Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesilen süt tekrar gelirmi
- Konu Sahibi safa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2019
- 1
- 1
- 6
Sanırım 1 çay kaşığı bira mayasina 1 tatlı kaşığı pekmez konuyor. Bende aynı sorunu yasiyorum ve bende deneyecem bakalım. Ikizlerim 15 gun hastanede yattı sütüm birden kesildi 2 aydır sütüm hiç yok şuan onu getirmek için uğraşıyorum inşallah gelir ya. Bir damla bile yok bu beni gerçekten çok üzüyor
Gelirr. Yapmanız gerekenler:bebeğim 2ay 25günlük ilk 1 ay sütüm olmamasına rağmen emzirdim tabi bebeğim doymadıgı için mamada yiyordu 1 ay dolunca kendiliğinden bıraktı emmeyi ne yaptıysam olmadı bende pes ettim tabi sütüm artık tek damla halinde ama şimdi buradaki yazıları okuyunca tekrar denemeye karar verdim acaba sütüm geri gelirmi arkadaşlar
Dinlenmek. En önemli sey uyku. Uykusuzluktan mutlaka kesilir.
Tatlıya asla gerek yok aç kalmayın ve booool su için. Güzel beslenin. Kaliteli beslenin. Hamileymissiniz gibi beslenin.
Kesinlikle humana çayı emziren anneler için olanı alın.
Ve eenn önemli şeylerden birisi emzirmek. Bebeğinizi emzirdikten sonra mama verin. Eğer gogusleriniz Bossa iki göğsünüzu de emzirin ardından doymadiysa mama verin. Emzirdikce süt kanalları dolar . Ve göğsünüz yumuşak diye süt bitti sanmayın. Benim bebeğim 1 yaşına gelecek gogusleeim yumuşak olmaya başladı eskiden dolardı sertlesirdi. Ama süt içip icmedigini ağzından gelen lık lık sesindej anlıyorum. Sağmak da süt gelmesini sağlar
Arkadaşa yazdığım cevabı oku mutlakaSanırım 1 çay kaşığı bira mayasina 1 tatlı kaşığı pekmez konuyor. Bende aynı sorunu yasiyorum ve bende deneyecem bakalım. Ikizlerim 15 gun hastanede yattı sütüm birden kesildi 2 aydır sütüm hiç yok şuan onu getirmek için uğraşıyorum inşallah gelir ya. Bir damla bile yok bu beni gerçekten çok üzüyor
- 1 Mayıs 2015
- 615
- 330
- 103
- 38
Merhaba uzun zaman olmuş ama sutunuz geldi mi sonradan?Canım Allah yardımcın olsun, sebat edip üzerine düşenleri yaparsan kısa sürede gelir sütün inşaAllah. Benim de sütüm az, sürekli sürekli emziriyorum saatlerce bebeğim göğsümde, inşaAllah tez zamanda gelir de mamadan kurtuluruz. Rabbim tüm bebekli annelere bol bol sütler versin.
- 26 Ağustos 2024
- 1
- 0
- 1
- 24
Abla selam nolur cevap verir misinkesinlikle gelir benimde kesilmişti benim oğlum 2 ay 20 günlük. 1 aylıkken stresten gitti ama şükür şuaanda tek sağmada göğsümden 150 ml geliyo. stres yapma üzülme uykunu mutlaka al ve en önemlisiiii bol bol ılık sıvı veeeee mısır çarşısından bira mayası al 1 çay kaşığı bira mayasına 1 tatlı kaşığı pekmez koyup ye. sütü resmen akıtıyo o derece buradan bi arkadaşın 15 ml sütü vardı mamaya başlıycaktı onada dene dedim 2 gün sonra sütü 75 ml. me çıktı mutlaka bira mayasını deneyin. doktorlarda hatta kullanmada bi sorun olmaz diyor... bol bütler...
Bira mayasını günde kaç defa yemeliyiz