keseyi ve kalp atışını hcg değeri kaç iken gördünüz?

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
kızlar haftaya cumaya doktorum keseyi görebiliriz dedi. ama benim değerlerim bu şekilde ilerlerse o gün değerim 7400 filan oluyor.bu değer çok yüksek değil mi yani daha önce görülmesi gerekmez mi.sanki bu değer de kalp bile duyulur gibime geliyor. sizin nasıldı hcg leriniz?

kızlaaar hiç kese gören yk mu yaaa :)

Merhaba canım ben ogrendigimde 4 haftalikti ve keseyi görmüştük değerimde 2600 civariydi. Bildiğim kadariyla bhcg kalp atışı için bi kıstas değil kesenin büyümesi asil mevzu 10 gün sonra 2. Kontrolde de vajinal ultrasonla kalp atışını duymuştuk cok sukur 2. Sefer de bhcg bakilmadi zaten bu değer değişkenlik gösterebilir bazılarında çok yüksek seyredebiliyor. Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eylesin canim

Tsk kizlar cvp lariniz icin keseyi vajinalultrason ile mi gördünüz

5.hafta kese, nokta kadardı, dr.kan pıhtısı daha dedi.
7.hafta kalp atışı :) karından bakıldı....

Ben düşük yaptığımda ne var ne yok diye vajinl bakilmisti.resmen canim cekildi sanki.icerde resmen gezinti yapti doktor.o yüzden vajinale karsi korkum ve endisem var

Vajinalle karından ultrason çok kilolu değilseniz 1 hafta kadar fark eder görülmesi.
Vajinal muayene olmak zorunda kaldığınızda kendinizi sıkmamaya çalışın, o zaman daha az acıyor.
Sevgiler.

Vajinalle karından ultrason çok kilolu değilseniz 1 hafta kadar fark eder görülmesi.
Vajinal muayene olmak zorunda kaldığınızda kendinizi sıkmamaya çalışın, o zaman daha az acıyor.
Sevgiler.
Bn persembeye sıra aldm ozaman tahmini 5000lerde olur.herhalde karindan görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…