- 30 Mayıs 2022
- 562
- 654
- Konu Sahibi ciceksibiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi geldi banadaMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Eşim erkek gibi hissediyor ben kız
Kız canım :)Cano merhaba ben bugün kontrolden geldim bana bakabilir misin tekrar
ErkekMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Ay nolur banada tahmin yapın çok merak ediyorum geride resimlerde var atmıştımBanada bir tahmin yaparmısınız 1 hafta ara ile farklı hastanede ultrason görüntüsü
Bu grup aktif olsun cinsiyeti de öğreneyim sana hediyem var ağzından bal damlıyorKız canım :)
Bana da erkek gibi geldi çabuk şekillenmiş eli kolu maşallahMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Ahahaha hediye istemiyorum doğuma girerken dua et yeterli:) özelden adımı falan yasarım ben sanaBu grup aktif olsun cinsiyeti de öğreneyim sana hediyem var ağzından bal damlıyor
Kız güzelim :)Banada bir tahmin yaparmısınız 1 hafta ara ile farklı hastanede ultrason görüntüsü
Arkadaşlar tahmini doğum tarihiniz hangi ay
Bence kızBende çok merak ediyorum 15+5 oldu ama hâlâ göstermiyor cinsiyetini lütfen bana da tahminde bulunabilir misiniz
Banada tahmin yaparmisiniz lütfenBence kız
Banada tahmin yaparmisiniz lütfen
Teşekkür ederim yorumunuz için.İçimden geçen hep kızdı inşallah hayırlısıyla öyle de olurBence kız