Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesilen süt tekrar gelirmi
- Konu Sahibi safa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2015
- 25
- 1
- 1
- 28
Tabi kiisonucunu da bildirir misin lütfen
Ne yaptın durum nedir geldimi sütünTabi kii
Mayayı denedinmi? Ben iki gündür şu reflü hapına başladım yan etkisi süt hormonunu tetikliyormuş. Damla damla artmaya başladı gibi birde maya aldım onuda içmeye başlayacam bu geceGelmedi
- 1 Nisan 2015
- 25
- 1
- 1
- 28
Bi onu denemedimMayayı denedinmi? Ben iki gündür şu reflü hapına başladım yan etkisi süt hormonunu tetikliyormuş. Damla damla artmaya başladı gibi birde maya aldım onuda içmeye başlayacam bu gece
arkadaşlar benim de bebeğim 6 aylık yaklaşık iki aydır emmiyor daha doğrusu kırkı çıkar çıkmaz artık istemedi meme eskisi gibi fakat ben ısrarla emzirmeye çalıştım tabi uykuya dalınca e tabi öyle olunca da süt kesildi yani sağıyorum çıkan süt yarım ölçek bile olmuyor napmam gerek lütfen yardımcı olun
- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Mayayı denedinmi? Ben iki gündür şu reflü hapına başladım yan etkisi süt hormonunu tetikliyormuş. Damla damla artmaya başladı gibi birde maya aldım onuda içmeye başlayacam bu gece
Mayayi denediniz mi
Nerden aldınız
Nasıl kullanılıyor
İşe yaradı mı
Cevabınız çok önemli benim için
Bildiğimiz markette satılan yaş mayadan aldım bi çay kaşığı kadar meyve suyuna karıştırıp içtim. Sabah ve akşam bi bardakMayayi denediniz mi
Nerden aldınız
Nasıl kullanılıyor
İşe yaradı mı
Cevabınız çok önemli benim için
- 23 Ocak 2016
- 708
- 325
- 103
sutunuz cogaldimiBildiğimiz markette satılan yaş mayadan aldım bi çay kaşığı kadar meyve suyuna karıştırıp içtim. Sabah ve akşam bi bardak
Sutunuz çoğaldı mi ise yaradiysa bende yapicam boza kefir komposto humana herşeyi denedim sonuç husran
Bildiğimiz markette satılan yaş mayadan aldım bi çay kaşığı kadar meyve suyuna karıştırıp içtim. Sabah ve akşam bi bardak
Evet artış oluyor ama az az. Azimle devam etmek lazım. Bi de gece sağmaya çalışSutunuz çoğaldı mi ise yaradiysa bende yapicam boza kefir komposto humana herşeyi denedim sonuç husran
- 2 Mart 2016
- 29
- 4
- 6
bebeğiniz küçük sanırım sütünüz geri gelecektir. Fakat beslenmenize dikkat etmeli ve stresi azaltmalısınız. Süt, yumurta,su,meyve tüketmeli ve çayı kesmelisiniz normal çay yerine ada çayı ıhlamur melisa doğal çayları kullanabilirsiniz.günde en az 2 kere yumurta yemelisiniz. İyi günler
- 30 Ekim 2016
- 1
- 0
- 1
- 45
Merhaba güzel anneler bu maya olayini deneyen oldu mu ya da her hangi bir onerisi olan var mi? 32 günlük Bebegim dogru duzgun emmiyor o yuzden sarilik olmustu mama ve biberona alisti emzirmeye devam ediyorum ama biraz azaldi. . 3.cocugum ve ilk defa böyle oluyor bu da beni cok uzuyor lütfen her turlu oneriye acigim yardimlarinizi bekliyorum
meraba benimde sütüm gelmiyor damla sadece sıkınca geliyo ve bebeklerim şuan 3 aydır yogumbakım ünitesinde bende bira mayasını denesem gelirmi..Acaba?kesinlikle gelir benimde kesilmişti benim oğlum 2 ay 20 günlük. 1 aylıkken stresten gitti ama şükür şuaanda tek sağmada göğsümden 150 ml geliyo. stres yapma üzülme uykunu mutlaka al ve en önemlisiiii bol bol ılık sıvı veeeee mısır çarşısından bira mayası al 1 çay kaşığı bira mayasına 1 tatlı kaşığı pekmez koyup ye. sütü resmen akıtıyo o derece buradan bi arkadaşın 15 ml sütü vardı mamaya başlıycaktı onada dene dedim 2 gün sonra sütü 75 ml. me çıktı mutlaka bira mayasını deneyin. doktorlarda hatta kullanmada bi sorun olmaz diyor... bol bütler...
Tabiki gelir sık sık sağ göğsünü eğer emmiyorsa bira mayası gerçekten arttırıcı bi de günde 3 kupa rezene icmeraba benimde sütüm gelmiyor damla sadece sıkınca geliyo ve bebeklerim şuan 3 aydır yogumbakım ünitesinde bende bira mayasını denesem gelirmi..Acaba?
bakalm aldım içicem inşallah gelir sütüm çünkü damla damla damla bile zorlayınca geliyor..Tabiki gelir sık sık sağ göğsünü eğer emmiyorsa bira mayası gerçekten arttırıcı bi de günde 3 kupa rezene ic
tm çok saolun teşekkür edrimSeni çok iyi anlıyorum geldimi elecekmi diye düşünme öyle düşününce gelmiyo çünkü. Aklına geldikçe gün içinde gece yatarken falan bi tatlı kaşığı pekmez ye o da çok arttiriyo