Bilmiyordum ki böyle bisey yapabilecegimi düşündükçe idrak ettim neler yapabilirim diye ama polis çağırmak aklıma gelmedi avukat geldi aklıma sadece sabahtan gideyim o ne yapacagimiza karar versin dedim yaniValla o adama öyle bir kartal olurum ki çocuğa öyle davranacak yüzünü birdaha asla göremez kesinlikle parçalarım onu. Evi nasıl oan polisle doldurmadınız ve uzaklaştırma kararı aldırmanız ben şok yani.
Boşanırken delil olurdu pedagog eşliğinde çocuğu konuştursunlar darp raporu bile alsaydınız da çocuğu göstermeme hakkınız da doğardı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesin kararlıyım boşanıyorum
- Konu Sahibi Suluka
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kız kardeşim var ona kalsa 1 2 sene daha sabret diyor anneme babama kalsa ömür boyu sabret olduğu gibi kabul et diyor ama artık kimsenin lafı umrumda değilEe böyle de ömür geçmiyor benim evliliğimde aynen böyleydi olan geçen zamana oldu benim değişecegine iyilesecegine dair umudumu bitirdiğim elimden gelenin fazlasını yaptiğim an vazgeçtim ve bitirdim bugün olmazsa seneye olmazsa 2 yıl sonra maalesef sizin evliliginde sonu yok gibi o yüzden ne kadar erken o kadar iyi ben 5 yıl önce de dava açtım ne değişti beş yıl sonra boşandım yani geçen yıllar oldu başka bi şey değil,ben kolay kolay evliliğin bitme taraftarı değilim ki bende 8 yıl dayandım ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum şiddet hakaret aldatma varsa olmuyor yani illaki patlıyor bı yerde yürümüyor
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Bilmiyordum ki böyle bisey yapabilecegimi düşündükçe idrak ettim neler yapabilirim diye ama polis çağırmak aklıma gelmedi avukat geldi aklıma sadece sabahtan gideyim o ne yapacagimiza karar versin dedim yani
Yani evi bırakmayan insan için bu bize tehlike unsuru oluşturuyo deyip uzaklaştırma aldırabiliyorsunuz eğer öfke kontrolü yoksa bu daha kötü günlerin habercisi hareketler bence. Korkutucu yani ondan öyle dedim.
Bence evi erkek terk etmeli her zaman. Enazindan paylaşılana kadar ortak şeyler. Kalmamasını isteyebilirsiniz boşanırken.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Kız kardeşim var ona kalsa 1 2 sene daha sabret diyor anneme babama kalsa ömür boyu sabret olduğu gibi kabul et diyor ama artık kimsenin lafı umrumda değil
Çok cahil aileniz var. Elin herifi dövsün diye mi yetiştirmişler yaaa aklım almıyo.
- 20 Eylül 2022
- 1.245
- 1.481
- 63
Açıkçası ben yine de sizin adınıza çok mutluyum mesleğiniz var ve tayin istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz bir daha da görmezsiniz. Benim ablam da eşiyle aynı durumda ama fark olarak çocuklara kötü davranmıyor ama hiç anlaşamıyorlar. Ablamı evden kovuyor ablam da evden çıkınca çocukları almamıştı yegenimle birlikte polise gidiyor eşim bizi bırakıp terketti demiş. Yazın araları çok kötüydü ama şimdi yine aynı evdeler ne yazık ki.Evet ev benim ben niye gideyim diyor. Keşke hemen ev satılsa paylaşılsa eşyalar paylasilsa bende hemen kendi düzenimi kursam
Evet hep elalem ne der kafası aman dedikodu olmasın aman bizi konusmasinlar kardeşim de aman annem babam üzülmesin onların başı öne eğilmesin hep böyle dediler kaç senedir arkamda bir tane duran olsa 3 senedir cekmezdim belki de ama kendime ve en çok da kızıma ediyorum herkes evinde işinde gücünde kızımla biz çekiyoruz her şeyiÇok cahil aileniz var. Elin herifi dövsün diye mi yetiştirmişler yaaa aklım almıyo.
- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.937
- 78
Aldığım bir eğitimle dalga geçen bir arkadaşım 5 yıl sonra o eğitimi almaya kalkıştıKız kardeşim var ona kalsa 1 2 sene daha sabret diyor anneme babama kalsa ömür boyu sabret olduğu gibi kabul et diyor ama artık kimsenin lafı umrumda değil
Girdiğim bir sınavı gereksiz bulan arkadaşım sonra deli uğraştı o sınavı geçmek için
Bu ve bunun gibi bir sürü örneği var hayatimda
Yani şu yaşadığınızı kizkardesiniz anlayamaz. Size böyle akıl veriyor. Kendi başına gelse kaçar.
Anne baba istisnai örnekler dışında bosan demez.
Sizin bu işten umudunuz var mı?
Böyleleri baba oluyor benim mükemmel kalpli eşim olamıyor.... Maalesef dünya işte sınav halindeyizYa çocuğa o kadar üzüldüm ki. Elbette hiçbir çocuk tamamen güllük gülistanlık yetişmez ama bu kadar sabırsız ve tahammül eşiği düşük bir baba bence çok üzücü. Eğer o çocuk onların hepsini doğru yapsa ona çocuk diyemeyiz bir yetişkin olur. Bunun bilincine sahip olmadan baba olan bir insan. Bence hiç üzülmeyin. Size yaptıkları bile yeterli sebepken iyi bir koca olamamışkeb bir de babalıkta böyle olursa niye çekeceksiniz?
Beni de kovdu ama ben çıkmadım evden hiç kaç defa s.git demiştir kapı orda kendin git dedi ama gitmedim hep bi çözüm aradım ama yolun sonu artık bana ilismezse yerimi değiştirmem ama rahat vermezse başka yere giderim. Allah ablanızın da yardımcısı olsun gerçekten çok zor huzursuz bir evlilik beni en çok üzen de çocuğumun yaşadıkları olduAçıkçası ben yine de sizin adınıza çok mutluyum mesleğiniz var ve tayin istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz bir daha da görmezsiniz. Benim ablam da eşiyle aynı durumda ama fark olarak çocuklara kötü davranmıyor ama hiç anlaşamıyorlar. Ablamı evden kovuyor ablam da evden çıkınca çocukları almamıştı yegenimle birlikte polise gidiyor eşim bizi bırakıp terketti demiş. Yazın araları çok kötüydü ama şimdi yine aynı evdeler ne yazık ki.
Ben kimseyi dinlemeden yolumda gidicem bu sefer kararlıyım. Ne benim yediğim tokat ne kızımın yaşadıkları bunları sadece biz ikimiz yasiyoruz acısını ikimiz çekiyoruz bu güne kadar umursamamak gerekiyormuş keşke kimseyi dinlemeden daha önce bitirseydim diyorum hep çocuk böyle şeylere şahit olmazdıAldığım bir eğitimle dalga geçen bir arkadaşım 5 yıl sonra o eğitimi almaya kalkıştı
Girdiğim bir sınavı gereksiz bulan arkadaşım sonra deli uğraştı o sınavı geçmek için
Bu ve bunun gibi bir sürü örneği var hayatimda
Yani şu yaşadığınızı kizkardesiniz anlayamaz. Size böyle akıl veriyor. Kendi başına gelse kaçar.
Anne baba istisnai örnekler dışında bosan demez.
Sizin bu işten umudunuz var mı?
Ben o kadar çok şeye sabrettim ki sabretmekten bile yorulmuşum onu farkediyorumBana sinir geldi o tabakları kafasına atmadan nasıl durabildin?
Rabbim bu gecenin hürmetine sizin de gönlünüzden geçenleri versin insAllahBöyleleri baba oluyor benim mükemmel kalpli eşim olamıyor.... Maalesef dünya işte sınav halindeyiz
- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.937
- 78
Ev ortak ne hakla ev benim deyip duruyor hödük? Ben artık böyle uzun dönemdir ayrılmayan kadınlara yazmıyordum.. Ama kızınıza çok üzüldüm.Ben kimseyi dinlemeden yolumda gidicem bu sefer kararlıyım. Ne benim yediğim tokat ne kızımın yaşadıkları bunları sadece biz ikimiz yasiyoruz acısını ikimiz çekiyoruz bu güne kadar umursamamak gerekiyormuş keşke kimseyi dinlemeden daha önce bitirseydim diyorum hep çocuk böyle şeylere şahit olmazdı
Aminn inşallahRabbim bu gecenin hürmetine sizin de gönlünüzden geçenleri versin insAllah
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Evet hep elalem ne der kafası aman dedikodu olmasın aman bizi konusmasinlar kardeşim de aman annem babam üzülmesin onların başı öne eğilmesin hep böyle dediler kaç senedir arkamda bir tane duran olsa 3 senedir cekmezdim belki de ama kendime ve en çok da kızıma ediyorum herkes evinde işinde gücünde kızımla biz çekiyoruz her şeyi
Ne çektiğinizi bir siz bilirsiniz. Destek olmayacak aile köstekte olmasın. Boşanmak haktır yasal dinen her türlü boşanmak edepsizlik mi ki insanlar konuşacak.
Babanız kendi hayatına baksın sizin hayatınız sizi ilgilendirir. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz sizin bir çocuğunuz var onu düşünceksiniz herşeyden önce.
Ay 5023 bile olsa şu elalem denen örgüt yine
devre de olur. Bunlar asıl kendilerine baksınlar.
Benim kuzen ailesi git dese bile gitmem diyor asla degismez diyor eşi için. Onunda kızı var.
Birikimin çoğu kendine aitmiş o benden 3 sene fazla çalışmış askerlik yaparken çok para kazanmış düğünde birsuru taki takılmış ona çünkü babası her düğüne gidip herkese takmış. Benim babam da gidip taksaymis da bana da çok takılırmışEv ortak ne hakla ev benim deyip duruyor hödük? Ben artık böyle uzun dönemdir ayrılmayan kadınlara yazmıyordum.. Ama kızınıza çok üzüldüm.
Ben de geç anladım onları dinlememem gerektiğini dediğiniz gibi ne çektiğimi bir ben bilirim birileri mutlu olsun keyfi yerinde olsun diye kızımla kendi düzenimi bozamicam artık sadece ikimiz varız bu saatten sonra ben kızımın gözlerindeki korkuyu gördüm bir daha o korkuyu görmek istemiyorumNe çektiğinizi bir siz bilirsiniz. Destek olmayacak aile köstekte olmasın. Boşanmak haktır yasal dinen her türlü boşanmak edepsizlik mi ki insanlar konuşacak.
Babanız kendi hayatına baksın sizin hayatınız sizi ilgilendirir. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz sizin bir çocuğunuz var onu düşünceksiniz herşeyden önce.
Ay 5023 bile olsa şu elalem denen örgüt yine
devre de olur. Bunlar asıl kendilerine baksınlar.
Benim kuzen ailesi git dese bile gitmem diyor asla degismez diyor eşi için. Onunda kızı var.
- 20 Eylül 2022
- 1.245
- 1.481
- 63
Babalık duygusu hiç gelişmemiş belli. Çok geç değil emin olun 3 yaşını hatırlamayacak, hemen unutacak. Ablamin eşi kavgaya başlayınca rahat bırakmıyormus ablam başka odaya gitse peşinden gidiyormuş. Biz ama hep boşan diyoruz ablam da gelecek kaygısı yüzünden boşanmıyor. Babam da çok anlayışlı bir insan değil cünkü. Oraya gitse de mutlu olamayacak.Beni de kovdu ama ben çıkmadım evden hiç kaç defa s.git demiştir kapı orda kendin git dedi ama gitmedim hep bi çözüm aradım ama yolun sonu artık bana ilismezse yerimi değiştirmem ama rahat vermezse başka yere giderim. Allah ablanızın da yardımcısı olsun gerçekten çok zor huzursuz bir evlilik beni en çok üzen de çocuğumun yaşadıkları oldu
- 30 Aralık 2009
- 4.275
- 16.580
- 733
Düğünde takıları kim takarsa taksın hukuken kadınındirBirikimin çoğu kendine aitmiş o benden 3 sene fazla çalışmış askerlik yaparken çok para kazanmış düğünde birsuru taki takılmış ona çünkü babası her düğüne gidip herkese takmış. Benim babam da gidip taksaymis da bana da çok takılırmış