Keseyi ne zaman görürüm ✨

havvaarslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
270
133
Kızlar regl 2 gün geçti test yaptım pozitif kan verdim 1245 geldi. Kese için Dr karından ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış ama kese görünmüyor dedi biraz daha bekleyelim dedi. Su an 4+3 deyim siz keseyi kaçıncı günde haftada gördünüz acaba ne zaman görebilirim yarın tekrsr beta vericem sizce kese görünür mü yarın . Hiç bir belirtim olmadı şu an kendimde hiç bir değişiklik yok korkuyorum açıkçası

Ben 4+5 te alttan muayenede kese görmüştüm cok minikti ama betam 1500 civarıydı

Bende alttan muayene eder diye düşündüm ama etmedi karından baktı görünmedi kese yarın batamin 2400 2500 arası gelmesi gerekiyor belki ondan sonra görür öyle ümit ediyorum. Ayy ne stresli süreç yaa
Malesef hep böyle devam ediyorrr kese görüyosun 2 hafta bekle diyor kalp atısı için ee o zamanda acaba bebek olustumu kalp atısı var mı diyosun onu duysan devam edicek mi diye düşünüyosun her kontrole bi heyecanla gidiyosun güzel seyler duymak için

Beta hcg iki günde bir iki kat kadar artış gösterir. Kan tahlilini dün yaptırdıysanız yarın 2400 civarı olması beklenir. 1500 ve üstünde vajinal ultrasonla, 3000 ve üstünde karından ultrasonla kese görülebilir.

Canım hiç endişelenme ben keseyi tam 5 haftalıkken görmüştüm doktor karından görünmeyebilir ama yine de bir bakalım demişti 1 gün önceki betam 3750ydi 6bin civarı karindan görünüyo olmazsa vajinal bakarım demişti minicik bir kese görmüştük karından da. Senin için daha erken ve belirti dersen bak ben şu an 7+1im hala öyle doğru duzgun bir belirtim yok halsizlik akıntı artışı az biraz da mide bulantısı göğüs hassasiyeti var

Gecen hafta pazar idrarda pozitif gorunce dr gittim rahim kalinlasmis dedi ama benim o kadar halsizligim vardi ki anladim zaten.Gecen hafta pazartesi hcg 30 çıktı 2 gün sonra çarsamba 89 çıktı Bende dun gittim kese görünmedi surda cok ufak bisey var gibi dedi ama kendi de emin olamadi gel hesap yapalim dedi.cumartesi gunu gel dedi sonra.Gunler gecer mi bilmiyorum.erken ogrenmekte sıkıntı iste daha cok bekliyorsun.ben kızımda da adrtten 6 gun once ogrenmistim.cunku vücudum hemen tepki veriyo.herkeste degisir belirtilere takılma.Keseyi gördüğünde haber verirmisin.Bende aksam test yapcam bidaha icim rahatlasin diye.Saglikli haberlerini duymak nasip olsun inşallah

Kucağa alana kadar devam kucağa alınca çocuğun stresi. Analık delilik demişler

Ayy içime su serptin şu an internetten okuyorum ama birinden duymak daha rahatlatıcı

Yarın tekrar beta verip muayene olacağım bakalım ne diyecek yazarım sana burdan canım inşallah hayırlı haberler alırız

4+4 1850 beta İle alttan çok çok minik kese göründü hatta silik gibiydi ekranda henüz tam görünmez bir hafta sonra cok net olur demişti

Dıs gebelikte beta orantısız artıyor sizin zaten betanız yüksekti belli bi aşamadan sonra zaten cok artıyor beta bence korkmayın
Cok tesekkur ederim dayanamadım gittim vajinal yoldan keseyi gördük çok şükür.diger dr. Cumartesi günü 1400 olur diye hesaplayıp biranda 3400 görünce korktum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…