14+2 burdaKaç haftalık burada
Göruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimBebişimin iki bacak arası bence erkek olsa illa bi çıkıntı olurdu diye düşünüyorum sizce ?
Eşim 6 Ocak 1995 ben 17 Eylül 1997Göruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimeğer ay ve yıl olarak eşinizle doğum tarihlerinizi yazarsan
ERkek çıkıyor hesaplamadaEşim 6 Ocak 1995 ben 17 Eylül 1997
Çin takvimine göre de erkek çıktı ama doktor kız diyor ısrarlaERkek çıkıyor hesaplamada
Ya zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumÇin takvimine göre de erkek çıktı ama doktor kız diyor ısrarlabende en başından beri erkek hissettim sağlıkla gelsin tabii ama insan merak ediyor
Amin teşekkür ederim inşallahYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin
Merhaba esimin 5 kasım 1994 benim 7 nisan 1996 bana da bakar misinizYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin
Merhaba kız çıkıyor,Merhaba esimin 5 kasım 1994 benim 7 nisan 1996 bana da bakar misiniz
Tesekkur ederimMerhaba kız çıkıyor,
Ay merak ettim ne zaman belli olcakTesekkur ederimcin takviminde de kiz cikiyor. Bakalim tutacak mi bende
Yaa banada bakar mısınızGöruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimeğer ay ve yıl olarak eşinizle doğum tarihlerinizi yazarsan
Erkek çıkıyorYaa banada bakar mısınızben 7 ekim 1995 eşim 8 Ağustos 1995
Merhaba bana da bakar mısınızYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin
ErkekMerhaba bana da bakar mısınız
Ben 17 Mayıs 1998 Eşim 25 Ekim 1994
12+5 im doktor 16.haftada soyluyorum dediAy merak ettim ne zaman belli olcak
Bakalım 2 hafta sonra gideceğimErkek çıkıyor