- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
-
- Konu Sahibi havvaarslan
Canım haftaya çağırdı beni bugün tahlil yaptırdı haftaya bakarız dediler e nabizdan baktım 5 bine çıkmış değerler beta sence cogulmuKarından ultrasonla mı bakıldı? Kilonuz varsa o sebeple görünmemiş olabilir.
Vajinal ultrasonda görünmediyse doktorunuz başka bir güne çağırmış olmalı, yine görünmezse detaylı ultrasona yönlendirebilir.
Betayla çoğul gebelik arasında bağlantı kurulmaz diyorlar genelde ama ailede çoğul gebelik hikayesi varsa neden olmasın.Canım haftaya çağırdı beni bugün tahlil yaptırdı haftaya bakarız dediler e nabizdan baktım 5 bine çıkmış değerler beta sence cogulmu
Amcamın çocukları ikiz ama kese görünmeyi ve moralim bozuldu kuzum cokBetayla çoğul gebelik arasında bağlantı kurulmaz diyorlar genelde ama ailede çoğul gebelik hikayesi varsa neden olmasın.
Moralini bozma ortada bir şey yokken. Bebeğin de etkileniyor çünkü bu durumdan. Sen huzurlu, o huzurlu.Amcamın çocukları ikiz ama kese görünmeyi ve moralim bozuldu kuzum cok
İnşallah canımMoralini bozma ortada bir şey yokken. Bebeğin de etkileniyor çünkü bu durumdan. Sen huzurlu, o huzurlu.
İnşallah haftaya göreceksin keseyi.
Bende seninle aynı durumdayım şuan . Noldu canım ne zaman gördün keseyi?Kızlar regl 2 gün geçti test yaptım pozitif kan verdim 1245 geldi. Kese için Dr karından ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış ama kese görünmüyor dedi biraz daha bekleyelim dedi. Su an 4+3 deyim siz keseyi kaçıncı günde haftada gördünüz acaba ne zaman görebilirim yarın tekrsr beta vericem sizce kese görünür mü yarın . Hiç bir belirtim olmadı şu an kendimde hiç bir değişiklik yok korkuyorum açıkçası
6+5teyimBugün dr randevum vardı vainal baktı yine...kese 20 mm olmus icinde bebek vardı.kalp atışını bir ihtimal duyabiliriz dedi.ama duyamadik bebek uzerinde haraket var olumsuz dusunme cunku daha erken 1 hafta sonra gel dedi.
Kese benim 3461 hcgde karindan gorunmedi nokta gibi var gibi dedi ama görünmedi ertesi gun vajinal bakmıştı dr.3 mmdi kese öyle gördü.erken daha karından gorunmemesi normal 1000 kusurlerdeBende seninle aynı durumdayım şuan . Noldu canım ne zaman gördün keseyi?
4+4 de 2995 beta ile karında görünmedi alttan muayene ile gördüm kese boyu 5.83 dü canım şu an 6 haftalıkBende seninle aynı durumdayım şuan . Noldu canım ne zaman gördün keseyi?