Saç Kesim Şekilleri Kesimde yardımınıza ıhtıyacım var..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

uykucuyuz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
61
1
6
İstanbul
Saçımı bu yazın başından berı kestırme kararı almıştım ama hala kesın bı fıkır bulamadım ne yazıkkı ( artık duzleştır duzleştır bıktım duzleştrmesem supurge gıbıler duzleştırsem fıstk gbı artık rahat rahat şekle sokabıleceğim suratıma yakışan bı model istiyorum.. önerilerinizi beklıyorum önden ve arkadan hallerı bu sacımın fazla uzun sayılmaz ama daha kısa bı model ıstıyorum

bence direk küt kestir ya da bu aralar çok moda olan önü uzun arkası kısa model de çok yakışır sana :)

bence direk küt kestir ya da bu aralar çok moda olan önü uzun arkası kısa model de çok yakışır sana :)

küçükken kestrdıgım küt halım var her küt dendiğinde o aklıma gelıyo sevmıyorum o modeli omuzlarımda kestrsem nasıl olur ?? resım koyarmısınız sıze zahmet :))

çok güzel bu son zamanlarda oldukça moda çevremde biçok kişi yaptrdı ve her yüze gidiyo :)

canım orta uzunluktaki saçta katlı kesim bu sıralar alaturka. arkadaşın verdiği örnek sana yakışır bence.

kötü durcak diye korkuyorum

canım kötü durmaz... saçına kıymaya cesaret edemiyorsan kestirdikten sonra pişman olursun sadece o kadar. bende cesaret olsa bu modele hastayım,çok modern. hemen kestiririm ama uzun saça kıyamıyorum

Arkadaşın yüklediği hazal kayanın saç modeli size çok yakışır.

Kestirmeyin derim saçlarınız çok güzel ama kararlıysanız hazal kayanın modeli güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…