- 21 Eylül 2022
- 103
- 46
- Konu Sahibi ciceksibiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişim bunda çok kararsız kaldım ama erkek gibi geldi. Keseye yapışmış azıcık ortalasa kendini iyi olurdu
Rica etsem banada bakabilir misiniz cinsiyeti ne olabilir 10 haftalık
Kız gibi emin olamadım. Sağlıkla doğsunRica etsem banada bakabilir misiniz cinsiyeti ne olabilir 10 haftalık
Yaa inşallah bende öyle hissediyorum çok teşekkürlerKız gibi emin olamadım. Sağlıkla doğsun
Annelerin ne hissetiğini söylemişim. Kalbinizden geçen olsun diyelim :) bu bebişte çok tatlı bişey olcak sanırım beyaz tenli :))Yaa inşallah bende öyle hissediyorum çok teşekkürler
Aminn inşallah buraya yazarım cinsiyetini öğrendiğim zamanAnnelerin ne hissetiğini söylemişim. Kalbinizden geçen olsun diyelim :) bu bebişte çok tatlı bişey olcak sanırım beyaz tenli :))
Tamamdır :)Aminn inşallah buraya yazarım cinsiyetini öğrendiğim zaman
Erkek :)Puxhu Bana da bakar mısın lütfenn 8+1
Sizin beybi çok küçük :)Konu hoşuma gitti. Bana da bakar mısınız :) benim 3. Gebelik kızımda var oğlumda sağlıklı olsunda. :)) haftasını söylemedi doktorumuz karından ultrasonla bakıldı
Sizin beybi de küçük:)Konu hoşuma gitti. Bana da bakar mısınız :) benim 3. Gebelik kızımda var oğlumda sağlıklı olsunda. :)) haftasını söylemedi doktorumuz karından ultrasonla bakıldı
Kız ama bu beybi:)Konu hoşuma gitti. Bana da bakar mısınız :) benim 3. Gebelik kızımda var oğlumda sağlıklı olsunda. :)) haftasını söylemedi doktorumuz karından ultrasonla bakıldı
Bende yeni üyeyim acaba bende resim atsam yorumlayabilir misiniz bende çok merak ediyorumMerhaba bugün kontrolden geldik şükürler olsun her şey yolunda, daha önce burada görmüştüm keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyordu içime doğan doğru mu diye merak ediyorum birazcık tahmini olan var mı acaba ? Vajinal ultrason
6 haftalık ve 7 haftalık iki tane fotoğraf yüklüyorum
Cano merhaba ben bugün kontrolden geldim bana bakabilir misin tekrarKız ama bu beybi:)
Ben pek anlamam ama içime erkek doğdu oğullarımın ultrason görüntüsü gibi buBende yeni üyeyim acaba bende resim atsam yorumlayabilir misiniz bende çok merak ediyorum