hayırlı olsun canım..
bebeğine en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşman dileğiyle...
opuyorumnanaktan
canım gunaydın sana ilk hastane sordugundada demistim hatırlarsan eger ilk oraya karar vermissen bukadar kısa zamanda kararından donme cunku esinde orayı istiyodu belkide bebislerin seni orda bekliyordur demistim demekki hayırlısı oraymıski esinde orayı secti kısmet nerdeyse orya gidersinkaydirigubbakcemile tedavin hayırlı olsun canım insallah artık mutlu haberlerini alırızkaydirigubbakcemile5
günaydın herkeze canım arkadaşım yine fikir değişmiş....opuyorum hakkında hayırlısı belkide budur.....kader seni çekiyo bence oraya...eşinde vesile oluyo..hadi bakalım hayırlı olsun...bi daha fikir değiştirdim dersenlmaz: tedaviye bana gel kız........:lepi:.
canım benim evet dogru söyluyorsun sen hep demiştin seni orada bekliyorlar diye
eşimde orasını istedi
biliyorsun zaten biraz problem geçirdik o yuzden onun gönlunde yatan yere gitmek istedim
Merhaba Arkadaşlar ,
bir kaç gundur hastane seçimi konusunda sizlerden destek aldım akşamları da eşimle konuşup sizin bana söylediklerinizi aktardım
ama kendisi ilk kez bizi kaderin götürdüğü yere gitmemi istedi ve ben memorialdan vazgeçerek istanbul tup bebek merkezinde tedaviye başlıyorum. hayırlısı allahtan diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?