- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
-
- Konu Sahibi havvaarslan
Haftaniz kaç su anCok tesekkür ederim dün gece ben dayanamadim gittim keseyi gördüm alttan muayene ile.kan tahili istedi detayli.
Son adet tarihine gore 5+4Haftaniz kaç su an
Yani keseyi olçme de dr.el ile koydugu noktalara bağlı oluyor.yani milim oynatmaması imkansiz tam net değildir.benimde keseye dun 9mm dedi beta 3400 olmus benim beta.kesede bozulma falan var demediyse kötü düşünmeArkadaşlar bana da bi yardımcı olurmusunuz6+4günlük hamileyim en son 17 Ekim adet günüm 15 Kasım da ilk Beta 102 çıktı 21 Kasım doktora gittim kese 3mm çıktı 28 Kasım da ni daha gittiğim de kese çok küçük gelişmemiş 7mm dedi dün bi doktora gittim 30 Kasım beta 2727 çıktı kese hâlâ 7mm
Arkadaşlar bana da bi yardımcı olurmusunuz6+4günlük hamileyim en son 17 Ekim adet günüm 15 Kasım da ilk Beta 102 çıktı 21 Kasım doktora gittim kese 3mm çıktı 28 Kasım da ni daha gittiğim de kese çok küçük gelişmemiş 7mm dedi dün bi doktora gittim 30 Kasım beta 2727 çıktı kese
mesela baba sali günü aksam gittigim dr anca cumartesi gorunur dedi o zaman 1500 falan olur dedi hcg benim erkesi gun 3400 çıktı.oyle olunca korktum dıs gebelik mi acaba diye.dun gece dr gidince cok artmis deyince takılma normal fazla artabilir dedi alttan usg ile gordu keseyiYani keseyi olçme de dr.el ile koydugu noktalara bağlı oluyor.yani milim oynatmaması imkansiz tam net değildir.benimde keseye dun 9mm dedi beta 3400 olmus benim beta.kesede bozulma falan var demediyse kötü düşünme
Beta kaçtı acaba benim 4+4 bugün beta 2995 1 45 de randevum var keseyi görür müyümSon adet tarihine gore 5+4
Alttan bakarsa görürsün muhtemelen cihazı iyiyse karından da minicik nokta gorebilir.Ama alttan illaki görür diye düşünüyorum.zarari yok dedi ben baktirdim.dun 3461 cıktı hcgBeta kaçtı acaba benim 4+4 bugün beta 2995 1 45 de randevum var keseyi görür müyüm
Bilmiyorum özel hastaneye geldim sonuca erken varayım diye dünyanın en uyuz doktoruna denk geldim soru soruyorum gözüme bakıyor ses yokAlttan bakarsa görürsün muhtemelen cihazı iyiyse karından da minicik nokta gorebilir.Ama alttan illaki görür diye düşünüyorum.zarari yok dedi ben baktirdim.dun 3461 cıktı hcg
Ah Doğru doktor bulmak o kadar zor ki ben de küçük bir yerdeyim şu an civar ilçeye geldim yeni bir doktora görüneceğim inşallah bu içime siner..Bilmiyorum özel hastaneye geldim sonuca erken varayım diye dünyanın en uyuz doktoruna denk geldim soru soruyorum gözüme bakıyor ses yok
Yok hayatta devam etmem bir tek buna vardı sıraAh Doğru doktor bulmak o kadar zor ki ben de küçük bir yerdeyim şu an civar ilçeye geldim yeni bir doktora görüneceğim inşallah bu içime siner..
O doktorla devam etmeyin siz sonuçta bu uzun bir yolculuk enerjinize uyan birini bulun
Yaa aynen öyle insan halinden anlamayanlara denk gelmek çok zor ne dedi pekiBilmiyorum özel hastaneye geldim sonuca erken varayım diye dünyanın en uyuz doktoruna denk geldim soru soruyorum gözüme bakıyor ses yok
MerhabaCok tesekkur ederim dayanamadım gittim vajinal yoldan keseyi gördük çok şükür.diger dr. Cumartesi günü 1400 olur diye hesaplayıp biranda 3400 görünce korktum:)
Birgun önce dr gittim karindan baktı goremedi çok üzüldüm.ertesi gun hcg yaptım 3400 çıktı hemen basa bi dr gidip anlattım.6000 den once gorunmez olabililir gel alttan bakalım dedi ve keseyi gördü.Çook teşekkür ederim :))Merhababebeğiniz hayırlı olsun. 3400 değerle karından ultrason da görünmedi mi acaba kesseniz
Benim de birkaç gün önce gittiğimde karından görünmemişti bugün 5000i geçince çook küçük şekilde göründü rahat olsun içinizBirgun önce dr gittim karindan baktı goremedi çok üzüldüm.ertesi gun hcg yaptım 3400 çıktı hemen basa bi dr gidip anlattım.6000 den once gorunmez olabililir gel alttan bakalım dedi ve keseyi gördü.Çook teşekkür ederim :))
Çook teşekkür ederim.Maşallah sağlıkla gelsinlerBenim de birkaç gün önce gittiğimde karından görünmemişti bugün 5000i geçince çook küçük şekilde göründü rahat olsun içiniz
Amin inşallah. İki hafta sonra gel dedi, benim kan değerlerim sıkıntılı çıktı kontrol altında tutucak biraz görünüşe göre. Hematolojiye yönlendiricekmiş aynı çıkarsaÇook teşekkür ederim.Maşallah sağlıkla gelsinler
Peki ne zaman çagırdı tekrar
5 bindi yine gorunmediBeta hcg iki günde bir iki kat kadar artış gösterir. Kan tahlilini dün yaptırdıysanız yarın 2400 civarı olması beklenir. 1500 ve üstünde vajinal ultrasonla, 3000 ve üstünde karından ultrasonla kese görülebilir.
Karından ultrasonla mı bakıldı? Kilonuz varsa o sebeple görünmemiş olabilir.5 bindi yine gorunmedi