Kesin kararım ameliyat olucam ama nerde hangi doktor

canım benim ilk günler pişmanlığım asla doktorumdan kaynaklı degil sadece diğer arkadaşlara göre fazla agrı sızı çektim o da benden kaynaklı astımım var o biraz etkiledi sanırım. yoksa doktorumuz bence çok başarılı bu konuda :KK68:
Bende de alrjik astım vardı ama iyiyim bikaç yıldır inşaşalj rahat atlatırım bende korkuyorım ondan

Canım ben de bu ameliyatı geç olanlardanım agrı sızı oluyor evet ama degermiş bence. ilk günler cok pisman olmuştum oysa..eşim hep derdi hatun ben seni böylede seviyorum gerek yok diye ama şimdi iyiki yaptırdın yaw ben 20 yıldır bir erkekle yatıyomuşum diye arada şakalaşıyor :)
benim doktorum Ozan Balık elleri dert görmesin çok iyi oldu ben memnunum kendisinden hiç top gibi bir görüntü oluşmadı kimselerde anlamadı. mayıs ta oldum ben fiyatı 7 bin tl idi. bir görüş istersen ilk görüşme ücretsiz.

Canım internetten online randevu aldım yerı şişli /fulya diyor terrace fulya residence dimi bi görüneyim memnun kalmanız bende pozıtıf oldu ve canım sana 365 cc takmıs normalde doktorlar hep kucuk takıyorlar buda ıyı bısey vallahi 7 bin se de suan olurum yeterkı doktorda ıyı olsun ya ben bugun sıslı etfale gıttım randevu aldım gorusmeye doktor acıl ameliyata gırmıs asıstan vardı sınır oldum neyse sorular sordum bana kılo alcaksan al tabıkıde etkılıyor protezın buyuklugunu dedı

Canım internetten online randevu aldım yerı şişli /fulya diyor terrace fulya residence dimi bi görüneyim memnun kalmanız bende pozıtıf oldu ve canım sana 365 cc takmıs normalde doktorlar hep kucuk takıyorlar buda ıyı bısey vallahi 7 bin se de suan olurum yeterkı doktorda ıyı olsun ya ben bugun sıslı etfale gıttım randevu aldım gorusmeye doktor acıl ameliyata gırmıs asıstan vardı sınır oldum neyse sorular sordum bana kılo alcaksan al tabıkıde etkılıyor protezın buyuklugunu dedı
Şişli Etfal de kadın bi hoca var zeynep ti sanırım bende onunla görüşmeye gitmiştim yoktu asistan ile görüştüm geçen seneydi koltuk altından damla protez koyulmuş bi hastaya artık yapmıyoruz sadece meme altı dedi dönmüş protez yuvarlak yapacaktı kafadan hesap yaptı 5 bini geçer bu kadar para veriyorsan bence özelde ol bizim meme konusunda tecrübemiz çok yok bizim alanımız kanserli tümörlü hastalar daha çok demişti

Hayırlı olsun canım bi görüş bakalım içine sinerse olursun ben memnunum sıcak samimi bir doktor tabi herkez aynı elektrigi almayabilir. ama devletlere 5 bin küsür verecegine 7 bin özelde çok iyi bir fiyat. ameliyat yaptıgı hastanede 5 yıldızlı otel formatında. bana da burda bir arkadaş referans olmuştu. sen de araştır içine sinene kadar.

bugun ameliyatın çıktınmı acaba ? şimdiden geçmiş olsun sorunsuz süreçlerin olur inşallah..ne yazık ki nefes almada cok zorlandım ben astımdan dolayı. inşallah kolay atlatırsın canım.
Henüz girmedim muayenehanedeyim 1 saate kadar hastaneye geçicem kan tahlili falan ayyy çok heyecanlıyım

Bende de alrjik astım vardı ama iyiyim bikaç yıldır inşaşalj rahat atlatırım bende korkuyorım ondan
Canım ya astımım olmasa da arada bi nefes almada göğsümde baskı hissediyorum ben streslenince psikolojik olarak sanırım. Ameliyattan sonra baskıdan hiç nefes alamazsam diye korkuyorum ben de. Sen nasılsın şimdi rahat nefes alabiliyo musun?

Canım ya astımım olmasa da arada bi nefes almada göğsümde baskı hissediyorum ben streslenince psikolojik olarak sanırım. Ameliyattan sonra baskıdan hiç nefes alamazsam diye korkuyorum ben de. Sen nasılsın şimdi rahat nefes alabiliyo musun?
Alabiliyorum canim korktugum gibi olmadi, baskiyi anladigim kadariyla herkes hissediyo ondan kacis yok bi de ben az da olsa sigara iciyorum ona ragmen nefesle ilgili bir sikinti yasamadim insallah sen de rahat olursub

Alabiliyorum canim korktugum gibi olmadi, baskiyi anladigim kadariyla herkes hissediyo ondan kacis yok bi de ben az da olsa sigara iciyorum ona ragmen nefesle ilgili bir sikinti yasamadim insallah sen de rahat olursub
İnşallah canım :KK68: ben ya bu ekimde olacam volkan beye ya da kışa sarkacak çok heyecanlıyım. Siz de çabuk çabuk iyileşiyosunuz maaşallah iyice cesaret geldi.

Kızlar adım adım yaklasıyorum gecen bir doktorla gorustum kafama sindi gibi ama bir doktorla daha görüşücem ama hala kafam karışık protez olark mentor mu natrelle mı tercih etmeliyim .Benim göğüsüm hiç yok sıfır göğüs dokumda yokmus 350 cc altında takmam dedi doktor ama ben dedim vücudumun alabileceği en büyüğü takın dedim ve soğal bi görüntü olsun dokununca dogal olsun dedim sizce mentor mu natrelle mi???

X