Kesin Bana kızacaksınız ama eşim istedi...:(

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ,
bir kaç gundur hastane seçimi konusunda sizlerden destek aldım akşamları da eşimle konuşup sizin bana söylediklerinizi aktardım
ama kendisi ilk kez bizi kaderin götürdüğü yere gitmemi istedi ve ben memorialdan vazgeçerek istanbul tup bebek merkezinde tedaviye başlıyorum. hayırlısı allahtan diliyorum.

canım gunaydın sana ilk hastane sordugundada demistim hatırlarsan eger ilk oraya karar vermissen bukadar kısa zamanda kararından donme cunku esinde orayı istiyodu belkide bebislerin seni orda bekliyordur demistim demekki hayırlısı oraymıski esinde orayı secti kısmet nerdeyse orya gidersinkaydirigubbakcemile tedavin hayırlı olsun canım insallah artık mutlu haberlerini alırızkaydirigubbakcemile5

canım benim evet dogru söyluyorsun sen hep demiştin seni orada bekliyorlar diye
eşimde orasını istedi
biliyorsun zaten biraz problem geçirdik o yuzden onun gönlunde yatan yere gitmek istedim

günaydın herkeze canım arkadaşım yine fikir değişmiş....opuyorum hakkında hayırlısı belkide budur.....kader seni çekiyo bence oraya...eşinde vesile oluyo..hadi bakalım hayırlı olsun...bi daha fikir değiştirdim dersenlmaz: tedaviye bana gel kız........:lepi:.

hayırlı olsun inş en kısa zamanda rabbim size o mutluluğu yaşatır

canım benim son cümlen beni kopardı :sm_cool:
çok teşekkür ederim canım
evet eşim istediği için gidiyorum
hayırlısı olsun ben ilk oraya gittim sonra ani karar değiştirdim sonra tekrar
artık bu yoldan dönüş yok canım

çok teşekkür ederim arkadaşlar
inşallah. bakalım ben aslında umitli olamıyorum kendimi buna çok hazrlamak istemiyorum.
karmakarışık duygulardayım
yani ilk defa da tutturanların sansı çok az gibi
ama hayırlısı allahtan yeter ki o istesin.

canım benim evet dogru söyluyorsun sen hep demiştin seni orada bekliyorlar diye
eşimde orasını istedi
biliyorsun zaten biraz problem geçirdik o yuzden onun gönlunde yatan yere gitmek istedim

tatlım en dogrusunu yapmıssın esinin de icinin rahat etmesi gerekiyor cunku istanbul tupbebek merkz.ni cok iyi biryer olarak biliyorum rahatlıkla tedavini yap ve bebislerini kucagına al insalla
:Saruboceq:

sen başlamışsın kız iğnelere bugün...bunu bilmiyodum....tamam artık hadi kalbini ikiletme...daha dur bakalım niye hemen negatif düşünüyosun burda bir çok arkadaşımız hamile.....sende inşallah onlardan biri olucaksın inşallah arkadaşım.....

hayırlısı olsun canım, tedavi hastane doktor bahane. olacağı varsa hiçbirşey önüne geçemez. umarım herşey gönlüne göre olur...

hakkında hayırlısı olsun canım drlar vesile olabiliyor ancak ALLAHIM nasip ettiyse olucak inş güzel haberlerini alırız hayırlısıyla:CüvCüv:

canim ben kürtajimi baska hastanede olmustum.dünde kontrolüm vardi.nerde yaptirdigimi sordular tüp bbegi.bende ist tüp bebek merkezi dedim.çok iyi bir merkezdir dedi doktor.labaratuvar olarakta iyi bir merkezdir dedi.bende inşallah 2 ay sonra yeniden transferlerimi olcam.

cnm en iyi kararı vermişsin bende orda oldum yumurtalarım toplandı transfer gelecek ay olucak yavrularım orda uyuyor şuan inş.hayırlı sonuçlar alırıs cnm bende çok araştırdım ist.tüp bebek çok ii bi merkez dediler yaptıranlar aret beyde işini çok iyi yapıyor için rahat olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…