Keşke Anne Olmasaydım ..

Çok normal gayet doğal duygular yaşıyorsunuz... bende çocuklarımı çok seviyorum kaldı ki Allah var gayet sakin çocuklar buna rağmen anne olmadan önceki beni özlüyorum ve bunu hiç saklamıyorum.
( konu hortlamış yeni gördüm)

Sırf bu sebepelrden dolayı şuanda çocuk yapasım yok.Allah sabır versin.

bir psikiyatriste görünün. sakinleştirici antidepresan yazsın size. çocuklarım küçükken size benzer bir durumdaydım. çocuklara bağırmamak için dişlerimi sıkıyordum. en son doktor ilaç verince başta kullanmak istemedim sonra pes edip kullandım. 1.5 yıl kullandım. o kadar iyi geldi ki. o dönemi kolayca atlatabildim. çocukları da yıpratmamış oldum.
bu arada çocuklarım büyüdü çok şükür. ne ev kirleniyor, ne de ortalık dağılıyor. ev sessiz çok güzel. beraber gezip, tozup eğleniyoruz. onlar benim en iyi dostlarım.
bugünler geçecek. siz de huzura ereceksiniz. az daha sabır.

Evet insan bunalıyor bazen, bende öyle. Ama sonra yavruma bakıyorum bu anlarının tadını çıkarmaya çalışıyorum. Hatta normalde çok tertipli olmama rağmen mutfağı salona taşıyor ama oynasın diyorum. İlk sene bende çok stresli olduğum için günler geçmek bilmiyordu. Bir de iş hayatı bitince bir anda asosyallik insanı bunalıma sürüklüyor. Anneniz yine bakmış, daha kötüleri var emin olun ben bir kaç gün değişiklik olsun diye anneme gitmek istedim 2 defadır bir şekilde kabul edilmedim. Sebebi bence şu kızım çok yaramaz. Yine de anneniz bakmış, bu teselli olur mu bilmem ama hiç destek alamamış biriyim, strese sokmayın kendinizi ev işi bir şekilde halledilir bugünler geri gelmeyecek evet zor olsa bile…

Annelik zor maalesef, size hak vermeye calistim ama veremedim. Anne olmasaydim dogmasalardi, sevmezdim o zaman, bagiriyorum avaz avaz diyorsunuz. Cocuklariniz bu duygunuzu hissediyor olabilir mi? Enerji bitmek tukenmez erkek cocuklari bunlar benim de oglum var ben de yay burcuyum dogumdan beri calismiyorum özgürlük dediginiz şey ne size gore acaba ? Cocuklariniz sizin prangalariniz degil. Onlari da (hayatiniza) dahil etmeye ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…