya,
hadi esiniz o anda bisey demedi de eve gelince bari gonlunuzu alaydi.
cok sinir bozucu hakikaten, dusundukce durumunuzu acayip kinlendim.
allah razı olsun ya adam konuşturmuyor beni konuyu kapat diyor bu konu hakkında hiç konuşmadı benle maç izledi valla
Benim nişanıma bir hafta kala kaynım yeni tanıştığı bir kızla evlenmeye kalktı. Eşimle ben dışında ailesi bunu başından atmak için destek verdi. Sen misin destek veren? Kız sağlam ayakkabı değildi, ben de baktım bütün hakkım yenmek üzere, bir haftadır tanıştığı karıyla evlenmeye kalkıyor bizim sıpa, işi bozdum. Zaten birkaç yerden de kötü şey duymuş. Ben de duyduklarını destekler bilgiler verdim iş bozuldu. Eşimin ailesi kürt (bu ötekileştirme değil belirteyim, ben kürtleri severim)geleneklerine göre büyük gelin razı değilken küçük çocuk eve istediği kadını gelin diye getiremez. Bu da benim işime geldi onay vermedim iş bozuldu. Aradan bir ay geçti bu kız kaynımın yakın arkadaşıyla sevgili oldu görüyorsunuz bazen çirkinleşmek doğru karar oluyor. Sefam olsun. Velhasıl kelam evde nişanlı erkek varken diğer oğlana sabun yemek düşer.Evet kaynanam dün keşke bu iş olmasaydı dedi yaniii oglum ile hiç evlenmeseydin türkçe meali
Geçen konumdan hatırlıyorsunuz bir sms mevzusu vardı dügünüme kibarca gelme şeklinde bende bu kişi ile ilişkimi kestim herkeze dargındım ama eşime hadi annenlere kahveye gidelim dedim sırf ona olan saygımdan gittik kimse bizle muhattap degil kahveler içildi fincanları kaldırdım içerde hafif bir tartışma sesi oyalandım ama kendi kendime eninde sonunda salona gttim konuşmalar şu yönde
Ben : eee ne konuşuyorsunuz
Kayınvalide : hiiiiç
Ben : kafa sallama televizyon zaplama
Kayınvalide : yegenim sana msj atmamış sen onu aramışsın ben gelmesem olur mu demişsin şimdide yalan söylüyorsun hadi o sana öyle dedi sen gelmek zorundaydın yinede
Ben : bir iç çekiş eee ama yani yuhhh bakın ben msjları silmedim kibarca gelme diyen o neden gelicektim ki nikaha geldim görevimi yaptım ayrıca suan bana iftira atıyorlar.
Kayınvalide : inatla bu arada onları savunarak hayır hayır sen aramıssın (utanmasa diyecekki bende yanındaydım telefon çaldı arayan sendin hahaha :)
kızlar baktım inatlaşıyor eski konular açıldı bi anda tartışma garip bir şekilde alevlendi kadın içinde ne varsa attı
örnegin ben ortanca çocukla evliyim bunlar beni istemeye geldiginde agbisinin sevgilisi dahi yoktu ve gelelim denen adam kovulmaz dimi kimse de zorla getirmedi 3 sene isteme söz nişanlı oldum 3 senenin sonunda hayır agbin sizden önce evlencek dedi ee kabul etmedik annem o zaman bu iş bozulur dedi çünkü daha agbisi sevgili o esnada ve evlendik bana diyorki siz zorladınız ögrenciydi oglum evlendiniz senin oglun 4 senelik okulu 7 yılda bitirdiyse suç bende mi ?
bunu duyan
Ben : pardon evde nişanlı çocuk varken daha sevgili olan adam neden önce evlensin ki?
Kaynanam : öyle olacaktı diye ısrar ederek bogaz patlama noktasında şişkin keşke bu iş hiç olmasaydı annen öyle dediginde bitseydi dedi ben orda agzımın payını alarak şok olmuş bir şekilde sustum.
Hamileyim bir çocugum var el insan be kadın
baglayalım sadede eşim bu olanlar esnasında tırnak yemek ile meşguldü hepsinin hakkından geldim ama kalbim yaralandı kardeşi aramış bugün için ille yemege gelin eşin gidelim diyor aaaa dostlar ben ne mok yiyim allah aşkına napayım ?
Öyle demeyin, yazım kuralları önemli. İyi niyetinden düzeltmiş ablamız. Kızmayın.allah razı olsun tek derdim yazım kuralları şuan hahah kaynana sen misin :)
Ay azıcık hastalan ya, elinde olamadan gideme, hamilesin bi de, göz göre göre üzülmeye mi gideceksin.
Niye baska bi yere yemege gidip ordan story paylasmiyorsun ?
Gittim agzımın payınıda yine aldım :/
allah razı olsun ya adam konuşturmuyor beni konuyu kapat diyor bu konu hakkında hiç konuşmadı benle maç izledi valla