Merhaba arkadaşlar kızım şuan 2 aylık 5 günlük ve sütümün kesilmesi bir ayı bulmadı. Zorlu bir doğum sonrası doktor hatası yüzünden doğumda kızımın omuzu takıldı haliyle sol kolu felç, sinirleri zarar gördü ve içeride oksijensiz kalmış. Suyumu erken patlattılar uzun bir doğumdu neyse yenidoğan yoğun bakımında kaldı biberonla mama veriyorlardı üstüne kızımın sarılığı çıktı. Ben başka şehirde kızım başka sehirdeydi, psikolojik olarak çökmüştüm ah doktor yok mu bir de beni uyusturmadan kestiler üstüne kolu kırılmış karnını bir yere carpissindir dedi beni suçladı yani çatim darmış normal doğum için uygun bir bedenim yokmus ve beni sezeryana almamış. Kızım 3250 doğdu daha kilolu olsaydı hiç cikamazdi neyse kızımın yanina gittim orada kaldım süt sagiyorum bir yandan ama bir türlü cogalmiyordu 25 mlde kaldım. Bir şeyler yemedigimden uykusuzluktan olsa gerek, bir tek bol su kuruyemiş kuru meyveler yedim. Eve geldigimde annem gitti kaynanam kaldı devamlı sütun az emzir çocuğu diyee diye moralim iyice bozuldu çünkü sanki ben bilerek emzirmiyorum gibi davrandı. Sağlık ocağına gittik bir de beni şikayet etti haliyle bende kavga ettim evden yolladım şimdide laf sokmaya devam ediyor ben mi emzireyim çocuk aç gibisinden vb. Sütümü daha az sağmaya başladım sonra da sütüm kesildi kızımın durumu aynı ergenliğe kadar takip şuan fizik tedavisi görüyor doktor ne olursa olsun sütünü ver emzir ya da sağ dedi bu çocuğu iyileştiren sütün ve düzenli uyuması dedi ee benim sütüm kesildi ne yapmalıyım sizce nasıl geri gelir uzun vakit oldu lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.