Kesin bitti

Yani demek istediğim bunları söylerken nasıl oluyor da geri dönüşü yok barışmam daha diyebiliyor aklım almıyor ben yalanda söylemiyorum konuşmaları atabilirim iki gün önce hala elele uyuyorduk bi anda başka bi insana dönüştü bana karşı bir kere bile ayrılmamıştık bi anda sildi beni

Kapıyı açık tutuyor lazım olursun diye.

Herifin manipülasyonlarını yeme bas götüne tekmeyi.

Üff değmeyen insanlar için ağlamayı bırakın allah aşkına yaaa. Azıcık canınız kıymetli olsun kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Cepte olun diye açık kapı bırakıyor YEMEEE

Sırf hayallerinizi yaşamak için aldatılmayı göze alıyor musunuz ? Sizce adam ned n apar topar çekip gitti ? Daha fazla o telefon kurcalanmasın diye yani siz daha hiçbir şey görmediniz farkındasınız dimi

Başkası vardır zaten gözü hep dışardaymış seni de cepte tutmuş. Şaşırtıcı gelmedi.

Başkası vardır zaten gözü hep dışardaymış seni de cepte tutmuş. Şaşırtıcı gelmedi.
Sürekli birlikteydik eve gittiği zamanlar hep arar mesaj atardı fotoğraf atardı hiç başkası olabilecek vakti yoktu telefon şifresini biliyordum kimseyle mesajlaşmıyordu instagramında benden sonra eklediği kimse yoktu

Seven insan böyle yapmaz bu arada ayrıca bir insanı kontrol edemezsiniz ki her türlü icinde varsa yapar vakit bulur yani, zaten kontrol edilmekten oldukça sıkılmış illa birinin hayatında olmasına gerek yok gelecek görememiştir. Birde belkide seninle ciddi bir ilişki de yaşamak istememiş olabilir. Bazıları ileri dönük sevmez ve bahaneler yaratır.
Ben konuşmak istersem mutlaka vakit yaratırım bu arada.
Bence onu bunu bosverip kimseye yalvarma.

Evet haklısınız biraz toparladım kendimi şimdi sağlıklı düşünemiyordum

Insallah barisirsiniz ya cok amin. Barisin ki baskalarinin basi yanmasin. Nasil olsa siz gonullusunuz.

Yapmayın sonradan geri dön dediğiniz her ana çok pişman olacaksınız dönerse daha çok pişman olacaksınız bu kadar büyük konuşuyorum önceki konunuzdan belli herşey bu gözü dışarda adam dönsün diye uğraşmayın lütfen ......aklınca kendini temize çekecek halbuki siz haklısınız her konuda ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…