Kesın donus yapanlar ve yapmak ısteyenler

elifcanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
115
0
36
arkadaslar sirf meraktan ve bilgilenmek amaciyla actim bu konuyu.acaba gitmek isteyenler ama bu hayalini bir turlu gerceklestiremeyenler yada gerceklestirip kesin olarak donus yapanlar varmi aranizda.hepinize sevgiler...turkbayragi

buraya geldigimde hiç geri giderim diye dusuncesiyle gelmedim.cunku esim burada dogmus burada okumus,iside burada.turkiyeye gidersek sudan cikmis baliga doner.benimde turkiyede okumuslugum yok yani iyi bi ise girebilirim diyecek.anliycan emekli olana kadar buradayiz.

Ben Türkiye'ye geri dönme hayalindeyim hep. Halbuki 6 aydır buradayım. Ama benim eşim Fransız asıllı. Türkiye'de yaşamayı hiç istemiyor. Zaten istese de Türkçe bilmiyor, ayrıca kendi iş alanı Türkiye'de yok. Yani bizim Türkiye'ye gitmemiz tatillerden öte olmayacak.
Ben de Fransa'yı hiç sevemedim nedense. Önceleri Fransa'yı sevemeyip de sonraları çok seven var mı aranızda?

Geri donmek hiç aklima gelmedi gelmiyorda çunku esim ben burda dogdum buyudum Turkiye'de yapamam diyor

Bizde durum tam tersi, eşim fransız ve tek kelime türkçe bilmiyor ama türkiyeyi çok sevdi istersen orada yaşarız diyor, fakat türkiyede yaşayabileceğini sanmıyorum hayat fransadan çok daha zor.

arkadaslar bende tr evlenerek geldim almanyaya 5 sene oldu ama buraya alisamadim tabiki temelli geri donmeyi cok istiyoruz ama nasil olcak is ev olmaliki rahat yasam surebilmelisin

loto filan tutarda temelli doneriz diye cok oynadik ama hicbirsey cikmadi allah buyuk hepimizin yardimcisi olsun

Döndüğünüzde de pişman olmakta var. Giden geri gelmiyor bana kalırsa. Abim 1-2 yıllığına ABD'ye gitmişti. 15 yıl oldu dönmedi..

kayinvalidem zamaninda gelenler hep geri donmek amacli gelmisler ama yerlesip kalmislar.simdide kayinbabam emekli oldu kayinvalidem turkiyeye donmek istemiyo. gerci onun sebebi baskada,kayinvalidesi halen yasiyo giderse bebraber kalacaklar o yuzden gitmek istemiyo.
hacocanin dedigi gibi giden gelmiyo

Fransa türkiye'den imkan olarak iyi diye düşünüyorum. en azından insana saygı var.

merhaba arkadaşlar. bu sayfayı yeni keşfettim :)) ben almanyada doğdum büyüdüm.yaklaşık 7 ay önce türkiyeye gelin geldim. niyetim aslında burada kalıp yaşamaktı. ama malesef olmadı. şimdi karar verdik beraber almanyaya döneceğiz eşim ile.herkesin yaşadıkları ve deneyimleri farklıdır elbette, benimde burada güzel bir tecrübem oldu.

arkadaslar bende evlenip gelmistim fransaya yaklasik 7 sene oldu geleli.geldigim ilk senelerde cok SIKILIYORDUM tabi alisamamistim.ama suan alistim iki tane cocugum olduktan sonra ve cevre edindikten sonra.burda cok rahatim kafmda rahat.istedigim zaman istedigim kisiyle gorusuyorum istedigim yere gidip geliyorum.esimde gecen seneden beri turkiyeye gitmek icin bana israr ediyor.esimin ailesi fransadaydi ben gelin gelene kadar daha sonra turkiyeye gittiler ordada evleri vardi .burda bi isleri yok anlicaniz.esimde burdan cok SIKILMIS VE ailesi orda oldugundan gitmek istiyo.benimde ailem orda fakat gittigim zaman rahatim bozulcakmis gibi geliyor bana sonucta ikimizin aileleride orda ve sanki hayatima surekli mudahale edilcekmis gibi dusundugumden gitmek istemiyorum sizce kalmakmi gitmekmi iyi olur

bence kal derim canım. huzurunuz varsa kal derim. oradaki rahatlığa alışmışın türkiyede ailelerin ortasında sıkılırsın

merhabalar kizlar :)
yeniyim sitede , ozellikle ilgimi ceken bu bolumler yurt disi ve fransa oldu ...
bende 7 yildir burdayim alistim tabi alismasina ama
memleketimin sicakligi yok aklim turkiye de...1 kizim var 7 yasina gircek bikac ay sonra :)
turkiye ye bende donmek isterdim , yatirimlarimizi gelecegimiz acisindan tr ye yapiyoruz ve
yaklasik 5 sene sonra insallah planlarimizda donmek var... allah izin verirse diyelim ...
ne olursa olsun buralara senelerimi vericegimi hic sanmiyorum, o yuzden her firsatta turkiye deyim ...

bu arada feyza cim bende izmit'liyim :)
sende kocaeli densin dikkatimi cekti ...
sevgilerrrr...

merhaba bacilar, Allah nasip ederse evimizi aldiktan ve bi miktar daha birikim yaptiktan sonra in$allah memleketimize donu$ yapmayi istiyoruz. ben dogma buyume fr liyim, fakat burayi kendimi bildim bileli sevmedim. Allah a $ukur rahatimiz çok iyi, fakat tr deki ortam, sokaklardaki civilti, koyumuzun tertemiz havasi.. yok burada :çok üzgünüm: çok ozluyoruz e$imde bende.. hayirlisi in$allah, he$ey gonlumuzce olsun bacilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…