Kesin Bana kızacaksınız ama eşim istedi...:(

canım senin ohss mi olmuştu ertelediler sanki öyle hatırladım.
inşallah merkez ve dr.umuz hepimize hayırlı olur.
bebişler orda mışıl mışıl uyuyacak sonra da annelerini uyutmayacaklar :)
inşallah bi gelsinlerde sağ salim saglıkla huzurla biz geceleri ayık kalmaya razıyız dimi?

canım nasılsın
seninle görüşemiyoruz ben online olunca sen yoksun
ben sadece işten girebiliyorum nete. lütfen affet.
canım iki ay sonra hayırlı haberlerini alıcaz inşallah
senin için dua ediyorum.
merkezi bende çok araştırıp gittim ama çok yoğun oluyorlar. yoğun oluncada ben rahat olup soru soramıyorum. bu sabah ilk randevu benimdi. ve herşey çok iyi geçti.
Hayırlısı allahtan.

bence doğru bir tercih olmuş ama biraz rahat ol canım sende bu süreç oldukça zor biliyorsun merkez seçiminde bu kadar stres yapmışken lütfen bebeklerin senle olamaya başladığında sakin ol en önemlisi bu artık inan zamanı geldiyse rabbim onu hangi merkezde yaparsan yap sana verecektir.dualrımız seninle ama sakin ol artık tedavin başladı bak hayırlısıyla.

nereden olumlu sonuc alacaksan rabbim oraya yönlendirsin canım

iyiyim denizcim.gün geçtikçe dahada iyi oluyorum çok sükür.en azindan kendimi yeni bebislerim için hazirlamam gerekiyor.yogun olmasina bakma merkezin.kafana takilanlari sor mutlaka.cvp vermek zorundalar.ben inaniyorum olumlu sonuç alcaksin.yeterki sen kafani rahat tut.birde hersey olcagina variyo zaten.hayirlisi ne ise o olcak.bu yüzden SIKINTIYA giripte stres yasamak dahada kötü.kendini allaha teslim et.bol bol dua et.bende senin için duacinim canim.

iyiyim canim sen nasilsin.nasil gidiyo bekleyis. az kaldi güzel haberler almaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…