- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.889
- 268
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
seninle alakalı değil,böyle salya sümük ağlamalı gösterişli(erkek tarafından yapılan)konularda konu sahiplerini zortlattığın yorumlar geliyor aklımaNeyim geliyor aklına?
Yani demek istediğim bunları söylerken nasıl oluyor da geri dönüşü yok barışmam daha diyebiliyor aklım almıyor ben yalanda söylemiyorum konuşmaları atabilirim iki gün önce hala elele uyuyorduk bi anda başka bi insana dönüştü bana karşı bir kere bile ayrılmamıştık bi anda sildi beniKatibin Ruhu boşanmaya el ele gittik,adliye koridorunda bana sarılıp hüngür hüngür ağladı,ayrılmayalım tekrar deneyelim dediğimdeyse-yok yok seni cok seviyorum ama boşanmam lazım seni haketmiyorum çünkü dedi gibi
Kapıyı açık tutuyor lazım olursun diye.Yani demek istediğim bunları söylerken nasıl oluyor da geri dönüşü yok barışmam daha diyebiliyor aklım almıyor ben yalanda söylemiyorum konuşmaları atabilirim iki gün önce hala elele uyuyorduk bi anda başka bi insana dönüştü bana karşı bir kere bile ayrılmamıştık bi anda sildi beni
Sırf hayallerinizi yaşamak için aldatılmayı göze alıyor musunuz ? Sizce adam ned n apar topar çekip gitti ? Daha fazla o telefon kurcalanmasın diye yani siz daha hiçbir şey görmediniz farkındasınız dimiKonu açmıştım instagram keşfetinde sevgilimin gördüklerimle alakalı ve evden gitmişti. Ben ayrılırım diye düşünüyordum ama şuan o kadar acı çekiyorum ki ruhum kalbim parçalanıyor ve ben sana sordum gideyim mi dedim sen cevap vermedin ben bir daha gelmem kesin bitti diyor istemiyorum diyor ilk defa bu kadar acımasız kpnuşuyor benimle. 10 ay boyunca birlikte kaldık çok alıştım nasıl yeni bir hayata başlıcam nasıl alışırım bilmiyorum . Kaç yıllık evlilikler bitiyor biliyorum ama benim hayallerim vardı kafamda nasıl bitiricem çok acı çekiyorum
Yani demek istediğim bunları söylerken nasıl oluyor da geri dönüşü yok barışmam daha diyebiliyor aklım almıyor ben yalanda söylemiyorum konuşmaları atabilirim iki gün önce hala elele uyuyorduk bi anda başka bi insana dönüştü bana karşı bir kere bile ayrılmamıştık bi anda sildi beni
Sürekli birlikteydik eve gittiği zamanlar hep arar mesaj atardı fotoğraf atardı hiç başkası olabilecek vakti yoktu telefon şifresini biliyordum kimseyle mesajlaşmıyordu instagramında benden sonra eklediği kimse yoktuBaşkası vardır zaten gözü hep dışardaymış seni de cepte tutmuş. Şaşırtıcı gelmedi.
Evet ciddiye binmeye başlamıştı o yüzden olabilirSizin artık resmiyet isteyeceğiniz fark edip İlk fırsatta hatalı olmasına rağmen kaçıp gitmiş.
Birde geri dön diye ikna mi etmeye çalıştınız?
Sürekli birlikteydik eve gittiği zamanlar hep arar mesaj atardı fotoğraf atardı hiç başkası olabilecek vakti yoktu telefon şifresini biliyordum kimseyle mesajlaşmıyordu instagramında benden sonra eklediği kimse yoktu
Evet haklısınız biraz toparladım kendimi şimdi sağlıklı düşünemiyordumSeven insan böyle yapmaz bu arada ayrıca bir insanı kontrol edemezsiniz ki her türlü icinde varsa yapar vakit bulur yani, zaten kontrol edilmekten oldukça sıkılmış illa birinin hayatında olmasına gerek yok gelecek görememiştir. Birde belkide seninle ciddi bir ilişki de yaşamak istememiş olabilir. Bazıları ileri dönük sevmez ve bahaneler yaratır.
Ben konuşmak istersem mutlaka vakit yaratırım bu arada.
Bence onu bunu bosverip kimseye yalvarma.
Evet haklısınız biraz toparladım kendimi şimdi sağlıklı düşünemiyordum
Konu açmıştım instagram keşfetinde sevgilimin gördüklerimle alakalı ve evden gitmişti. Ben ayrılırım diye düşünüyordum ama şuan o kadar acı çekiyorum ki ruhum kalbim parçalanıyor ve ben sana sordum gideyim mi dedim sen cevap vermedin ben bir daha gelmem kesin bitti diyor istemiyorum diyor ilk defa bu kadar acımasız kpnuşuyor benimle. 10 ay boyunca birlikte kaldık çok alıştım nasıl yeni bir hayata başlıcam nasıl alışırım bilmiyorum . Kaç yıllık evlilikler bitiyor biliyorum ama benim hayallerim vardı kafamda nasıl bitiricem çok acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?